![]() |
Re: 0 - 100 km in cate secunde cu tico
mie intr-a doua mi-a taiat benzina la 95 de km si cu a treia am ajuns la 130 ... blana amandoua ...
|
cu ce masina ca la tico nu ti "taie benzina "ca nu e pe injectie ii da pana crapa motorul....
|
s-au facut si cateva tico pe injectie,spre sfarsit asa..
|
Quote:
|
asa e ... doar catalizator ... eu am unu din ele :) serie limitata
|
in a-I-a i-am dat 50 o urlat putin motoru si cand am vrut sa ii dau a-II-a am apasat ambreiaju o puscat ceva...si din pacate nu am reusit sa ma cronemetrez si eu dar poate reusesc data viitoare.sa bata ceva nu aud cine stie ce a fost.:Dsorry dak e putin offtopic
|
cam mult 50 ,cred ca e peste turatia de putere maxima (parerea mea de neposesor :-P)
|
poi da ce ziceam ca asa iam dat ca urla motoru de numa de mers merge atata. cine e din oradea ii pot demonstra dak nu e adevarat inseamna ca nu imi indica bine kilometrajul.
|
poate de aia am auzit si pocnitura aia ca de pocnit a pocnit ceva d a nush ce prea fortata a fost saraca
|
la matiz se taie alimentarea in treapta 1 la 40 kmh
si de obicei limitarea se pune putin mai sus decat turatia de putere maxima deci cu a 1a la 50 nu rezolvi nimic, nu zice nimeni ca nu merge doar ca daca vrei performanta schimbi mai devreme..si nici nu fortezi motorul asa mult |
Quote:
|
=)))))))))))buna gluma apropo te intreb pe u scz de offtopic nu stii ceva site-uri cu turometre mai ieftine sau nu stii u ceva @quick_5hifter
|
Nu stiu, ca si eu caut....Topser stie, dar a zis ca momentan nu au :sad:
|
Quote:
|
tu pricepi ca fiind pe carburator nu ii taie nimeni alimentarea? la tico ma refer
cine i-o taie? casetofonu? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning