Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/37232-ultimate-virtual-tuning-days-on-scene-hotnews.html)

import_skillzzz 01-04-07 17:01

Re: Ultimate Virtual Tuning Days On Scene - Hotnews

deci din cate shtiu - sambata pe a pranz - ne intalnim acolo - lume lume - dam noroc - peste 1 h 2 vin si restul, mai putin spatele lui giubau v8 daca nu ma insel - mai exact au venit inca 4 planse :D

p.s. - oti fi avut voi ecusoane sau alte chestii da' eu si fara tot pe gratis am intrat (vineri si ieri)

peter 01-04-07 18:20

acuma am ajuns acasa (in constanta) .....super obosit..:) dar a meritat...

multumim fetelor care ne-au ajutat la lipit afisele care lipseau...pherya..pretena lu Gabi si cine mai era...ca nu va stiu :(...

si superechipa de care zicea Bogdan.......Eu,Bogdan(TopArt),Grigo,Most_wanted,R uver,Gabi ...

impreuna am dus-o la capat !

P.I.M.P boy 01-04-07 19:15

si rezultatele cand le aflam ??

giubau_v8 01-04-07 19:19

se pare ca in seara asta...din cate am inteles la 18 s-a dat verdictu ;)

giubau_v8 01-04-07 19:45

si i-am zis lu ace sa nu piarda timpu cu bagabontii p'acolo ....ca suntem si noi astia de acasa curiosi:lol: :lol:

import_skillzzz 01-04-07 20:08

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 828126)
mai multumesc si eu inca o data pe aceasta cale tuturor celor care-au ajutat la organizarea ULTIMATE VIRTUAL TUNING DAYS - membri simpli de pe 4tuning - care-au indurat galagia si haosul pentru a pune pe picioare un perete cu planse, chiar daca nu toate - bineinteles nu din cauza lor.

ruver, gabi, pheerya, most_wanted, grigo_x2, peter, carora li se adauga nubyan, sleepy_85 si toti cei care au rupt un scotch, adus o foarfeca, imprumutat un scaun, imprumutat un prelungitor - ei sunt practic cei care au ORGANIZAT evenimentul ULTIMATE VIRTUAL TUNING DAYS. le multumesc inca o data pentru tot, ne-am simtit bine impreuna si chiar am avut timp sa ne distram printre picaturi ;)

+ cei care au lipit si dezlipit sambata cand au venit restul planselor (adek toata lumea prezenta la meetingul vt)

-tot ce pot sa zic e ca cei ce au participat meritau un panou ca asta-

Ace Axel 01-04-07 20:49

da ... eu am fost pana aproape de final ... dar incepuse sa se transforme intr-un haos ... nemultumiri legate de jurizare pt masinile reale... am vb un pic cu gratzian de vt ... mia zis k sa jurizat in functie de c era p panou si iam zis k nu erau toate lucrarile.. a fost foarte surprins... nust c o sa se intample.. eu sper sa se refaca jurizarea la vt p calc cu toate lucrarile ... pana atunci nu putem dekt astepta.. dar nsut kt de curand vom avea raspunsul ..

giubau_v8 01-04-07 20:54

nasol....chiar in ultima zi sa se strice tot...da sper deasemenea sa se refaca jurizarea pe baza pozelor din calculator sa le vada pe toate..

peter 01-04-07 21:05

eu vorbesc cu Grigo din 10 in 10 minute la telefon....acuma cica sunt premieriile la best autohtona si celelalte..i-am zis sa ia o foaie si un pix si sa noteze castigatorii...cand aflu pun aicia castigatorii...

Ace Axel 01-04-07 21:52

da... stam p ace :-s ...

ma intreb dak aia sau certat pana acu ...

peter 01-04-07 21:57

nu se vor afla azi castigatorii.....ca jurizarea a fost facuta cand lipseau plansele de pe panou....adica nu dupa ce le-am pus pe toate pe panou.....

deci se va relua....

giubau_v8 01-04-07 21:59

sa inteleg ca au ajuns toate plansele pana la urma pe panou? poze ceva cu panoul reactualizat?

ra2 01-04-07 22:39

spre sfarsitu show-ului au inceput sa se fure lucrari:|

maf 01-04-07 22:49

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) oranizatorii ce faceau?
la urma urmei cn a castigat?

Ace Axel 01-04-07 22:50

Quote:

Originally Posted by peter (Post 828331)
nu se vor afla azi castigatorii.....ca jurizarea a fost facuta cand lipseau plansele de pe panou....adica nu dupa ce le-am pus pe toate pe panou.....

deci se va relua....

super ...e perfect asa... lucrarile nau aparut toate nici pana la final ..

Quote:

spre sfarsitu show-ului au inceput sa se fure lucrari
sincer si eu vroiam sa imi iau lucrarile ... dak lea luat cineva... ii dau o bere sa mi le dea :p

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning