![]() |
Duminica 24.05.2005, ora 10.00 (stiu ca e greu sa va treziti dupa haosul de sambata noaptea dar merita) ne intalnim cu toti la iesirea din Bucuresti spre Cernica (cum treci de Cora Pantelimon, treci de semnul cu iesirea din Bucuresti, si la un moment dat e un lac pe dreapta cu o parcare - Complexul Lebada). Plecarea este la 10.15 directia Cernica. Sunt asteptati toti posesorii Opel si in plus toti iubitorii de vehicule pe 4 respectiv 2 roti.
Mai multe detalii la : http://www.clubopel.com/viewtopic.ph...er=asc&start=0 |
sincer sa fiu chiar as veni dar .. distanta mare si nu prea am bani de gaz acu` :)
|
ce e vechi e pus deoparte, asa ca traiasca Ascona; o fi Kadet-ul gsi, dar ascona e mai stabila iar motorul se potriveste cu cel al Kadet-ului; respect
Oricum, aici e forum de Opelisti, deci sa nu ne facem adversari; |
asta apropo de ce se vorbise mai inainte
|
a avut careva un opel cu tractiune integrala ? daca da ce probleme pot aparea la el ?
|
Da, am avut si am un Opel Calibra turbo 4X4... Spune-mi tu ce probleme ai
|
Eu am si un Astra F 1993, 1.6 etc.
Am vrut sa imi iau o Calibra 4x4 Turbo ce fusese reconditionata (caroseria) dar am renuntat cand am aflat pretul la diferential. A cumparat-o un prieten de-al meu la 1 luna dupa si a vandut-o dupa 3 saptamani. Nu a gasit problema dar imi spunea ca pe la 180km/h se oprea motorul singur. Daca doriti sfaturi pentru tablarie si tren rulare puteti sa ma intrebati, dupa 3 ani de tras de ea stiu cate ceva. RESPEKT PS: Holy da un PM daca te pot ajuta cu ceva |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu am momentan o Calibra de `93 (C20XE) 4x4, cum decuplez 4x4 trebuie sa fie ceva, as putea sa ii scot cardanu`?sau nu stiu sfatuitzima si pe mine !!! are cineva vreo idee
|
Re:
Quote:
de ce vrei sa-l dai jos? te omoara consumul?l |
se scoate siguranta \"19\" si ai decuplat 4X4
|
problema se pune altfel acum.. mie nu mi se aprinde becul acela la bord... si imi trage numai fata..mda.. o sa ma uit mai atent vad eu o duc la un service specializat.... multumesc
|
Re:
Quote:
o sa ai o surpriza daca mergi la un service ..fiind modele rare unii nu prea stiu cum fuctioneaza..asa ca inainte sa te duci la un service poti verifica mai multe treburi singur ..da-mi un tel sa -ti spun ce , daca vrei nr meu il gasesti in PM |
mersi catalin... am sa te sun in week end...(am cent sa stam mai mult de vorba)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning