Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accesorii si conectica (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica.html)
-   -   SISTEME DE SIGURANTA IMPOTRIVA FURTULUI (https://forum.4tuning.ro/391-accesorii-conectica/3531-sisteme-siguranta-impotriva-furtului.html)

DRooPY 12-06-05 01:26

asa sa fie...sa ne ocoleasca ..:) :) :)

tzepesch 23-06-05 14:10

\"my hommies\" i-au spart odata vecinului masina, si n-avea cas, m rog, au luat o surubelnita si au spart-o si p-alu taicamiu, incercand s scoata casul din masina. n-au reusit, a gasit taicamiu surubelnitza infipta in tray-ul de caseta. faza tare era k doar trebuuia s tragi de cas si-l scoteai, fiind pe sine si cu mufe in spate. nu s-au prins baietzii :D :D :D :D :D

Hondarul 23-06-05 19:29

Acum ca le-ai zis, o sa se prinda ei :roll: :lol:

tzepesch 23-06-05 21:02

eh, nu mai e valabila de mult treaba.
oricum, acu pe dacia pe care era csul o s pun un player. cum il fixez in pop-nituri. stiu cum se baga un pop nit in perte fals de gips-carton, cum il fixez de striuctura metalica, dar CD-=Playerul???

cv-03-btf 27-10-05 22:01

O varianta pe care o testez in prezent este un sistem de securitate sielntios care sa te sune pe telefonul mobil, sau sa trimita un mesaj la un grup de prieteni. Bineinteles ca sistemul prezinta avantaje numai in varianta in care hotul sau hotii zabovesc o vreme in masina respectiv cateva secunde pana primesti BEEp-ul + timpul necesar sa combati actiunea.Sistemul are o oarecare autonomie in cazul decuplarii acumulatorului autoturismului si avertizeaza patrunderea ferma in autorurism.Mentionez faptul ca este folosita reteaua de telefonie mobila cu cheltuielile si riscurile legate de zona de acoperire si perioada de gratie!!!
O alta varianta care necesita investitii minime ar fi \" CAPCANAREA \" fiecarei \"scule\" in parte cu un magnet minuscul si un releu \" trestie \"
sau un simplu fir de cupru emailet care in momentul actiunii se rupe si declanseaza alarma ......si asa mai departe...........

MC Mate 28-10-05 18:38

Din cate am auzit nu mai e valabila faza la asigurare cu 10 %.Eu am un prieten care isi asigurase tot la masina lui.Jantele erau asigurate la 1300 euro si platea ceva de genu 180 E pe an.Interesati-va si voi la asigurator sa vedeti.
P.S. Vedeti k si Tiriac au asigurari de genu asta.La Asirom iti poti asigura si spoilarele daca ai facturi si casco.

B_84_RIP 02-11-05 23:10

eu am pus folie neagra deschisa pe toate geamurile inclusiv pe lateralele din fata si in primul rand nu sa mai vede asa bine in masina noaptea iar in al doilea rand hotii evita folia pt ca daca sparg geamul dupa aia tre sa rupa sau sa impinga si folia in masina si nu prea pot sa intre pe geam ceia ce ii obliga sa deschida o usa .Pana acum in 2-3 ani de cand folosesc metoda asta nu am avut probleme.Inainte cand aveam dacie imi scosesem incuietoarea de la portbagaj si facusem un sistem cu un motoras de inchidere centralizata de usa sa deschid si portbagajul di interor de la un buton care mergea numai cand puneam contactul.A si imi pusesem o sirena mare gen salvare la motor si una mica normala in interiorul masinii sub pedale in ideea ca daca tot intra sa ia ceva macar sa il doarea si capul :D
bafta si sa speram ca ne ocolesc ghinioanele

All times are GMT +2. The time now is 07:36.

- Copyright 2026 4Tuning