![]() |
Re: Capota carbon ......... sau imitatie !!!
bloodfart
din pacate carbon fibre nu e atata de uzual si la indemana in Romania cum e acolo la tine. folia e o solutie cat de cat ieftina si rapida si o sa aiba priza ceva vreme zic eu fiecare cu conceptiile lui ;) BTW poate ar trebuii sa iti prezinti putin munca pe aici pe undeva pe forum. |
Quote:
Am pus un feeler in sectiunea de bazar sa testez apa.... lumea pare cat de cat interesata deci poate o sa-mi mai prostituez pagina de web pe un topic doua in sectiuniile de modificari de exterior si interior 8) https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior/58738-interes-piese-carbon.html |
1 Attachment(s)
cat m-ar costa sa pun folie pe interioru de la bertone?
doar ce e cu gri de pe centru ? ms frumos |
si eu sunt interesat sa cumpar capota din fibra d carbon si am gasit undeva prin state 2 firme foarte bune dar e problema cu adusu in tara http://www.carbon-fiber-hoods.com/en...target=d2.html
|
ce masina?
|
pentru 1 bmw E60..dar am inteles ca sunt probleme iarna...ca se raceste motorul prea repede:!:
|
imitatia asta de carbon este de mai multe feluri? ca in unele poze apare mai pe gri si unele mai pe negru, cele mai pe negru dau mai bine, am cautat si eu prin braila imitatie de carbon la firmele astea care fac reclame din autocolant dar au zis k nu fac asa ceva:(( pe net am gasit cu 250 RON pt capota dar nu as vrea sa o cumpar inainte sa o vad si inca o chestie cum se numea folia aceea pusa pe BMW`ul visiniu ca este tareee
|
Gata nu-si mai pune nimeni folie?Tocmai acum cand vreau eu sa pun la vectra ?
|
1 Attachment(s)
cred ca mai frumos arata o alta capota.....450 euro
|
vrei calitate ? alege capota din fibra de carbon in primul rand nu rugineste nu tre so schimbi in caz de accident,are rezistenta de 25 de ori mai mare decat otelul iar daca vei vrea sa vinzi masina te va ajuta mult la pret,etc.Sunt miii de motive pentru care ai putea sa optezi pentru carbon
|
corect!:D
|
eu am vazut cum se monteaza fibra de carbon aplicata peste o capota de tabla, cam delicata treaba pe acolo, multe straturi de lac , fibra destul de scumpa ... , rezultatu final se apropie de realitate, se vede clar ca nu e folie ,carbonu usor iesit in relief . se putea face si de la zero o capota dar nu stiu cui ii convine din cauza pretului .
|
Quote:
Sau mai simplu, se colanteaza capota fara a o mai vopsi. |
e si normal ca u nu esti de acord cu fibra de carbon doar colantezi cu imitatie si asta ar insemna sa ti se rareasca clienti dar sincer decat imitatie mai bine carbon si daca nu stiai se face colantare si cu carbon si e si mai ieftina si mai calitativa
IAR PRETURILE DIFERA FOARTE MULT DE LA O FIRMA LA ALTA |
1 Attachment(s)
Quote:
De ex. ti se pare ca arata urat masina de mai jos? Sau ca ar fi aratat cu mult mai bine cu fibra? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning