Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Niste sfaturi (https://forum.4tuning.ro/28-femei/43411-sfaturi.html)

RA_2fast4u 26-06-07 13:37

Re: Niste sfaturi

Quote:

Originally Posted by andrei.badea (Post 964992)
Crek l-ati ametit de tot. Fiecare cu cate o idee care mai de care mai inedita.
RA_2fast4u cine te-a mintit k la o fata mai mare nu merge o floare??

1) mai bine mai multe idei si sa aiba de unde sa aleaga decat nimic nu? la fiecare om i se potriveste un anumit lucru... nu?

2) am zis eu asta? pfiu prietene... nu ti-a zis nici odata profesoara de romana ca citesti superficial? o floare merge si la o baba si la o mama si la o prietena si la o sotie... daca sti cum si cand sa o dai ;)

needBrain 27-06-07 07:16

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 967426)
nu ti-a zis nici odata profesoara de romana ca citesti superficial? o floare merge si la o baba si la o mama si la o prietena si la o sotie... daca sti cum si cand sa o dai ;)

si la o inmormantare,nunta,botez :))

aleks 29-06-07 14:04

btw, pana nu mai intra initiatorul topicului, eu spun sa il lasam in stand-by, ca vad k nu-l mai intereseaza....

Sindrom 29-06-07 14:29

io la 14 ani incepusem sa am ca prietena sticla de bere si de wisiki .....ai grija sa nu cazi in alcoolism....btw cu anii se schimba prioritatile....dar raman in mare aceleasi ordinea difera!

liwiu_evo 01-07-07 00:21

e important sa o asculti, sa ii dai dreptate aproape mereu(chiar si daca n-are dreptate:lol: ), sa o faci sa rada, sa nu te dai mare in fata ei, s-o lasi pe ea sa te descopere:rolleyes2 sa o incurajezi, sa o lauzi(nu exagerat:lol: ) si cam atat... aaa.. si sa ai tupeu... chiar daca nu stii ce sa zici, nu lasa sa se vada asta;)

peter 01-07-07 17:17

important la varsta asta ..este sa nu te indragostesti de o profesoara :lol::lol:

andrei.badea 01-07-07 21:33

Quote:

Originally Posted by peter (Post 975990)
important la varsta asta ..este sa nu te indragostesti de o profesoara :lol::lol:

Ca adevarat mai graiesti :lol: Chiar nu-l pot intelege pe tipu ala :rolleyes2

Spookie 13-07-07 11:10

Eu am doar o replica de scos in orash care nu a dat gresh niciodata...fata incepe sa rada si plecam mai departe...mie imi place sa scot fetele la film si nu ies niciodata singur cu o ea :mrgreen: [ daca ma fura ? :rolleyes2 :)) ] ies cu niste prieten k am prieteni cu care ma mandresc ;) ...in rest be urself e cel mai bine..ca am avut o prietena...iam dat vrajeala...[am mintito in mai multe privinte..] si mai mult de 2 zile nu a durat relatia :) deci be urself ;) a da...si replica aia "Ma scoti la un iaurt cu biscuiti ?" <-<-- nush ce e genial in replica asta dar la fetele de 15 ani din timisoara merge perfect :D c'ya ...bafta la agatzat tovarashu...

RA_2fast4u 13-07-07 18:47

Quote:

Originally Posted by Spookie (Post 995301)
Eu am doar o replica de scos in orash care nu a dat gresh niciodata...fata incepe sa rada si plecam mai departe...mie imi place sa scot fetele la film si nu ies niciodata singur cu o ea :mrgreen: [ daca ma fura ? :rolleyes2 :)) ] ies cu niste prieten k am prieteni cu care ma mandresc ;) ...in rest be urself e cel mai bine..ca am avut o prietena...iam dat vrajeala...[am mintito in mai multe privinte..] si mai mult de 2 zile nu a durat relatia :) deci be urself ;) a da...si replica aia "Ma scoti la un iaurt cu biscuiti ?" <-<-- nush ce e genial in replica asta dar la fetele de 15 ani din timisoara merge perfect :D c'ya ...bafta la agatzat tovarashu...

bah fiule.. daca la varsta ta gandesti asa o sa ajungi un mare jigolo :)) jur =)

si ce e genial in replica aceea? women are illogical creatures my man ... :))

Spookie 13-07-07 22:11

jigolo ? :)) neah numi trebe :P

peter 13-07-07 22:22

iaurt cu biscuiti..... pfua....ceva mai realistic nu ai gasit ? :lol:

Spookie 13-07-07 22:24

nush..asta mia venit pe moment intro seara pe la 4 si am dat o fata pe spate cand a auzit :)) si te atunci ...vad ca inca tine duma :P nush nici macar rima nu are da mere.. :)

Psycho 14-07-07 10:40

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 942720)
Alea ie tiganci bah ...
Romancele incep oficial la 15 ani =))

zici tu :)) ...

io la 14 ani eram pe worldsex.com

pe

site-urile de xxx ...

Eugen_TL 15-07-07 21:01

hahha =))))))) ia vezi pesmet cu supa !!! ce mai spun fetele =))) " are bani baiatu la restaurantul hotelului ma duce " :) :)

Spookie 16-07-07 03:32

Neah nu pesmet cu supa...supa cu pesmet suna mai fain :P Incearca tu si spunene si noua daca ai reusit :)

All times are GMT +2. The time now is 21:26.

- Copyright 2026 4Tuning