Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

tox 18-05-05 22:44

offtopic:

nu intru in polemica, dar daca 2 pareri sunt contradictorii, asta nu inseamna ca am gandire limitata, rabanne, doar pentru ca sistemul tau de valori/referinta este altul, si data viitoare masoara-ti cuvintele.

ontopic:

aceasta tema e oarecum subiectiva...altii care sunt singuri ar vota pt combinat si restu invers, poate gasesti f putine persoane care pot spune cu adevarat de ce parte sunt

Stella 19-05-05 00:51

Eu am votat pentru solo chiar daca sunt implicata intr-o relatie de aproape 5 ani jumate ! este cel mai bine fratilor sa nu ai remorca pentru ca odata ce ai capatat remorca, ai si par alb si nopti albe .....
Cand esti singur, viata parca este o distractie zi de zi, dar cand ai pe cineva, oricat de fericit te-ar face, dureaza putin !

Rabanne 19-05-05 10:13

Offtopic: tox data viitoare cand impui cuiva sa-si masoare cuvintele asigura-te ca stii cu cine vorbesti si ca nu te pui singur in pericol.Altfel o sa am o placere sadica sa te intalnesc zmeule!
Ontopic: este adevarat ca odata cu relatia stabila vine si parul alb, insa viata poate fi distractiva si pe langa relatie, atata timp cat nu-ti faci partenerul sa sufere sau altceva poti face cam orice iti place:)

EvLSant0S 19-05-05 13:01

:lol: :lol: :lol:
stella , nu te inteleg ... : /
pe cuvant

minirally 19-05-05 13:05

desi sunt cu cineva d vreo 6 luni,ceva neobisnuit la mine,am votat solo..poate pt k nush,asa e temperamentu meu,mai truliluli,imi place sa fac mereu ce vreau,sa nu dau `socoteala`.dar sunt momente cand este nevoie de cineva aproape..so..sunt undeva intre cele doua optiuni..momentan :twisted:

momo 19-05-05 13:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Stella\"
Eu am votat pentru solo chiar daca sunt implicata intr-o relatie de aproape 5 ani jumate ! este cel mai bine fratilor sa nu ai remorca pentru ca odata ce ai capatat remorca, ai si par alb si nopti albe .....
Cand esti singur, viata parca este o distractie zi de zi, dar cand ai pe cineva, oricat de fericit te-ar face, dureaza putin !

si? de ce nu-i dai papucii? tre sa fie o explicatie aici!!! :twisted:

TheSinner2 19-05-05 14:23

Uite ca si-a dat arama pe fatza Rabane... ce ziceai de imaturitate?

tox 19-05-05 15:02

da...o sa-mi dea una`n gura cand ma intalneste pentru ca am indraznit sa nu fiu de acord cu el :) halal maturitate... plus, smecheria pe forumuri si y messenger care ii face pe toti puternici si tari in gura...ma lasa rece, de fapt, mai mult, ma scarbeste, pacat ca nu e nici un smiley care vomita , ca il puneam. :boxing:

minirally: nu e nevoie ca intr-o relatie sa dai neaparat socoteala.. cel care ti-o cere sigur nu e potrivit pt tine. o relatie care merge bine, merge pe incredere reciproca. Uite de ex, eu dorm linistit daca imi las prietena sa se duca la nush ce party cu fetele in nush ce club, pt ca am incredere in ea, cu fosta nu puteam sa fac treaba asta, pentru ca respectiva flirta si cu ala care taie bilete la intrarea in discoteca.

minirally 19-05-05 17:23

ai dreptate tox,dar poate aparea gelozia,care uneori n-o poti controla..si nu poti sa`i dai in cap ca`i gelos..nush..sunt mica..si invatz..de la cei mari.. :wink:

EvLSant0S 19-05-05 17:29

:lol: :lol: vbeai in general ? sau ....

minirally 19-05-05 17:30

eh..poate ma simt :D si..mrrrr.. :twisted:

EvLSant0S 19-05-05 17:33

rareori pe lumea asta persoana mai geloase decat tine ..
macar de ar avea motiv sa fie ...

xxdadixx 20-05-05 01:26

Eu as alege 2 Kicker Solo Baric! :lol:

Gabi 20-05-05 01:29

Solo :) De ce ? D'aia :P Explicatii... alta data. Acum beau si ma simt bine. Oare ? :roll: Nu ma luati in seama; bat campii :peace:

BlueEyes 20-05-05 01:46

prbabil din cauza alcoolului ai a orei tarzii

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning