![]() |
6 Attachment(s)
Kasp3r da mai am, depinde cum iti place tie lovit ca in poza de mai sus :oops: sau \"intreg\" uite ca iti mai dau cateva ...
|
2 Attachment(s)
gabi asa le`am primit si eu :D nush..
lordulica uite mai am si eu cateva cu ala daca vrei |
Re:
Quote:
|
lol asa e dar seamna :roll: eu asa am crezut ca`i acelasi... :crazy:
|
apropo..daca te uiti atent barile sunt la fel..identice chiar..si culoarea la fel..decat capota fata difera :D
|
Culoarea nu este la fel. Cel postat de tine este DESu'. Bogdan are LFG numărul :wink:
Īn plus, Bogdan are grila separată de spoiler, DESu' o are lipită de spoiler. Vezi aici mai multe poze cu DESu'. |
Re:
Quote:
|
yo
da da :) dar sunt super amandoua..mie imi plac olciturile...si daca nu ma insel..sa ma corectati daca gresesc..olciturile aduc un pik la bot la masca din fata cu daciile alea nova care au iesit primele..sau mi se pare mie?? :?:
|
Re:
Quote:
Ştiu, pentru că le văd aproape zilnic. El a fost un pic neatent şi a făcut confuzia, dar nu-i nici o problemă (adevărul e, Bogdane, că dacă nu te uiţi bine la poze, nu-ţi dai seama de diferenţe). Kasp3r: no way! :yikes: Cum să semene cu R524 (ălea au fost primele Dacia Nova)? :roll: |
am un prieten care si`a pus pe olcit bara si semnalizarile de la o nova..se potrivesc de minune..si ii schimba un pick aspectul..cand ma intalnesc cu el o sa ii fac niste poze ca sa vi le arat s voua :)
|
am un prieten care si`a pus pe olcit bara si semnalizarile de la o nova..se potrivesc de minune..si ii schimba un pick aspectul..cand ma intalnesc cu el o sa ii fac niste poze ca sa vi le arat s voua :)
|
Gabi nu numai in poze, daca te uiti si in realitate se confunda, multa lumea mi`a zis...\"ba te vazui in cutare loc\" shi era des`ul :) dar oricum eu incerc sa stopez efectul de \"indigo\" cum pot :)
|
Se potriveşte spoilerul de Nova pe Oltcit, dar părerea mea e că arată foarte aiurea. Acum... fiecare cu gusturile lui.
|
hmz numai zice nimeni nimic aici??
|
nu :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning