![]() |
Re: 4tuning News Bacau
1 Attachment(s)
Interlopi arestati si acoperiti de politie
Un grup de patru interlopi a fost ieri arestat pe strada Alecu Russo, ieri in jurul orei 16.00. Cei patru au fost asteptati aproape o zi intreaga de politistii ascunsi prin masini sau prin desisuri. Ei au asteptat in apropierea unui autoturism Mercedes alb, care era parcat in zona si in care se presupunea ca ar fi "marfa". Filatii au fost saltati imediat ce au coborat dintr-o masina de teren si se indreptau spre Mercedes. "A fost politia toata ziua pe aici. S-au plmbat in civil. Am auzit la un moment dat cum au strigat politistii si au aparut toti. I-au luat, i-au bagat in dube si au plecat. Au luat si masina de teren cu care venisera baietii", ne-a spus Mihai Ghiurca. Desii actiunea a fost ziua in amiaza mare politistii ne-au spus ca nu a existat o astfel de arestare. Surse din interior ne-au declarat ca arestarea nu a adus roadele scontate. Vom reveni. |
of, of! mai, mai! traiasca politia romana! uraaaaaaaaa! eficienti ca de fiecare data.
|
mie mi-e mila de aia de-au stat in boscheti toata ziua, ca nu ei sunt de vina ca sefii lor n-au gandit-o cum trebuie...
|
sageata ai noroc ca nu ti se vede numarul la goalfa,ca ai dat si interviu si s-ar putea sa vina astia dupa tine.:lol::lol::lol:
|
deci tu ne-ai turnat bulangiule ... amenda 3 mii
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Din cauza dinamovistului Cristi Borcea o masina a fost sechestrata in Bacau
Masina fostului pugilist Ciprian Ciocan, un Mercedes CL 65 AMG a fost pusa sub sechestru la domiciliu sambata seara. Acesta îi acuza pe magistrati de abuz. „Eu am cumparat autoturismul pe 6 februarie. Am dat un avans de 15.000 de euro si urma conform contractului de vanzare cumparare sa achit restul în termen de 60 de zile. Masina aceasta este dorita de dinamovistul Cristi Borcea pentru ca in tara mai este doar un singur astfel de model. Vanzatorul a venit la mine si mi-a cerut sa-i dau masina înapoi. Eu am cumparat-o, am actele legale si vreau s-o achit. Aseara m-au chemat la politie, au venit cu mascati cu arme de parca as fi vreun infractor”, a declarat Ciprian Ciocan. Masina se afla în acest moment în curtea firmei pugilistului si este pazita pana la terminarea cercetarilor. Cine este Ciprian Ciocan. În 1991 a devenit campion national de juniori la categoria grea, a fost medaliat si la Europene. “Nebunia”, pentru ca, asa cum spune Ciprian Ciocan despre sine însusi, e suta la suta nebun, l-a facut sa ramana în Canada dupa o editie a Mondialelor. Nu a reusit sa se impuna acolo. Revenit în Romania, Ciocan a cucerit titlul la seniori, categoria super-grea, înainte sa se retraga prima data din box. Ultima data, el a revenit în 2005 si a cucerit un nou titlu. Referitor la sechestrul pus pe autoturismul abia achizitionat, Ciprian Ciocan considera ca imaginea firmei pe care o conduce a fost calcata în picioare de aparitia mascatilor si va cere conform legilor din Romania despagubiri. “Am si eu avocati. Anul trecut cand în centru mi-au spart restaurantul si au facut numai pagube, nu s-a bagat nimeni, acum pentru un contract de vanzare-cumparare, perfect legal sar toti. Nu este normal asa ceva”, mai spune fostul pugilist. Vom reveni cu amanute |
no comment, ca-i apa mica :)
|
si ce frumos statea dias ul langa poarta omului (sau poate inca mai sta )
ce frumos e sa te trezesti dimineata si sa stii sigur ca masina nu tio fura nimeni ,o poti lasa chiar descuiata :) buna treaba s-au gandit ei la o tactica ,pentru ca sa nu atraga hotii care vor urma pe parcurs |
am vazut si eu la tv treaba asta, dar nu stiam nimic de borcea!
oricum nu e nici un AMG si nu sunt decat 2 in tara, sunt vre'o 2 doar in tgv deci.... e intr'o situatie nasoala omu'...lasa ca o rezolva el |
de asta nu mai vine omu la mine dupa cartele, era client bun, si nici pe la olive garden nu lam mai vazut, inainte era prezent zi de zi, era cu a8 ham apoi cu mertu, si nush ce mai avea nea cu dogy dog srlm dar oricum nasol pt el:cry:
|
Quote:
Sau crezi ca a dat toti banii pe cl si nu mai are bani de cartele :lol: |
a inaugurat si hotelul, deci nu e problema :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning