![]() |
Re: GSI in curs de modificare
Dupa o lunga asteptare....au sosit si arcurile...dar din cauza unei confunzii.....nu sunt cele care le-am comandat.....dar tot raul spre bine...comandasem unele care imi lasau masina 6cm de fata si 4 de spate, dar astea mi-o lasa toata cu 2,5. Deja la -6cm pe fata.....schimbam baia de ulei saptamanal.....daca nu zilnic la ce drumuri avem.O sa pun si poze in curand
|
4 Attachment(s)
Azi am "cusut" incheieturile de la amortizoare si ce mai era prin fata.....nu e cine stie ce dar sper sa ajute cat de cat. Poate reusesc vreodata sa schimb sufixul la motor si are caroseria nevoie de intariri :)
|
Quote:
Iar despre punctele alea de sudura alea care le-ai dat pe oalele de la amortizoare parerea mea este ca ii faci mai rau |
Quote:
Cat despre sudura de la oale.....consider ca nu ii fac rau, din moment ce am intarit toata fata. Chestia e copiata de la un bun preparator de masini de curse si cum eu am in plan un alt motor mai puternic...eu zic ca e binevenita. |
Quote:
|
Masina are sudurile de fabrica...deci ce am facut eu e ceva aditional. Tocmai de asta am dat puncte de sudura sa nu dau de alte chestii mai nasoale. Sudura a fost data cu co2 nu cu electric sau autogen, plus ca tabla in zonele sudate a fost curatata bine si nu avea rugina....deci per total sper sa fi facut un lucru bun, plus ca se stie ca opel are o caroseria mai "elastica".
|
3 Attachment(s)
poze noi.....azi a fost gata parte dreapta....si s-a desfacut si ce era ruginit pe stanga. S-au schimbat sprancenele, semi-dubluri + praguri. Piesele au fost cumparate....nu s-a "carpit" nimic.
|
2 Attachment(s)
Ieri am desfacut geamurile de la faruri pt a-i pune angel eyes, este un angel mai ciudat...si sper sa fie unicat. Sincer nu credeam ca voi reusi fara sa sparg geamurile.....dar cu unealta adecvata....am reusit. Cei care vrei sa desfaceti geamurile de la faruri ma contactati si se rezolva. Pretul zonei :p
|
wow angel eyes foarte tare sa ne ti la curent ....am o dacie 1310 vreau sa imi scot si eu geamul cat m-ar costa ???
|
La dacie nu mai stiu cum e prins. Daca e cu mastic sau silicon....se poate. Si pe tine nu te costa nimic......doar o plimbare cu "ala mic". Tu esti mai norocos ca mine...am vazut ca ai vopsit masina.....eu inca mai am pana ajung acolo....poate saptamana viitoare.
|
sticla a fost lipita cu ceva de far???
|
Quote:
|
am si eu o rugaminte...spune-mi te rog intr-un pm cum ai reusit sa scoti geamul...eu am un cielo...m-am chinuit azi o ora sa le scot, dar m-am lasat pagubas. Mi-a fost frica sa nu sparg ceva...daca esti amabil sa-mi spui...ms...
|
In lighean cu apa fiarta. ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning