![]() |
LEGAL RACING
Ar fi interesant daca si voi puteti consideta a fi interesante cursele legale si sa uitam de ilegale. Imi este scarba sa ma cert cu voi aici in loc sa discutam constructiv, ba mai mult eu cred ca-mi pasa de curse chiar daca uni sunt tentati sa ma transforme in tinta. Nu ma ascud de nimic ma lupt cu oricine pentru crezul meu si cel mai tare ma deranjeaza ca de la astfel de porcarii pot ajunge sa discut contradictoriu cu oameni ce au acelasi tel cu mine. Daca ma fac ca nu stiu unele chesti sau le trec cu vederea iertand multe nu inseamna ca nu stiu sau nu tin minte. Daca va face placere o lupta oarba cu mine sunteti invitatii mei si retineti nu am pierdut si nu voi pierde nici acum. Lasitatea este ceva ce detest, dar nu va ascundeti ca va fac. |
Eu nu am scris nimic pana acuma cu ton de cearta daca asa s-a inteles.
Doar am discutat aceasta problema si sper sa se fi inteles ca nu am avut nici o treaba (noi 4SpeedSquad) cu organizarea acestei ilegale. Sper de asemenea ca cei care ne tot vorbesc in stanga si in dreapta de rau sa inceteze s-o mai faca, evitand astfel sa mai intram in conflicte gratuite cu ceilalti. |
nu cred ca la tine, se referea sebastian cand a scris...
la urma urmei, el condamna lasitatea, ori tu tocmai ai vorbit deschis, apoi condamna aversiunea, ori nu e cazut tau... ne asteapta vremuri \"delicate\" si nu e corect si benefic sa ne luptam intre noi... a fi uniti e un concept... dar ia ganditi-va practic la concept ! |
Re:
Quote:
Nu era pentru tine spus acolo aproape in general si nu vreau sa nominalizez ca poate-l calca tramvaiul si sunt acuzat eu. |
Am inteles
|
LEGAL RACING
Stiti ce-mi place mie la net aparenta opacitate si maxima transparenta. |
propun sa inchidem topicul
lucrurile au cam fost spuse |
inchide-l ca . . . .cine stie in ce mai degenereza :wink:
|
LEGAL RACING
Si vinovatii fara vina?
|
nu suntem in cadere in a acuza pe cineva...
cel mult condamna am facut asta sper ca vor fi din ce in ce mai putine persoane implicate in ilegale mai ales daca incepem sa organizam legalele, sper din ce in ce mai bine si mai mult... |
-Daca noi stam si privim ce mai cautam in lumea Curselor?
-Daca pozitia noastra este contradictorie de ce mai incercam sa facem ceva? -Cred ca aceasta cursa este o sfidare la munca a zeci de oameni si trebuie sa ramna necondamnata?Nu cred....eu unul nu am cum sa ma abtin cu toata ca din strada am venit. Dar am inteles ca acum aceste Curse au alt drum si voi lupta ca acest drum sa fie cel bun !!!!! |
Acest drum va fi cel bun, numai atunci cand TOATE CLUBURILE SE VOR RECUNOASTE INTRE ELE (cu seriozitate), si vom fi considerati ca \"frati gemeni\" si nu: unu - mama si tata; altul - fratele mai mare; si altii - verisorii de la tara. Nu atac pe nimeni! ESTE NUMAI PAREAREA MEA (unul din membrii consiliului 4SS)
bafta, |
LEGAL RACING
Eu cred ca fiecare club trebuie sa existe cu propria identitate si fiecare sa contribuie in masura posibilitatilor ca lumea auto sa fie mai buna. Nu sunt de acord cu egalitatea intre cluburi mi se pare o teorie utopica comunista. Fiecare poate face ceva bun, dar prima data ca sa putem discuta constructiv este sa ajungem la un numitor comun, iar una din conditile de baza este aceea de a nu mai intrettine ilegalele. Fiecare are dreptul la propria optiune si este rugat sa o faca in mod deschis. |
Ilegalele nu le mai intretin decat o anumita parte a miscarii . . . . se stiu ei cine . . . .
|
bai da se pare ca voi nu aveti somn !!!
se vede ca unii nu au de munca sau alte treburi decei ,,nici nu stiu cu ce sa incep!!despre tine florica incep sa cred ca esti una dintre cele mai josnice persoane existenete la ora actuala iar povestea ta cu intrarea in legalitate si eradicarea curselor ilegale cel putin din partea ta da-mi vouie sa ma indoiesc exista un proverb romanesc \"lupul schimba parul da naravul ba!\"daca nu te-ai prins tu esti lupul! si sunt curios sa stiu daca acei membrii pe care iai enumerat mai sus vor avea de suferit din cauza participarii la acea cursa (ca doar asa spune in statut) despre ce sfidare vorbesti mai sus fata de cine ?!?! tu crezi ca merita efortul?! mai stiu eu ceva despre o cursa pe splai exact atunci cand toate cluburile au hotarat sa termine cu ,,cursele si surpriza eram cativa acolo care ne uitam ce zici stii ceva de asta?daca nu intreabal pe sebastian ca poate el isi aduce aminte! aia nu a fost sfidare si aia a mai fost si in bucuresti!! ce complot...... ce imbarligaturi vrei sa mai faci ce mai vreti frate de la viata unora?!?!?ce va doare pe voi unde si ce fac altii frate ?!cred ca de asta nu o sa poti sa dormi la noapte ca ma duc io sa fac o ilegala la ...km de bucuresti si prin atitudinea de \"trompeta\"pe care ai luat-o pe mine unul ma faci sa cred ca ai zi de raport la Udriste sincer!despre sebastian nu este nici o mirare dar tu care te bati cu caramida-n piept ca ai facut si ai dres....... curse legale?.....ce faceti voi acolo nu sunt curse credema (si sti bine ca de 2 ani daca nu mai mult am participat la toate mai putin ultimele unde aveam interdictie) sa fac sute de km sa ma dau o data (tm)sa fac sute de km sa ma dau o data (cr)sa fac alte sute sa ma dau o data FARA ADVERSAR!!!!!(ct) sa stau 4 ore sa ma dau o data (buc mai toate etapele)si asta numai pana la intrare pe aeroport!!!sa nu aflu niciodata timpul ala de \"nspe mii de minute dar care ma intereseaza ca atat face masina mea !!!! mi se pere de tot .......iar sebastian sustine ce nu a scapat sitiatia de sub control niciodata ?!?!?!nu a scapato aproape intotdeauna doar ca el nu si-a dat seama, probabil ca nu stia cum e sa o tina sub control! sa revenim la acea ilegala din cate stiu eu se organizeaza de persoane nu de cluburi ca parca inainte le organiza florica cu micutu nu florica,micutu si NSL!? nu? iar dupa cum am mai spus cred ca oamenii care au fost acolo au fost pe propri e raspundere nu ca doar sunt majori stiind toti ce riscuri implica chestia asta,asa ca nu-i mai dadaciti voi ca nu sunteti in masura aveti un trecut destul de \"gaunos\"iar de o data sunteti prea curati si cuminti mi se pare o lipsa de personalitate si ca aveti o mare polecere de a cauta nod in papura sau paiul din ochiul altuia! nu va place linistea trebuie sa scormoniti voi .........ca altfel nu va simtiti bine!!! acum poti sa inchizi subiectul gratian (ma duc sa maninc o lamaie ca mi-e greata de ce sa scrie pe aici!!!!! :evil: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:06. |
- Copyright 2026 4Tuning