![]() |
Re: Jurizare concursuri
Quote:
|
Bun deci din ce inteleg daca nu am 8 display-uri inmasina si eventual unul in portbagaj nu are rost ? Nu e TUNING ? Buuun .... o sa am 8 displayuri in masina , unul mare in portbagaj , un pupitru de mixaj pe panoul din spate pt a putea face un live session la stand .... apropo ... butelie de NOS se pune la tuning ? Hai sa fim seriosi. Cred ca ar trebui punctata o masina OVERALL nu depunctata ca nu are display sau lambo doors . Si cum spunea si TopARt ... ar trebui punctate prizele de aer eficiente nu de tuning ... mai stiu eu masini cu 6 tevi al evacuare. Poate imi explica prin ce dinamica a fluidelor s-a ajuns la o evacuare optimizata pe 6 tevi ...
|
Quote:
|
Quote:
a fost doar design,dar jur ca a avut un impact mai mare decit am crezut vreodata...si jur ca au mers toate am motor de 1.8 si nu stiam cum sa imi umplu spatiu dintre prize si uite asa am pus sase dude. masina aia nu a avut nici o treaba cu cursele,are doar 2,3 tone. UITE DE ASTEA SUNT BUNE SHOWURILE,ne cunoastem si mai facem dinamica fluidelor(asta e chestia f interpretabila=a berii,a apei, a benzinei, a NOSului) sper ca am lamurit problema si te provoc LUCIAN la o dinamica prin otopeni,dar tunata culoare blonda. |
Quote:
Exterior , Interior si Best Of SHow ??? Unde sunt restul ??? Best Engine , Best Paint~Job ... etc. Si va convine ca masina sa arate la exterior de nota 10 si sub capota sa infloreasca mucegaiul de praf si mizerie si sa curga in 2 zile tot uleiul din motor ??? Eu nu am vazut in nici o poza de la vreun TuningShow de pe afara asha ceva ... |
Quote:
am scris mai sus: 1. Quote:
Quote:
|
Quote:
Best Engine dupa parerea mea inseamna un MOTOR NOU cu un PLUS DE IMBUNATATIRI pe care potzi sa "il lingi" de curat si impecabil ce este ! |
;) HONDARULE hai sa zic ca as fi de acord cu toate criteriile tale de punctare sau depunctare dar ii una tare care ma supara si nu prea pot fi de acord cu ea - vopsea sarita, zgariata sau lacuita prost - asta e mai greu pentru noi de exemplu care folosim masinile zi de zi !!!!!!!!!!!!!;)
Si chiar daca nu ar fi asa nu uita ca noi venim cam de la 600 km distanta si e chiar greu sa nu iei o pietricica in spoiler sau pe capota !!!!!!!!!!!;) ;) ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de exemplu eu ma inscriu la best ext...masina mea va fi prefecta la imbinari, lufturi si alte chestii...singura problema e ca masina nu va fi facuta si pt best paint job...voi fi depunctat ca am o culoare "normala" si ca masina are defectele traficului de zi cu zi???...nu cred ca este normal...asa intelege sa fie depunctata daca anumite linii de design nu se imbina cu masina...dar nu ca eu folosesc masina in fiecare zi si c-o tin aer liber...asta ar insemna ca in inaintea fiecarui tuning show sa-mi vopsesc masina... ;) |
De acord si cu ce spui tu YACKONE caci si dupa parerea mea nu ar trebui depunctata o masina care are culoare normala , ci masinile care au cameleon sau altceva sa le fie acordat un punct in plus de ex. dar in nici un caz depunctata !!!!;)
|
Quote:
cat despea masinile usor zgariate ...tocmai d'asta zic io k ar trebui bagata la alta categorie de concurs masina facuta numai pt show si care vine p platforma !! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning