![]() |
Re: Aproape de sfarsit
Lumea poate sa se ia de mine cat vor dar eu zic ca am zis un adevar. Poate fiecare are o samanta de adevar in ce zice dar nici chiar in halul asta. Cel mai frumos ar fii in felul urmator , totzi conducatori de cluburi sa ne vedem la bucale cu gratzian si cu zoliat si sa dam cu "pietre" in ei, fiecare sa stea de vorba cu ei sa zica ce au pe suflet si sa lamureasca problemele.
|
Quote:
|
ok multumesc....o sa ma abtin pe viitor pentru ca nu cunosc toate detaliile.....o sa ma ocup in continuare de gigantozauru meu si poate cine stie la anu poate ma prezint si io cu el ....cu toate ca imi vine greu sa cred....pt ca vreau sa se lucreze exclusiv la motor....pardon numai...
|
Daca tot suntem atat de cocos sa il ajutam noi pe gratzian sa faca sa nu mai zica nimeni nimica. Sa vedem atunci catzi saritori sunt.
|
Man stii prea bine ca o mana spala pe alta , sa fim constientzi ca fara firme nu sponsori ca sponsorul este una si firma expozanta este alta , acest show nu avea loc, pentru ca nu cred ca 4 tuning are puterea momentan financiara sa sustzina acest show, Pana una alta am mai zis si o repet sa ne mandrim cu ce avem oricum la un astfel de show este clar ca vor fii si nemultzumiri dar stii cum este daca inclina balantza spre cei multzumitzi poate sa trancane din gura nemultzumitul pana ii vine rau ca nu mai are ce sa faca, ce nu imi place mie ca nemultzumitul incearca sa adune mai multa lume in acest joc cea ce nu este frumos, daca ai o neclaritate sau o nemultzumire rezolva personal acea problema si nu implica si pe altzi.
|
Si problema cu linkurile este in felul urmator , cred ca pe buna dreptate sunt sterse pentru ca linkurile acelea care au fost sterse fac reclama la alte firme si nu cred ca , cuiva ii place sa faca reclama moca , eu unu nu as face nici macar sticker cu 4tuning nu am pe masina pentru ca nu imi da nimica ca sa port acel stiker, eu o sa imi pun acuma la semnatura site-ul meu si itzi garantez ca nu va fii sters pentru ca nu am nici o trimitere catre alta firma.
|
adevarat a inviat!
am revenit... si nu mi-a placut ce vad oameni rauintentonati... cine e nemultumit? numai cine ar vrea sa faca acelasi lucru si crede ca el il face mai bine atat succes sunteti vehementi? o dai tare? dati in firme? ok faceti, fara firme dati gratuit tuturor nu luati bani pe nimic, nimanui firmele au fost cele care au sustinut evenimentul faptul ca FIECARE CLUB S-A PUTUT PREZENTA GRATUIT, PE O SUPRAFATA MAI MARE DECAT A UNEI FIRME PLATITOARE... de ce sa nu multumim firmelor pentru participare? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa scuze la nivel mondial, ESSEN, SEMA, Sinsheim, HOT IMPORT, HOT IMPORT NIGHTS, NASSICA TUNING , IMPORT WAR, Tuning World Bodensee, MY SPECIAL CAR RIMINI, ELMIA, Paris Tuning Show, EXPLOSIVE CAR TUNING, Barcelona tuning show, JapFest , Max Power Live, Maximum Overdose, Stars on Wheels, Fribourg Tuning Show, 100% modified, My Special Car Show Rimini Italia, si multe altele... toate astea, dau afara firmele, si dau spatii gratuite cluburilor... nu vezi picior de firma in zona asa e... asa o sa facem si noi, nu? ei cer bani FIECARIE MASINI SAU CLUB noi nu am cerut nimic masinilor expozante sau cluburilor nici nu o sa o facem inteleg daca aveam nemultumiri de la expozanti platitori toata lumea a fost multumita expozitia a fost de un real succes cei aparent nemultumiti... stim ce ii nemultumeste ne bucura nemultumirea lor le multumim |
aceeasi veche poveste... doar ca pana acum nu era vb de tuning show ci de curse.
zmei peste zmei se intreceau in sfaturi si in indicatii, cand a fost ultima cursa in Bucuresti si cine a mai facut in afara sa LR ? scarbiti-l si pe Gratian sa mai puna mana sa mai faca ceva peste 3-4 ani. critica e buna, se vede unde s-a gresit pt ca pe viitor sa se remedieze, si se numeste critica constructiva pe cand aici observ o critica distructiva si o ceata de zmei, cine si ce a facut, batai cu pumnul in piept etc. cei care ati fost implicati in show fiti putin isteti si nu mai intrati in discutii care nu isi au rostul cu bagatori de seama veniti de cateva luni in comunitate si care au 16-18 ani + un bagaj impresionant de "cunostinte" din domeniu. nu se merita sa te iei la tranta cu morile de vant. (nu am citit decat cateva din posturile anterioare, asa ca orice asemanare cu ce s-a scris este pur intamplatoare... "oare ?") in speranta ca nu am agitat si mai mult apele, astept cu nerabdare urmatorul eveniment, fie cursa sau show si va urez o zi buna in continuare. |
Gratian....proprietarii masinilor care au participat la best car sau best engine au platit o taxa.Nu este nimic anormal.dar este anormal ca nici dupa o saptamana de scandaluri u sa nu faci publica acea lista.
In sectiunea best engine lumea il felicita pe tom(subaru negru) ptr ca a castigat .De unde stiu ei ca el a castigat? Bubu 021 daca citeai tot nu faceai aceste afirmatii. asa ca abtine sa dai sfaturi cand nu stii povestea. Pacat ca s-a ajuns aici. |
Taxa a fost returnata pe loc celor care mai erau prezenti duminica seara .
|
mai fratilor,nu e vorba de bani.
e vorba de gest. atitea chichitze ies la inaintare,dar de fapt cea ce a suparat pe multi nu zice nimeni nimic. repet,pacat ca s-a ajuns aici. |
tocmai aici a fost "smecheria"
cand hondarul a anuntat oamenii sa plateasca taxa, aripa "vesela" a spart gasca... asa ca nimeni nu a mai platit nimic, si cei care au platit au primit banii inapoi, arbitrii au stat o ora jumate si m-au asteptat sa ies din discutii si au plecat si ei, s.a.m.d. ... o sa incerc daca mai e posibil o reconstituire... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning