![]() |
Re: Opel Performance Center - Informati / Experiente
Quote:
P.S.: spune-mi si mie firma de tuning de unde iti vin up-grade-urile din State pt. motor |
Re: Opel Tuning : Opel Performance Center - Informati / Experiente
cine imi poate recomnda o firma care face galeria de evacuare pt o trecere la GT28RS ?
care este avantajul folosirii unei galerii "tubulare egale" fata de una normala: aveti aici o poza. https://img147.imageshack.us/img147/2...foldpk3.th.jpg |
Quote:
I-ti recomand in Bucuresti un Service unde eu am facut toata treaba. Masina este gata o sa pun si niste poze. Proprietar Service : Pepy - Speedster // Mecanic : Ilie zis Baubau Daca vrei datele de contact spune-mi. Email: [email protected] |
Quote:
revin cu intrebarea: care e avantajul unei galerii fata de cealalta? astept poze/filme cu masina |
Quote:
Daca mecanica este bine facuta admisia si evacuarea ajuta motorul sa creasca in eficienta - de la masina stoc spre masina de circuit -undeva spre mijloc. Se tureaza mai eficient / reper respira mai bine - nu castigi cai de aici. Dar sunt foarte multe de rezolvat nu numai galeria de evacuare. George |
VECTRA OPC - Reloaded
Ceva poze din timpul operatiei ..... urmeaza mai jos
As vrea sa aduc :lol:multumiri:lol: urmatoarelor persoane care au fost alaturi de mine: Mecanic sef - Ilie zis si BAUBAU RACING Mecanic secund : Minel Ucenic Mecanic Dl Emil / Dl Andrei Echipa de suport moral :D: - Bogdan Bubu - Alex Yoda - Bogdan Garrett - Catalin Autotest - Diana - sotia mea - Luca - fiul meu - Colegii de serviciu - Echipa Deneb Sign Prod - Florin - Master Tuner Romania - Ceky - DimSport Romania - Nicu si Arthur - Nick Racing |
POZE Motor si nu numai
10 Attachment(s)
Poze .................................................. :D
|
8 Attachment(s)
Poze .................................................. :D
|
frumos, cred ca a costat ceva s-o pui din nou pe picoare.
ce putere are acum? ce turbo ai folosit? |
Quote:
Puterea acuata este de 330 HP cu cca 450 Nm - real pe dyno Mastertuner Mecania este de 500 hp si lucram la software - asta este impedimentul actual. Turbina este GT3076R - Garrett :D |
Quote:
|
Quote:
|
arata bine si suna bn masina, felicitari, iar "acareturile" alea de la motor cred ca fac masina sa fie fioroasa!
ai de gand sa ajungi pe la 500 cp!? e 4x4 sau normala? |
Quote:
|
Quote:
probabil ca ma intrebi din cauza ca OPC-ului din Craiova a scos dupa resoftare doar 265 cp - mie mi se pare extrem de dubios daca masina e ok din punct de vedere tehnic, insa daca e asa si masina mea are tot 265 CP atunci sa stii ca merge extrem de tare in conditiile in care am batut dim mers BMW M3. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning