Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/41412-nova-mea.html)

SirNenea 29-07-07 01:20

Re: Nova mea

Quote:

Originally Posted by CristianoXXX (Post 1018728)
se premiaza pe categorii, dar daca vb pe showuri de tuning, nu vreau sa par rautacios, dar explica mi si mie ce ai unic pe masina pt k sunt o gramada de nove k a ta

te referi la nova mea??? sau la nova la baiatu asta???
daca cumva e vb de nova mea da-mi un p.m. si o sa iti zic

Andrei Alexandru 31-07-07 21:28

Domnul Cristiano xxx gusturile oamenilor si parerile sunt impartite!unora le place altora nu!!!!eu sunt curios ce masina aveti dumneavoastra!!

CristianoXXX 31-07-07 22:08

nu postez masina deocamdata, oricum muncesc la ea destul si inca mai am de munca, daca te intereseaza sa o vezi exista PM
bafta

Andrei Alexandru 08-08-07 22:14

Cam cat credeti k valoreaza masina asta daca as vrea sa o vand?

SirNenea 09-08-07 02:59

fff putin (glumeam)
deci nu o vinde si dai bataie si terminati proiectul ca nu o sa iti para rau

Stephanel 10-08-07 19:00

Omu chiar vrea sa o vanda , m-am rugat de el sa o tina dar nu vrea , asa i-am zis si io macar sa o terminam sa vedem ce poate si dupaia .

CristianoXXX 11-08-07 21:26

mai bine :lol:

Andrei Alexandru 13-08-07 21:06

De terminat este aproape gata si o sa vedeti poze cat mai curand cu ea in faza finala atat la exterior cat si la interior!!dupa am de gand sa mai evoluez si eu la ceva mai puternic si performant!!aceasta masina sia facut datoria!!!!!!!eu unu tind spre evoluare domnul cristianoxxx nu am de gand sa ma opresc la o dacie!!!!!

CristianoXXX 13-08-07 22:03

bv tie tati, sper sa faci ceva cu gust de data asta
bafta cu noua masina si iti dau un sfat, da le dreaq de pleoape si bari si ia-i jante si baga te la motor si suspensie

morcov_ssl 15-08-07 10:32

ce repede renunta cate unii....... sau chinuit sa puna 2 praguri invers si 2 buze la bari , 4 jante si o priza inutila p capota ...... si stati sa va ganditi k ati muncit prea mult ....... da astia cu daciile care am pierdut zile si nopti noi ce sa mai zicem?

canny 15-08-07 13:40

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 1047700)
da astia cu daciile care am pierdut zile si nopti noi ce sa mai zicem?

suntem specie mai rara

Andrei Alexandru 15-08-07 20:57

Stati linistiti k nu scapati de mn!!am de gand sa revin cu o dacie 1300 stil Gordini!pe nova nu intra motoru si nici carburatoare de gordini turbina nici nu mai pomenesc!!!dar int sa mai imi iau si un vectr cu motor de 2500 benzina!!!!sa vad ce pot scoate din el!

CristianoXXX 15-08-07 22:31

daca vad un motor original de 12 gordini pe o masina in romania in afara de gordini, imi tai p*** si v o fac cadou in formol

SirNenea 16-08-07 19:12

Quote:

Originally Posted by Andrei Alexandru (Post 1048645)
Stati linistiti k nu scapati de mn!!am de gand sa revin cu o dacie 1300 stil Gordini!pe nova nu intra motoru si nici carburatoare de gordini turbina nici nu mai pomenesc!!!dar int sa mai imi iau si un vectr cu motor de 2500 benzina!!!!sa vad ce pot scoate din el!

incearca sa schimbi mecanicul sau macar zi ce motor vrei sa bagi

Andrei Alexandru 16-08-07 21:28

Am zis stil gordini!!fara bari joasa si motor de alpin!!!nu motor gordini!!!motoare de alpin se mai gasesc!!!!

All times are GMT +2. The time now is 22:01.

- Copyright 2026 4Tuning