Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

valib 05-07-05 20:50

hai sa va povestesc ce am vazut in oradea...cam cu 1 luna in urma....
la o intersectie...un tip finutz, la costum, cam 24ani, intr-o skoda octavia....loveste o tipa blonda, sani mari, intr-un mertzan ultimu` tip(nu retin exact modelul), culoare neagra, masina mare de tot.
tipa zbiera...suna pe cineva...da cu telefonu` de scaun...iese din masina...tranteste usa...
incepe sa tipe la tip..
tipul...domnisoara...nu va crizati, se rezolva, am asigurare, se repara, e doar masina
pe cand ea...: ba...tu stii cata p*** am luat io pentru mertzanu asta?!
va spun sincer...toata strada a auzit...
si eram pe jos de ras

needBrain 05-07-05 21:17

e veche faza

LEXUS 06-07-05 08:48

eu am vazut o asemenea trb in buc la Apaca, o tipa intr-un slk model anterior si unu c-o dacie..

Adriana 06-07-05 18:11

e basm chestia asta si ffff veche.am auzit-o si in Craiova si in Slatina.

SpeedeR 06-07-05 21:12

asta e un mit urban :D :D :D

needBrain 07-07-05 21:07

ar trebui sa-i chemam p-aia de la \"mythbusters\" :lol:

orlando 07-07-05 21:50

e bine ca era fata sincera...nu se fofila ca lucreaza la birou sau astea a zis-o direct si eu am mai auzit kestii dinastea...

ffocus 08-07-05 12:41

off-topic

azi, veneam la birou..caut sa parchez..observ o tipa cu un a3 vroia sa dea cu spatele sa iasa...ii fac semn sa iasa...da cu spatele..si da...si da...si poc in bara mea...da a dat sanatos...am avut un reflex sa bag marsarier dar mi-a alunecat mana pe schimbator :lol: ...noroc ca am luat piciorul de pe frana...in fine

coboara...arata super bine tipa...o bluza transparenta...si incepe strategia...se tot apleca...se uita la bara mea...si cu o privire de motan parasit zicea \"da..te-am lovit rau nu?\"...zic \"na...rau...nu prea\"...incepe sa ma roage...ca o omoara sotul...ca e prima oara cand i-a dat masina...dupa lungi certuri :lol:...in fine cert este ca m-a facut

abia cand am urcat in birou...ma gandeam asa...ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita :lol: :lol:

Mr.Nice 08-07-05 13:01

Quote:

ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita

+ INSURAT

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

ffocus 08-07-05 13:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Quote:

ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita

+ INSURAT

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PEACE
:peace:

ma pana nu iei tu cuvantul...dracosule :hahano:

aleks 08-07-05 13:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Depinde si de varsta...Oricum eu vreau cineva care sa ma inteleaga...

si dak are si x3 argintiu, si e blondutza,si e si frumusica, si arata si bine, cu atat mai bine,nu?
cred si eu ca stii ce vor barbatii
:lol: :lol:

aleks 08-07-05 13:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"
hai sa va povestesc ce am vazut in oradea...cam cu 1 luna in urma....
la o intersectie...un tip finutz, la costum, cam 24ani, intr-o skoda octavia....loveste o tipa blonda, sani mari, intr-un mertzan ultimu` tip(nu retin exact modelul), culoare neagra, masina mare de tot.
tipa zbiera...suna pe cineva...da cu telefonu` de scaun...iese din masina...tranteste usa...
incepe sa tipe la tip..
tipul...domnisoara...nu va crizati, se rezolva, am asigurare, se repara, e doar masina
pe cand ea...: ba...tu stii cata p*** am luat io pentru mertzanu asta?!
va spun sincer...toata strada a auzit...
si eram pe jos de ras

asta si in bacau e rasuflata, kiar mit urban :lol:

EvLSant0S 08-07-05 19:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ffocus\"
off-topic

azi, veneam la birou..caut sa parchez..observ o tipa cu un a3 vroia sa dea cu spatele sa iasa...ii fac semn sa iasa...da cu spatele..si da...si da...si poc in bara mea...da a dat sanatos...am avut un reflex sa bag marsarier dar mi-a alunecat mana pe schimbator :lol: ...noroc ca am luat piciorul de pe frana...in fine

coboara...arata super bine tipa...o bluza transparenta...si incepe strategia...se tot apleca...se uita la bara mea...si cu o privire de motan parasit zicea \"da..te-am lovit rau nu?\"...zic \"na...rau...nu prea\"...incepe sa ma roage...ca o omoara sotul...ca e prima oara cand i-a dat masina...dupa lungi certuri :lol:...in fine cert este ca m-a facut

abia cand am urcat in birou...ma gandeam asa...ba da prost mai sunt

si cu \"buza\" umflata si cu masina busita :lol: :lol:

vai doamne :)
=))
chiar ca te-ai ars..

iasi_drifter 08-07-05 20:56

1 Attachment(s)
oooooooooooof...

remusrm 15-08-05 07:00

frumoasa, desteapta, modela cand se poarta cu lumea, curva in pat, moderna in viata(nu femeie de casa) si sa fie far inhibitii..

All times are GMT +2. The time now is 08:14.

- Copyright 2026 4Tuning