![]() |
:P De la frigu de afara! :D
|
Blue, s-a rezolvat in mare treaba la intalnire. Hello dear lady, long time no see (vina mea cu permisu, dar tot ne vedem noi pan' la urma). :D
Scuzele lui Singurelu au fost acceptate si atata vreme cat o sa o tina pe calea asta buna totul o sa fie superb. Fii baiat de gasca asa cum esti face2face si nu o sa se supere nimeni pe tine :wink: Cartman, dupa cum ai zis si la intalnire, atata vreme cat nu te consideri reprezentatul nostru si doar moderator, totul e okay si nu e nici o problema, cu putin training o sa fii un moderator model ;) Acum, recunosc ca ne-am atacat si noi cam tare, dar eu cel putin o sa incerc sa am incredere in voi si sa sper ca lucrurile o sa mearga spre bine de acum incolo. Epox, remember ce te-am rugat cand am vb. in seara asta, mai domol putin :P |
:oops: Promise 2 b3 good ßoi !!! :D dar totusi..imi vindetzi si mie masina :peace:(glumeam!)
|
eu nu mai am nimik de zis aici ! am discutat in seara asta ce a fost de discutat ! cine a avut ureki sa auda parerea mea, foarte bine, cine nu, asta e ! mi`a facut mare placere sa discut cu XS[DENIED], Cortez, Epox, chiar si cu sinner am schimbat 2 vorbe, si toata lumea sper ca a fost multumita !
PS: am sa rog ca acest topic sa fie mutat la arena, sau am sa apelez iarasi la calitatile mele de moderator si am sa sterg tot ce s`a scris aici ! PS2: blu, :hug: Gratzian: acest topic nu va fi mutat si nu va sterge nimic decand cand voi hotara eu inca mai sunt lucruri de spus. am crezut ca o sa se termine |
ce-ai bre? scriu fromos....sh gramatical! :P
|
cartman :P :twisted: sper sa ne vedem in CURand! :wink:
|
Uiti di asta sho luat lumia di mini.....ji era sa`mi ieu banet .... arrr..gramatileasha asta roamaneasca....Ji iara ....
|
Cartman,sefu,esti valabil...nu am venit la intalnire ca am iesit de la scoala la 8,rupt in doua de foame dupa 2 laboratoare si servici de la 9 dimineata...nu ma ameninta ca nu rezolvi nimic...eu nu am nimic cu tine...faptul ca eu am sesizat chestia cu permisul primul ti-a ramas pe creier...citeste in paginile anterioare ca toti zis aceeasi chestie:e frumos sa mergi fara permis,dar nu trage si pe altii dupa tine..faci ce stii...cat mai ai pana la permis?...vorbesc serios,nu fac glume...nu-mi cer scuze pentru ca nu am de ce...in fond tu ne arati prin filme puse chiar de tine cum mergi fara permis,de ce mi-as face eu probleme ca am zis ceva ce e evident deja...si repet...nu am dat nume (chiar nu stiu cum iti zice in realitate),nu am dat strazi,nu am dat ora si nici numere de inmatriculare...si poate am o imaginatie bolnava,mai stii?...keep up the good work,poate se imbunatateste imaginea Iasului,totusi...vom vedea...pana atunci,nu mai auziti nimic de la mine pe acest forum...
PS: ce inseamna \" suporti consecintele \"?...mie nu mi-e clar...si vezi cum ma lamuresti,ca nu mai postez de acum...nu te umfla in pene ca nu am venit,mi-am montat stroboscoape la motocicleta,ca diversi dubiosi din orasul nostru drag sa ma vada mai bine pe timp de noapte cand stationez ( Dumnezeu sa te odihneasca,Droghy )...care e in tema intelege paranteza legata de stationatul pe timp de noapte... va doresc numai bine tuturor...inclusiv tie,Cartman...insa scuzele mele nu le vei avea pt ca e dreptul meu sa am grija de mine,asta insemnand sa evit orice contact cu politia,in primul rand,apoi de amicii mei...nu cred ca ti-ar fi placut sa fie invers...iar prin faptul ca la politie nu s-ar intampla nimic,nu e lucru nou...tatici,bunici,mamici si unchi...vechea poveste...eu astept sa iti iei permis...dupa aia imi dai un semn de viata si vezi ce baiat de treaba sunt...si vorbesc foarte serios...pana atunci,voi evita orice intalnire ce tine de auto la care vei fi si tu prezent pe strada sau in parcare,mai putin una la o cafea sau suc,cat mai departe de masini...tu nu intelegi ca am stat prin tribunale???e asa de greu sa pricepi ca ma tem de politie mai mult ca orice pe lumea asta???...e asa de greu sa pricepi ca poti cauza probleme mie si celorlalti???... si gata...end of messages...rog administratorii sa imi stearga contul...imi fac altul,tot cu voia lor...si va rog sa mi se dea drept de scriere doar la rubrica moto,daca se poate...va multumesc anticipat... |
Cartman, la naiba, chiar nu vrei sa intelegi ??! Fii finutz, a gresit si Dragos poate ca a mentionat treaba asta, dar era vorba sa ramana in trecut, iar vrei sa starnesti polemici ? Nu mai provoca lumea fii tu cel care cedeaza ;) Blue, mai da-i putin timp lui Cartman sa vedem cum se comporta, hai sa nu incepem alte discutii acum ;)
|
:P dar de mine tot nu ai pomenit nimic....:(.....sau nu mai sunt in tema......Imi sunt acceptate scuzele :wink:
|
ah,si inca un lucru...scuzele mele se vor duce catre Gratzian...pentru ca am pomenit de lucruri ilegale pe acest forum,care isi propune ceea ce am scris in primele pozitii ale topicului...insa am incercat sa subliniez evitarea unui lucru interzis prin pomenirea insasi a acelui lucru...si imi pare rau...nu am gasit alta modalitate si nici nu sunt obisnuit cu modul de a posta pe un forum de acest gen,tocmai datorita numarului mic de posturi la activ...nu mi-o luati in nume de rau,nu a fost cu intentie si imi cer scuze iarasi...si eu,Gratzian,merg cu motorul si le-as zice la toti masinistii faza cu groapa din semnatura ta,si eu stiu ce inseamna niste pericole la care ne expunem conducand,masini sau moto nu conteaza,dar sunt extrem de precaut...de aceea reactia mea...si inca ceva...nu as face rau nimanui si nu as trada pe nimeni,pentru ca e cea mai josnica treaba...va doresc numai bine tuturor,un sezon lipsit de evenimente pentru cei pe 2 roti (astia sunt mai \"vizati\" ) si nu numai...chiar e ultimul post...
|
multumesc, se accepta, e bine ca intelegi ca esti neintentionat...
se pare ca lucrurile sunt mai complicate acolo... dupa cateva discutii la tel cu unii oameni de acolo am ami inteles cate ceva... |
Si mie mi-a facut placere, just trying to bring people closer :P
|
Gata ma...incetatzi!!!! Deja ma doare capu...mi`e si rau....crek iara fac o criza de aia nasoala.....Gata.....s`a terminat....!!!!!!!
|
SINNER:
Quote:
nici pe un moderator 4tuning, bnu il pot face insider in comunitatea din iasi.... ideeea era ca sa gesesc un numitor comun, sa gasesc pe ceva in comunitate, care sa fie si reprezentativ 4tuning.... si da, nu pot transforma un ousider in insider.... dar il pot elimina ca sa nu imi mai faca rau... sinner... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning