![]() |
poi daca are motoru in portbagaj de ce ia mai facut botanu ala sa de mare? :D , mutant oltcit :)
|
Mmm...
tekno spunea ca are motor de VR6, dar puterea aluia e prea mare pentru un Oltcit :lol: Asa ca sa ne gandim mai bine la ce-ar putea incape acolo. PS: poate omu' isi iubeste enorm de mult masina si a decis sa-si faca un dormitor in locul motorului ( daca intr-adevar motoru' e pe spate :D ) |
de ce ar mai fi bombat capota atunci?
:?: |
Poate ca motorul pe care-l are pe masina este mult mai inalt decat cel de Oltcit.
|
poi asta inseamna ca pana la urma motoru e in fatza
|
Probabil. Cel mai corect ( si asa ne-am dumeri toti ) ar fi ca tekno sa faca cumva sa dea de proprietar sa vorbeasca cu el... si astfel, ZoliaT i-ar face si o scurta prezentare ( cred si sper ).
|
Oltcit
Asta ar fi cel mai bine... am vorbit cu un \"preten\" care cica zice ca il cunoashte shi ca ii din turda tipu cu oltcitu' prin cj nu la-m prea vazut in ultima vreme... da nu am prea mare incredere in el.... i unu de genu lu rolly... lameeeeeeeeeeeeeeeer
|
tekno omoara-ma dar e vina mea ca au disparut pozele :oops:
am facut un upgrade si s-au dus .... nu shtiu unde |
:DDD
2 Attachment(s)
imi plce ca itz recunoshti vina... np... le mai am... mai greu o sa fie cu celelalte poze care nu ami is.. ca am vazut ca mai multe lispesc...
|
omoara-ma daca preferi ..... dar sincer nu a fost cu buna stiinta :oops:
|
Damn, now that's an Oltcit. 8)
|
t3kno vezi ca poate forumeaza si ala \"gen rolly\" pe aici .. :lol: :lol:
|
nope...
sigur nu ii... habar n-are care ii treaba cu forumurile :mrgreen: |
uraaaaaa
oltcitul nu mai e de vanzare!!!!! dar va urma o schimbare 100% |
ce schimbare? :?: :?: