![]() |
Re: Dacia 1310 '89
Intrebam pentru ca de 5 Alpine ori de GTT nu-i si mi se parea ca l-am vazut pe ceva Calibre.
|
Da la opel il gasesti pe Vectra A motor 17d de opel ,astra G 17d ,combo 17d si Vectra a cu 17 d ambele cu motoare de Isuzu ,corsa 15d de Isuzu alea cu servodirecie
|
respect pentru munca depusa si mult noroc
|
Bafta in continuare cu proiectul.asteptam noi upgradeuri !
|
1 Attachment(s)
In principiu asta este rezervorul. Acum sunt in dubii cu el. Din cate am vazut la prieteni,care au mers pe mai multe masini cu asa rezervor,el e ok. Face treaba. Problema,sau problemele sunt : ii trebuie un antival si o sonda :)).
Principalul motiv pentru care am ales asa este greutatea. Protectia rezervorului vechi cantareste cam 2,3 tone :lol: Mi ar placea mie o celula de racing dar din pom banii aia. Ar trebui una de cantitate mare iar aia cosssttaaaaa ! Inca nu m am decis ce si cum sa fac. Alta posibilitate este sa aduc niste burete special pt rezervoare si sa l bag in rezervor,dar nu cred ca o sa mai pot adapta vre o sonda dupa. E discutabil . . . . . . . |
Mariuse, sorbul de scurgere e cat se poate de jos pe el (Traby-ul n-avea pompa de benzina si deci alta solutie nu era pentru alimentarea carburatorului :) ). Eu pana in prezent n-am simtit lipsa antivalului. Avand in vedere ca 23 de litri intra in el cu tot, tii 3-4 litri in el si aia, nu ramai fara benzina. Sonda da, aia-i idee foaaaaaarte buna. Eu de vreo 4 ori am ramas fara benzina si cand am mers la intalnirea nationala anul trecut alimentam din 100 in 100 de km :) numa' numa' sa nu se intample iar :D .
|
Imi place ce faci tu acolo! Si daca si-a bagat si "Nea` Nicu" mana, mai mult ca sigur o sa iasa ce trebuie!:-)
|
Quote:
|
Quote:
Merci Alin |
Quote:
|
Quote:
|
Sau poate le vinzi pe alea pe 17 :D
|
Quote:
|
ce bip..bip...bip ai facut acolo cu radiatoru de ulei cum te lasam singur la garaj cum te zgarcesti cu munca
iar legat de rezervorul de trabant daca il folosesti pe carburatie nu ai probleme pe injectia chiar si cu 6 L ...7 L dadea in nas pe plecari si pe viraje |
Quote:
E bine de stiut cu rezervorul ala cat despre radiator am scris mai sus ca o sa ma luati la impins dar mi am explicat si alegerea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning