![]() |
hai sa va povestesc ce am vazut in oradea...cam cu 1 luna in urma....
la o intersectie...un tip finutz, la costum, cam 24ani, intr-o skoda octavia....loveste o tipa blonda, sani mari, intr-un mertzan ultimu` tip(nu retin exact modelul), culoare neagra, masina mare de tot. tipa zbiera...suna pe cineva...da cu telefonu` de scaun...iese din masina...tranteste usa... incepe sa tipe la tip.. tipul...domnisoara...nu va crizati, se rezolva, am asigurare, se repara, e doar masina pe cand ea...: ba...tu stii cata p*** am luat io pentru mertzanu asta?! va spun sincer...toata strada a auzit... si eram pe jos de ras |
e veche faza
|
eu am vazut o asemenea trb in buc la Apaca, o tipa intr-un slk model anterior si unu c-o dacie..
|
e basm chestia asta si ffff veche.am auzit-o si in Craiova si in Slatina.
|
asta e un mit urban :D :D :D
|
ar trebui sa-i chemam p-aia de la \"mythbusters\" :lol:
|
e bine ca era fata sincera...nu se fofila ca lucreaza la birou sau astea a zis-o direct si eu am mai auzit kestii dinastea...
|
off-topic
azi, veneam la birou..caut sa parchez..observ o tipa cu un a3 vroia sa dea cu spatele sa iasa...ii fac semn sa iasa...da cu spatele..si da...si da...si poc in bara mea...da a dat sanatos...am avut un reflex sa bag marsarier dar mi-a alunecat mana pe schimbator :lol: ...noroc ca am luat piciorul de pe frana...in fine coboara...arata super bine tipa...o bluza transparenta...si incepe strategia...se tot apleca...se uita la bara mea...si cu o privire de motan parasit zicea \"da..te-am lovit rau nu?\"...zic \"na...rau...nu prea\"...incepe sa ma roage...ca o omoara sotul...ca e prima oara cand i-a dat masina...dupa lungi certuri :lol:...in fine cert este ca m-a facut abia cand am urcat in birou...ma gandeam asa...ba da prost mai sunt si cu \"buza\" umflata si cu masina busita :lol: :lol: |
Quote:
+ INSURAT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
cred si eu ca stii ce vor barbatii :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
=)) chiar ca te-ai ars.. |
1 Attachment(s)
oooooooooooof...
|
frumoasa, desteapta, modela cand se poarta cu lumea, curva in pat, moderna in viata(nu femeie de casa) si sa fie far inhibitii..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning