![]() |
Re: MORT - "Zeul" driftului ilegal Giorgi Tevzadze
Quote:
|
Participantii la trafic nu au ce sa caute pe un site nascut in jurul a cateva zeci de baieti care acum 10 ani cand erau doar ei pe 4tuning se trageau si cu umbra lor, legau masinile cu sufa de pomi si efectuau burnouturi, sareau cu masinile peste scuarurile de pe ana ipatescu, sareau cu masina la viteza mare de tot peste calea ferata de la pipera si radeau copios langa masina dauna totala, unii circulau cu masini sudate de ei pe genunchi fara frane sau diectie dar cu cai multi si exemplele pot continua pe multe pagini !
10 ani a durat sa se duca pe pwla si comunitatea frumoasa de atunci care ar fi lasat capul in jos si ar fi varsat o lacrima pentru Giorgi ... Pacat ... Mare pacat ! |
R.I.P
Stilul lui era cam exagerat, dar ...va invit prin trafic la ore de varf. Numai cine a facut cateva miscari asemanatoare il intelege. Cand vezi in oglinda ca ai pe cineva necunoscut, si ai facut cu el in 3 minute ceea ce fac melcii in 12 ...iti dai seama ca s-ar putea mai bine. Ar trebui o limita minima de 50km/h si una maxima de 60. NU AR MAI FI COZI. Cine nu stie sa isi selecteze banda...sa meaga pana la prima intersectie sa intoarca, ca nu-i mare filozofie, nu sa traga de volan ca BOUL. Eu unul sunt satul de Ruj, telefon si mers cu 25 KMH. SIMPLU, daca nu stii sa conduci- stai acasa- daca nu stii sa innoti, stai pe mal. Stiu oameni batrani , cu peste 30 ani experienta, care turbeaza cand vad toti handicapatii pe strada; nu conteaza varsta, iar experienta o faci - din moment ce ti-ai luat masina se presupune ca mergi zilnic......nu? |
Ford_V6
Stimabile, tu esti pe aceasta comunitate de aproape 10 ani...in acesti 10 ani ai descoperit ca 4tuning este despre masini sudate pe genuchi dar cu multi cai ce nu tin cont de restul traficului si merg pe sosea cum vor p...muschiul lor?...sincer??? Probabil ca ai ramas in era Fast and Furious unde termenul de Tuning era echivalent cu ilegalitatea si condusul agresiv pe strada. Sa faci cum a facut Giorgi nu e nevoie decat de masina....sa eviti ce a facut el iti trebuie un singur lucru...RESPECT fata de trafic. Sigur, impresioneaza pe multi jongleriile lui prin trafic si acei multi mai si apalauda si il incurajeaza.....si acei multi nu au ce cauta pe aceasta comunitate. 4tuning din cate stiam eu nu inseamna masini sudate pe picior fara frane si directie ce sar calea ferata si apoi razi copios. Sigur, si eu merg peste limita de viteza admisa, si eu mai depasesc pe linie continua, si eu mai plec cu un scartz, si eu mai conduc agresiv....dar un lucru important....pot sa ma temperez si sa ma abtin...nu sa merg prin trafic ca si acest individ. Si apropo...daca o persoana este moarta nu inteleg de ce trebuie scuzata automat de toate prostiile facute. |
va spun eu, nu stiu daca din soferii care exista azi pe strazi 1 din 1000 daca au abilitatea lui, concentrarea lui, credinta lui, si simtul masini asa cum la avut el, astea sunt lucruri de admirat. Desi spune ca "condusul este viata mea" nu este moral sa faci pe strazi ceea ce a facut el , orcum nu`l condamnati atata el macar o facea din placere iar alti cu masini de la mama si tata o fac numa ca sa se dea mari ca sine sunt ei.. plus sa nu mai vorbim de toti handicapatii pe care ii intalnim in trafic care uita de stop, cedeaza, prioritate de dreapta si pe langa astea nici nu cunosc culoarea semaforului. Pe scurt respect pentru talentul lui, si daca a fost sa moara macar trebuia sa moara el la volan!
|
Quote:
|
R.I.P Giorgi :sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si scuze am uitat in georgia nu sunt circuite .pt cei ce au zis ca trebuia sa mearga pe circuit .sa nu intelegeti gresit k vai il admiram ce facea in trafic dar sincer ca talent foarte rar asa ceva trebe sa recunoastem
|
Quote:
|
eu zic ca un moderator ar trebui sa faca curatenie pe aici dar sa vina cu multa hartie igienica ca sa poata stearga tot rahatul de pe aici,aici este un thread dedicat unui om care a murit,tembel,idiot,inconstient cum a fost a fost acum asta este,nu trebuie sa insirati voi acum 20 de pagini de cearta si pentru ce ? macar va cunoasteti intrei voi sau cum,terminati-va cu copilarismele astea si nu mai umpleti threaduri intregi numai si numai cu certuri,sorry de off topic
Dumnezeu sa-l odihneasca.... |
Quote:
PS : MATERIALISTO! |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))) asta cu " materialisto " a fost tare:)))))))))))))))) nu am treaba cu nici unul dar sincer m`a amuzat:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning