Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ati avut masina sparta? Ce v-au furat? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/3949-masina-sparta-furat.html)

-LEXION- 19-05-07 21:34

Re: Ati avut masina Sparta? Ce v-au furat?

LA DRACU cu tara asta! Iar mi-au zgariat masina azi noapte, nu mai suport le dau foc la toti din parcare, huliganii!

Am vorbit la vopsitor, si cu 150 euro se rezolva, de asta am eu nevoie? Paguba de sute de euro? lasa ca raman toti fara cauciucuri la noapte, ca deja e strigator la cer!

sebaaa 19-05-07 22:34

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 909759)
LA DRACU cu tara asta! Iar mi-au zgariat masina azi noapte, nu mai suport le dau foc la toti din parcare, huliganii!

Am vorbit la vopsitor, si cu 150 euro se rezolva, de asta am eu nevoie? Paguba de sute de euro? lasa ca raman toti fara cauciucuri la noapte, ca deja e strigator la cer!

ai incercat sa vezi kre parcheaza pe locul tau?
si arde-l doar pe ala.. k daca te vede kreva knd tai cauciucuri la vecini, nu-i de bine..

-LEXION- 19-05-07 22:45

un logan amarat, si din cand in cand un Matiz, dar tocmai asta e, ca fiecare parcheaza unde poate in zona asta, si sunt aceleasi masini, prin rotatie ocupa toate locurile la sfarsitul zilei, si de cele mai multe ori a mea pateste toate relele. Asa ca nu pot stii exact care e, banuiesc si eu, si il taxez, cu aceeasi lipsa de nerusinare cu care m-au taxat si ei pe mine

Cosmin255 21-05-07 21:09

Tatalui meu i s-a furat un HU Pioneer in 2001.....O poveste destul de urata....indivizii au incercat sa sparga parbrizul folosindu-se de o ranga , insa nu au reusit , insa a fost compromis.....au incercat apoi sa deschida portiera tot cu ranga , au indoit-o pe jumatate insa nu a cedat (masina: `93 Ford Mondeo) ...nemaiavand alta solutie au spart geamul de la sofer au furat cd playerul si boxele de pe fatza le-au distrus cu ranga....ce oameni....

NONE 08-11-08 17:34

Saptamana trecuta intr-un parc auto din Berlin ..
ma cunoaste tot parcu....nu indrazneste nimeni sa imi fure ceva...
dar cativa "indieni" originali din Romania mi-au furat casetofonul Sony nou nout...doar ce il cumparasem cu 2 zile inainte...dupa un Golf 3....eu am lasat geamul deschis si m-am dus sa ma uit de niste piese de Audi B3...i-am prins pana la urma...ca nimeni nu il fura pe NONE...chinuiala Al Qaeda...nu stiu cat de prost poti sa fii sa vii tu intr-un parc plin de arabi si sa furi de la unul dintre ei....data viitoare nu sa mai fiu asa bland...de nu ii chinui sa nu imi spuneti voi mie NONE :evil:

-LEXION- 08-11-08 19:12

Sambata, in Cluj, este targul de masini, sunt foarte multe masini, asa ca multe lume isi ia locul de vineri. Am fost si noi cu 3 masini, le-am lasat vineri pe la ora 15, iar, azi-dimineata cand mergem la ele in targ, vand ca la una nu mai am oglinda, la alta nu am semnalizator si e desfacut tot spoilerul din suruburi, dar nu l-au luat, ca sunt cateva suruburi ascunse. Merg si fac scandal la portar (care normal ca nu a vazut/auzit nimic), politia nu stie nimic, ca sunt multe masini jefuite in targ doml'e. Si asa am o mica paguba dupa o noapte cu masinile in piata......

Si nu ar fi ceva masini de care nu mai sunt in targ, Golf, Vectra, Astra...e plin targul de ele, si tocmai de pe ale mele au gasit sa isi ia piesele....

Mai era un coleg, la care i-au luat eleronul la un BMW de vreo saptamana...

OpReA 08-11-08 21:23

nu demult...i-au spart si tatalui meu loganul...pe durata noptii.
cum a procedat:...simplu...cu o cheie oarba pe care a introdus-o pe partea soferului,dupa care a facut el ce a facut...de a ars siguranta de la + permanen(pe acea siguranta trebuia sa fie alarma)...dupa care mi-a luat cd-playerul...care nu avea nici 3 luni,detectorul de radar si cam atat. bineinteles...au luat firul pentru detector...iar la casetofon,au taiat firele.Fata casetofonului era in torpedou...impreuna cu detectorul,deci...nu era la vedere...in schimb,la vedere era cablul de la detector...stand atarnat de oglinda.
Masina fiind de firma...cel mai probabil hotul/hotii a/au crezut ca apartine unui agent de vanzari si isi tine banii in torpedou...sau au vazut acel cablu de la detector si au crezut ca e de la GPS.Culmea...masina este sub balconul meu..si nu am auzit nimic...ERA o zona f linistita ...nu m-am gandit ca se poate intampla asa ceva.

DTH 09-11-08 04:35

Foarte simplu...geam spart...cu praff de bujie...cum le sta hotii-lor la indemana , + furat 2 bucati mobile :D nu erau cine stie ce ...dar nici bine nu e :)

EaGle 09-11-08 13:26

Va povestesc si eu o intamplare un pic mai haioasa, desi n-o doresc la nimeni.
Un nene si-a luat masina noua, frumoasa, atragatoare si cu cd-player in ea :D
Omul isi iubea mult masina si-i era frica s-o sparga cineva, asa ca o parca de fiecare data mai in centrul orasului, unde era multa lumina. Intr-o dimineata gaseste omu` masina sparta si fara cd-player :(. S-a gandit el bine sa puna in ea un aviz cu scris pe el "Va rog frumos nu-mi spargeti masina ca nu mai are cd-player!" .
A doua zi se duce omu` sa ia masina sa plece la munca, si gaseste in locul ei scris pe jos cu spray "Nu-ti face griji, ii punem noi!". :lol: Mi-a povestit cineva din Piatra Neamt faza, deci cred ca pe acolo s-a intamplat. Asa poate nu suna foarte funny, dar spusa de el, da :lol:.
Imi cer scuze daca unii inteleg in altfel, nu vreau sa va creez neplaceri ;)

NONE 09-11-08 13:31

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1852879)
:rolleyes2...........:rolleyes2

naspa ptr omul acela :(
cu asta se aseamana un banc !
Un om nu avea bani de alarma la masina si scrie pe o foaie !
Nu am CD Player
Nu are benzina in rezervor
Nu are tapitarie
a doua zii vede tot pe foaia aia....
Daca tot nu ai nimic nici jentile nu iti mai trebuie !

Brian 09-11-08 14:42

Lui fratemiu i`au spart masina de la firma .. nu personala .. este agent de vanzari.. si probabil au crezut ca tine banii in masina :lol: sa fim seriosi .. nu au luat nimic pentru ca el ia fata de la cd-player + detectorul de radar in casa cand lasa masina ;)

Am o intrebare pentru cei care au ramas fara detector/cdplayer..
Cand veniti acasa.. seara.. si stiti ca nu mai plecati .. de ce nu luati fata de la cd player si detectorul cu voi? Nu cred ca este asa greu :-)

D R A 09-11-08 17:38

Acum vreo 2 saptamani am gasit masina deschisa - total deschisa, toate usile !!!
rascolit in cutia cu acte - erau doar niste amarate chitante de la benzinarie si foi goale pentru faculate .

Asta a fost destul de lejer .Dar, acum vreo 4 ani cand masina era a parintilor am gasit geamu soferului spart .
Toate astea in fata blocului .In plin trafic si plin de stalpi luminati.

Nu mai ma obosesc sa merg pana la politie, m-am obisnuit cu raspunsuri :"cand prinzi hotu' adul incoa", asa ca dreptatea se va face cu pumnu (LEGEA JUNGLEI)

vb aia : Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu .

NONE 09-11-08 17:41

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 1853380)
Acum vreo 2 saptamani am gasit masina deschisa - total deschisa, toate usile !!!
rascolit in cutia cu acte - erau doar niste amarate chitante de la benzinarie si foi goale pentru faculate .

Asta a fost destul de lejer .Dar, acum vreo 4 ani cand masina era a parintilor am gasit geamu soferului spart .
Toate astea in fata blocului .In plin trafic si plin de stalpi luminati.

Nu mai ma obosesc sa merg pana la politie, m-am obisnuit cu raspunsuri :"cand prinzi hotu' adul incoa", asa ca dreptatea se va face cu pumnu (LEGEA JUNGLEI)

vb aia : Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu .

Daca ai pe langa parcarea unde lasi masina vre-un magazin ceva...vorbeste cu patronul si ii dai si lui o suma frumusica daca iti lasa o camerä pe masina..
il prinzi ii rupi gura pana o sa manance numai supa cu paiul...

D R A 09-11-08 17:51

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1853391)
Daca ai pe langa parcarea unde lasi masina vre-un magazin ceva...vorbeste cu patronul si ii dai si lui o suma frumusica daca iti lasa o camerä pe masina..
il prinzi ii rupi gura pana o sa manance numai supa cu paiul...

Da ar fi o idee .. chiar este un magazin de piese auto - dar din pacate nu are camere .
Oricum vai de viata lui daca il prind ,o sa primeasca un picior in cap marca K1.
Eu am pus in functiune si alarma saptamana asta.
Desi este zona circulata multe masini au fost deschise/furat din ele cu tot cu alarma .

NONE 09-11-08 17:58

Quote:

Originally Posted by D R A (Post 1853421)
Da ar fi o idee .. chiar este un magazin de piese auto - dar din pacate nu are camere .
Oricum vai de viata lui daca il prind ,o sa primeasca un picior in cap marca K1.
Eu am pus in functiune si alarma saptamana asta.
Desi este zona circulata multe masini au fost deschise/furat din ele cu tot cu alarma .

vorbesti cu patronul pune si el pui si tu si asa va asigurati amandoi...
poate e de treaba omul si reusiti...
asta e varianta mea...Succes frate...cu hotii astia nu te joci :(
cand iti mai fura ceva prinde unul dintre ei...si chinuiel pana ii pui pe toti la respect alta data nici sa nu se mai uite la masina...

All times are GMT +2. The time now is 08:12.

- Copyright 2026 4Tuning