![]() |
Re: MCV 1.6 16V 7 locuri...putzin diferit
se mai pune si michelin, continental si barum
|
eu cred ca am Debica, si sunt foarte multumit de ele, drept dovada scartaie daca vrei...;)si tin foarte bine masina pe sosea..o sa ma uit ce marca sunt si o sa va spun...;)
|
mai mult la exterior....
|
hai ca si dincolo ai dat un comment ca e 10 % tunata...eu vreau sfaturi concrete...ca stiu ca mai trebiue sa fac la ea...dar ce...?ms
|
1 Attachment(s)
A fost o discutie pe o pagina anterioara despre vopsirea portbagajului la culoarea masinii...cam asa ceva...?;)Nu va uitati la masina...doar la idee...:sad:
|
io stiu nijte prelungitoare de bari....praguri false...
|
daca te uiti, pe pag.2 e un logan mcv cu ce zici tu mai sus...nu stiu daca ar arata foarte bine...;) poate o sa apara ceva gen steppe...:)
|
da intradevar...da la aia strica mult chestiile alea cromate...
nijte jenti...ar mai fi o idee...;) |
daca te uiti umpic mai sus in topic, am zis ca o sa ii pun jenti de prestige...;)in viitorul apropiat o sa aiba si jenti...:-P
|
succes in continuare..;)
|
mersi la fel...;)
|
Da...stiu...e off topic dar totusi zic : Azi am vb cu cineva din stafful 4tuning in legatura cu un anunt care nu era tocmai potrivit (porcos), am sunat, am facut reclamatie si acel moderator a foat foarte amabil si cumsecade, din nou o BILA ALBA pt. site-ul www.4tuning.ro ...bravo baieti...tot respectul
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
iete ca au aparut elemente de tun(n)ing de la Dacia...
u ce zici? |
am fost la reprezentanta si le-am vazut...nici nu ai vrea sa stii cum se pun pe masina...se lipesc...si am vazut una acolo era cam tiganie...lipite...in fine,,,si sunt si foarte scumpe...tie iti plac?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning