![]() |
Re: Organizare TuningDay in SM
Quote:
|
Pai se pot face 2 categorii de concurenti.....1. amatori si 2. profesionisti ca sa se evite eventuale incidente.......zic eu :).....Eu zic ca pentru unii dintre concurenti poate 200m li s-ar parea putin .......parerea mea......acuma sa se rezolve treaba cu autorizatiile care is cel mai important lucru cum zice Szambi..ca dupa aia restul vine de la sine.....Numa bine...
|
400 m ar fi ideal:D
|
Quote:
cine va facea aceasta departajare sa zica ... ca eu is amator si tu profesionist ? asta doar in baza unui atestat de pilot .. sau o licentza sau ceva altfel totzi suntm amatori ... oricat de bine sau putzin bine stim conduce si daca e pe baza unei simple declaratzi ... ca unde vrei sa fi incadrat putzini o sa se bage la amator. o sa fie si zmei ... si ce ... eu is profesionist asa ca mare grija cu asta pentru ca daca se intampla ceva ... in principal in capul organizatorului se sparg toate |
la amatori se pot incadra cei care participa pentru prima data la accelerari pe 400m....si la profesionisti...cei care au cel putin o participare...
|
si cine poate sa verifice asta ?
eu zis ca am mai fost la 400 de m .... dar habar nu am de condus ? cum imi poate dovedi mie cineva ca nu e asa. nicicum. asa ca o grupa pt totzi ... |
Nu cred că se poate face aşa ceva. Motive:
-şi şoferii experimentaţi pot greşi (vezi, accidentul in weekend in Ungaria) -şoferii experimentaţi sunt mai turbaţi, se cred mai mari maistri. -scopul organizării unei liniute este incurajarea şi promovarea sporturilor cu motor, nu numai a face pariu pe Golfu" lu" X, iar o asemena categorizare nu ar face bine nimănui. Intr-adevăr, la cursele de VTM, unde concurezi pe trasee montane, câteodată fără parapet (Stâna de Vale), nu se acceptă concurenţi amatori sau debutanţi cu maşină de 500 CP, a mai fost precedent pt asta. |
Salutari:)
si atunici cum o sa fie? eu zic ca Dragu se face la 400m:) |
Quote:
|
Da ai dreptate, dar normal se face la 400m:) nuh???
|
402.3 m mai exact.. :D da cine mai sta sa-i numere.. ? :lol:
|
Bine amu 402,3m!!!:):)
|
:d :d :d :d
|
:lol: :lol:
|
:idea: Deci, noutatile sunt urmatoarele : azi am obtinut (Tuning & Sound Identity) de la Primaria SM aprobarea pentru organizarea evenimentului "Auto - Tuning Show 1 Satu Mare". Evenimentul va avea loc in P-ta 25 Octombrie (platou), respectiv B-dul Transilvania, in data de 16 Octombrie 2007 (Duminica).
Programul evenimentului si alte detalii importante vor fi facute publice in cel mai scurt timp de catre organizatorii principali : "Tuning & Sound Identity" - prin Szambi si "Gerbog" prin Gergo. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning