![]() |
Re: Dune Buggy Project
Multumesc,momentan strang informatii.Cunosc problema privind indoirea tevi,dar avem o promisiune pentru acest an la facultate asa ca speram sa se si materializeze.
Multumesc |
eu pt. inceput voi face un kart cu pedale , ca sa nu am probleme cu politia , pe urma oi vedea ,se poate updata la un 49 cmc , proiectat de la 0 de mine din ce am mai vazut si eu pe net , volan de trabi , roti cu camera de roaba , sasiu de aluminiu etc ...
|
Nu stiu daca ai plecat pe drumul bun cu roti de roaba pe un automobil care va avea ceva viteza.Sper sa nu continui asa si la celelalte piese esentiale.Nu tot ce functioneaza si se invarte este si sigur
|
pai fiind cu pedale e f bine , cu motorul ramane de vazut , deocamdata va fi cu pedale , ca la bicicleta
|
Aaaaa,cu pedale da,poti folosi roti de roaba.
Bafta! |
4 Attachment(s)
Am ramas dator cu ceva poze...
Apropo, cand mai vedem un buggy terminat? Fie el si cu roti de roaba, pedale, etc... Si noi cand ne-am apucat de el aveam multe semne de intrebare, principala teama fiind faptul ca va fi foarte usor in fata (motorul fiind in spate) si se va ridica pe rotile din spate (exagerez, credeam ca va avea directia imprecisa, mai ales in momentele de accelerare, cand masa se transfera pe puntea spate), insa ne-am inselat, spre bucuria noastra. Doritorii care vor sa faca ture cu el sunt bineveniti. Daca aveti chef de o excursie pana in comuna Acas, judetul Satu Mare (aprox 40 de Km de Satu Mare), ma contactati, ii bagati niste benzina si va las sa va dati cu el. :D Dati un mesaj si aranjam excursia. Spor la treaba :-) |
Quote:
|
Quote:
Caseta de directie este tot de pe solenza. Initial era prevazuta cu circuit de servo. In prima faza nu l-am montat (circuitul servo), zicand ca daca va fi cazul, il voi monta ulterior. Insa nu e cazul. Merge f usor chiar si fara servo. I-am anulat conductele, si e in regula asa. |
Niste poze si cu buggyul meu.https://forum.4tuning.ro/18-masini-mo...ml#post2073157
|
Quote:
|
Poti sa imi zici ce diametru are teava de la sasiu?Ca si eu intentionez sa imi fac un buggy f usor (motor 125 sau 250cc) si as vrea sa imi fac o idee.Precizez ca o sa fie decat pt o persoana (75 kg).
|
Quote:
|
Quote:
sper ca iti va fi de folos PS: pe langa multa rabare sa mai pui ceva bani de'o parte pt. cateva baxuri de bere sau tutun |
Doar bere ca sunt nefumator:))
|
Quote:
Parerea mea personala in ceea ce priveste dinamica: teoria e frumoasa, insa te poti pierde prin ea. Nu spun ca oricine se poate pune sa construiasca un buggy, insa cu putina imaginatie si cu putina gandire logica nu cred ca poti gresi foarte mult. Mai mult, daca te folosesti de suspensiile unei masini, deja ele au fost gandite de catre cineva. Daca respecti cotele, probabil ca vor functiona si pe un buggy. Daca te pui sa faci un buggy cum nu a mai vazut nimeni, cu piese proprii, probabil ca e o alta discutie, care nu se incadreaza la categoria amatori. Ca sa concluzionez, sfatul meu este sa va apucati de treaba cat mai repede, pentru a nu pierde senzatiile tari de la volan. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning