Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Cai putere (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/5-cai-putere.html)

Anonymous 15-01-04 12:27

va dau solutii ieftine si bune.

CHEROSENU' e preost cu draci ! e un carburant foarte gros gen pacura!!! nu va luati dupa zvonuri. e o alta ramura a carburantilor pt avioane cu cifra octanica de 180-200% dar sigur nu cherosenul pur. ala se aprinde si greu si scoate si fum. daca vreti idei de modificari ieftine si substantiale luati aminte. Luati din volanta cca 10-15-max 30% din greutatea ei si nu o montati pe masina inainte de a o echilibra ca altfel rupeti tot in motor incepand cu arborele cotit; apoi usurati bielele, daca e posibil, faceti la comanda din titan ( dar asta deja e scump); scoateti elicea angrenata pe curea pe fulie sau viscocuplaj, sa respire si motorul ala mai usor si adaptati electroventilatoare, duble pe cat posibil (fata spate);dupa ce mariti admisia de aer si benzina, cu metodele obisnuite, schimbati de preferinta cutiile de viteza sau grupurile pt un cuplu mai bun (astea le gasiti la s h la greu) ex la un Golf1 am pus mator 1.8 gti cu cutie de viteze de 16 TD . nu vreti sa stiti ce am obtinut cu tot cu modificarile enumerate mai sus. Un monstru care la un consum de max 12-13 in oras, nu putea fi tinut pe sosea.

TNos 15-01-04 23:24

ce ai obtinut tu cu ce e acolo?eu zic ca max 90 cai pe o dacie!schimbarea rapoartelor nu are legatura cu puterea,ci cu acceleratia si viteza!prin reducerea greutatii volantului nu castigi putere,ci iar acceleratie!tu ti-ai pus biele din titan?pt ce?ce ai castigat cu asta?si cu electroventilatoarele max inca 8 cai!da e mult!deci au zic ca ai castigat doar cu ce ai facut acolo 1 sec la acceleratie si max 20 cai,deci la o dacie berlina vine cam 75 cai si vreo 13 sec la 100km!

DZ1 16-01-04 15:55

Re: va dau solutii ieftine si bune.

Quote:

Originally Posted by \"ottabmw\"
ex la un Golf1 am pus mator 1.8 gti cu cutie de viteze de 16 TD . nu vreti sa stiti ce am obtinut cu tot cu modificarile enumerate mai sus. Un monstru care la un consum de max 12-13 in oras, nu putea fi tinut pe sosea.

hehehe :lol: :lol: :lol:
Un MONSTRU care nu putea fi tinut pe sosea :lol: :lol: :lol: :lol:
Bine ca nu mi-a vazut nimeni fata cand am citit asta....
Mai ai si alte bancuri asa de bune??????
Avea Golful 500Cp sau te-ai dat jos dupa bicicleta si te-ai urcat in masina sau cum a fost de fapt????Oricum a fost gluma a fost reusita.

TNos 16-01-04 18:12

poate era un monstru care nu putea fi tinut pe sosea!ca n-are directie,frane,motor dereglat de aia si consuma 12-13,cutia probabil ca o legase de esapament si in cazul cum s-o tii pe sosea cand ea nu se tine pe roti!

catalin rs4 16-01-04 18:21

he he dz1 arre dreptate daca vrei sa vezi umn monstru cu adevarat iti arata eu un golf 2 vr6 turbo cu 500 alai monstru :lol: :lol: :lol:

TNos 17-01-04 00:20

nu mai am ce sa zic!un mesaj cam fara sens,dar asta e!

FOX 25-01-04 14:18

In ROMANIA exista masini ce merg cu NITROMETAN :?: :?:

TNos 26-01-04 05:17

asa se aude!

Anonymous 18-03-04 01:06

Quote:

Originally Posted by \"GABI\"
Omule jos palaria.ma bucur ca a aparut cineva cu exemple super.dar eu vreau sa te rog sa-mi spui de unde fac rost de KEROSEN, si daca asta imi arde garniturile?ce masina ai?

Pai KEROSEN iti spui eu de unde sa iei: te pui bine cu un ppolitist de pe Aeroportul cel mai apropiat de tine, si iti face el rost de Kerosen, cate 1 litru azi, un litru maine... si tot asa. Dar sa nu crezi ca te apuci de acuma sa bagi kerosen in rezervor, ca nush ce -ti fac. :D Kerosen se baga in rezervor, dar asta impreuna cu benzina. Se face in raport de cam 1 litru de kerosen a vreo 40 litri de benzina de calitate. Intelegeti? Faza e ca tata lucreaza la politia eroportului din orasul de unde sunt eu, si a avut nevoie cineva de Kerosen, si in o luna i-a facut rost de vreo 50 de litri. Cam asta am avut de zis
BAFTA!!!!!!!!

sorin2007 30-09-07 22:56

Re: Cai putere

am un logan de 1,4 care lam adus la 130 de cai tobe,cipuri,filtre de aer,amortizoare si arcuri super sport,pompa benzina cu presiune mare si cam atat consuma cam mult dar daca vrei putere platesti

Xdriver 12-10-07 14:04

Quote:

Originally Posted by sorin2007 (Post 1126725)
am un logan de 1,4 care lam adus la 130 de cai tobe,cipuri,filtre de aer,amortizoare si arcuri super sport,pompa benzina cu presiune mare si cam atat consuma cam mult dar daca vrei putere platesti

Cred ca, caii aia sunt de la Iacobs...3 in 1 :))
Sunt f curios cum ai dublat tu puterea unui motor pe benzina numai din ce ai zis mai sus.

shadowro 12-10-07 21:06

i-a lipit 2 stickere cu ///M , cea mai sigura metoda catre x2 puterea de fabrica.

vlad_cielo 13-10-07 10:46

Frate atat am de zis: LOL.

pasbogdan 19-10-07 11:12

Popma de benzina cu presiune mai mare???Zii mai ala care postezi dintr-astea!!!pe ce ai montat tu??ca eu am pe masina pompa orighinel care baga 6 bar si 20 litri pe minut,poate gresesc dar mi-e lene sa ma uit in soft sa ma corectez la litri "livrati"de pompa.Nu ajung 20 litri????6 bar nu sunt suficienti????daca ce trece peste 3 bar shi ceva orcum merge pe retur inapoi de unde o venit,de ce POMPA MAI MARE???????
Domnu'Lascarica,sau turbojack,sau multi altii care "va stiti"cum se zice prin ardeal,nu ne dati si noua o informatie "PROFI"????
Ca ne mananca copiii astia cu basmele lor!!!!!!Povestiti-ne domnilor com se pune biturbo pe VR6!!!
Explicati-ne cum au ajuns la audi ur quattro sa scoata di notor de 2.2 sau 2.3 turbo 20 valve care are 230 cai sa scoata 500 cai
Cum pui carburatoare WEBER sau Walbro nici nu ma intereseaza daca am gresit cum am scris!!!!spuneti cum se adapteaza la admisie,din ce se fac flansele,cum se regleaza,cat de mari trebuie sa fie in functie de capacitatea cilindrica a motorului.

Atasati poze macar daca documentatiile le tineti pt dvs.

nu balarii de la copii cu pompa.....poate are si asta un rol dar daca tot povestiti explicati si restul injectiei cum se modifica.
Cine preda rusa?????ca au astia tot ce vrei pe paginile lor!!!!dar nu8 povesti!!!documentatii.Numai ca putine sunt in engleza.

VRETI UN EXEMPLU CONCRET de mesterit,cu exemple??
Tatal meu la un Simson care avea aprinderea de la baterie,si nu se prea gaseau pe vremuri baterii de motociclete a facut asha:

a facut o bobina cu x numar de spire care l-a calculat dupa o anume formula care si noi am invatat-o la scoala dar a intervenit uitarea
a pus in ea un miez
a lipit placi de magnet si a facut un magnetou
a ars toate becurile de la motocicleta cand a accelerat prima
a montat becuri de 24 volt sa nu se mai arda
A durat o luna!!!!dar eu aveam doar 2,3 anisori si nu am participat din pacate!!!!!!
Tot la motociclete
a turnat cilindri in care a bagat bucse
a turnat pistoane care le-a prelucrat la strung,le-a facut canal pentru segmenti,si apoi a pus shtiftul ala unde se intalnesc capetele segmentului,acest shtift fiind orientat dupa judecata lui inspre fereastra cu admisia,zice el ca daca era spre evacuare temperatura era mai mare si nu era bine sa fie despartitura segmentului la fereastra de evacuare
a strunjit teava din care a taiat"felie"care era segmentul in sine,care il cresta,il desfacea putin si apoi il inrosea in foc si il racea in ulei devenind elastic
Cand prelucra teava din care urma sa taie "felii"de segment zicea ca ultima faza de strunjire o facea cu un cutit cu varf foarte ascutit si suprafata privita cu lupa aparea cu striatii fine.Cica astea se uzau mai repede si segmentul se "aseza"mai repede in camasa lui obtinand mai repede compresia cea mai buna

Pacat ca merg rar acasa,si saracul mos frezor nu stie nimica despre un turbo sau un compresor ca pe vremea lui in 79 si-a luat dacie pe carburatie.
Desi JUR ca daca ii duc o turbosuflanta care pierde ulei sta cu ochelarii jos pe nas si dupa o indelunga judecata stie cum o bucseaza sau mama saraciei ce-i face,si din ce material,tinand cont de temperaturile la care lucra si cat se dilata bucsa,cat se dilata axul si ce toleranta au la cald si la rece

DIN ASTEA VREAU SA AUD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IF-XOG 19-10-07 14:15

xog e in lucru, sa vedem ce o sa iasa [E30]

All times are GMT +2. The time now is 04:23.

- Copyright 2026 4Tuning