Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   Nesimtitii din trafic (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/57460-nesimtitii-trafic.html)

daniWAAsb 04-05-08 04:00

Re: Nesimtitii din trafic

[QUOTE=Bassu_SIV;1513478]de "taschimetristi" ne mai ferim cum ne ferim ....dar sunt tantile si bosorogii care dau din ce in ce mai multe batai de cap[/QUO NE FERIM DE TOTI DAR INTRA EI IN TINE ,CUM AM PATIT IO CU POPA :)

Bassu_SIV 04-05-08 04:13

s-a gandit ca esti mai pacatos si a zis sa-ti faca o festanie:D

daniWAAsb 05-05-08 00:02

da da poate o fost pe acelas gand cu mine ca vreau sa imi vopsesc capota si de aia o intrat in mine :)

flaviuf 17-06-08 15:12

1 Attachment(s)
Parcat pe trecerea de pietoni a lu' ma-sa.

lupalb 19-06-08 11:40

Isi permite ca are HUMMER. Politia ne da noua amenzi ca parcam aiurea, da` ala are libera trecere

autoad 19-06-08 15:07

pt ca ala are cateva benzinarii :)

CSU SIBIU 20-06-08 15:24

O cucoana cu un mitsubishi L200 albastru made my day : dupa ce a claxonat ca proasta in timp ce urcam in spatele unui tir pe care nu aveam unde sa-l depasesc (str maramuresului), a inceput sa ma injure ca la usa cortului cand am oprit sa dau prioritate pietonilor(poplacii). Trist ca exista asa ceva, nici macar nu merita sa-ti prinzi mintea cu aceste specimene.

lupalb 20-06-08 17:52

La sensul giratoriu de pe Mihai Viteazu`, veneam dinspre prestige, am facut dreapta pe Calea Dumbravii, o "tanti" era in fata mea, a semnalizat ca face dreapta unde opreste autobuzul ( in fata la fac. de drept) si a tras violent de volan stanga sa intoarca. Am franat, am claxonat, a deschis geamu` si m-a intrebat: "Ce faci ma, nu vezi pe unde mergi?" ... Ce sa mai fac, am injurat si am mers mai departe... nu se merita sa iti bati capu` cu toate retardatele care au luat permis pe pi(u)le.

flaviuf 23-06-08 08:17

Se pare ca si pe la noi s-au luat permisele ca in Arges;) .

DirectHIT 24-06-08 13:16

hahahhaha... foarte tare... in ziua de azi tre sa fi atent atat in fata ta cat si in spate ca nu se stie peste ce fenomen cu un SINGUR neuron in cap dai la volan

passatb4 24-06-08 14:18

faza cu semnalu ni se intampla la toti da pacat ca nu-si cer scz si dinpotriva te injura ca tot tu nu esti atent

flaviuf 25-09-08 12:07

Sa le crape motoarele la toti taximetristii care in statia de la Cedonia au impresia ca intersectia Goroslau-N. Iorga e de fapt sens giratoriu. Ca le e lene gloabelor sa mai mearga 10 metri pana in parcare si sa intoarca acolo. In fiecare dimineata se gaseste cate un imbecil sa incurce pe toata lumea. Aviz vreunui posibil militian care citeste postul. Acolo s-ar putea da zeci de amenzi pe zi.

SB.89.MRS 15-12-08 21:03

azi capul tractor al unui tir (fara remorca) facea burnout in incercarea disperata sa ma iau la intrecere cu el pe constitutiei... ce ti si lumea asta ... evident ca mam facut auzit si la venirea verdelui a tulito ca cocalarul :D

Bassu_SIV 15-12-08 23:29

in loc sa-i arati si tu semnul de incepator....:D

SB.89.MRS 15-12-08 23:34

semn de incepator? sper ca vorbesti de camionangiu:-P eu nu am fost incepator niciodata :) nu poti sa ma contrazici basz 8)

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning