Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   TuningDAYS 2007 (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007.html)
-   -   Jurizare concursuri (https://forum.4tuning.ro/353-tuningdays-2007/33779-jurizare-concursuri.html)

AlecsM 20-02-07 19:47

Re: Jurizare concursuri

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 761037)
Legat de jante mai mult de atat o dam in chestii care sunt subiective. Plus ca nu poti depuncta pe unul ca nu are croame, asa cum pe cel cu croame nu-l poti depuncta ca nu are spinnere. Si sunt masini pe care niste jante mate dau mult mai bine ca cele lucioase. La fel si dimensiunea - nu poti depuncta ca are jante prea mici, poate omul o duce pe maica-sa la piata, dar daca distanta este suparatoare prea mare, atunci da, la revedere punctul respectiv.

nu e vba k tre sa depunctezi croamele k altu are spinnere ...ideea e sa se puncteze care dau cel mai bine p masina respectiva ...adik ....de exemplu degeaba imi pun io p megane spinnere ...k ar arata k dracu ... si referitor la aia cu piatza ....nu st d aceeasi parere ... adik uite io pt masina vreau sa-mi cumpar jante special pt evenimentul asta

Lucian 20-02-07 20:18

Bun deci din ce inteleg daca nu am 8 display-uri inmasina si eventual unul in portbagaj nu are rost ? Nu e TUNING ? Buuun .... o sa am 8 displayuri in masina , unul mare in portbagaj , un pupitru de mixaj pe panoul din spate pt a putea face un live session la stand .... apropo ... butelie de NOS se pune la tuning ? Hai sa fim seriosi. Cred ca ar trebui punctata o masina OVERALL nu depunctata ca nu are display sau lambo doors . Si cum spunea si TopARt ... ar trebui punctate prizele de aer eficiente nu de tuning ... mai stiu eu masini cu 6 tevi al evacuare. Poate imi explica prin ce dinamica a fluidelor s-a ajuns la o evacuare optimizata pe 6 tevi ...

dshockevo 20-02-07 20:25

Quote:

Originally Posted by Hondarul
PUNCTE BONUS - se adauga cate un punct pentru:
- vopsea cameleon
- portiere lambo-style
- suspensie hidraulica
- priza de aer pe capota eficienta
- bodykit custom - UNICAT
- orice element unicat - de exemplu: oglinzi cu monitoare
- neoane undercar
- eleron

Hondarul a zis ca se Puncteaza o masina pt cele enumerate mai sus , nu ca s-ar depuncta o masina care nu are asa ceva ...

gaju 20-02-07 20:33

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 761391)
. Poate imi explica prin ce dinamica a fluidelor s-a ajuns la o evacuare optimizata pe 6 tevi ...

a fost doar design,dar jur ca a avut un impact mai mare decit am crezut vreodata...si jur ca au mers toate
am motor de 1.8 si nu stiam cum sa imi umplu spatiu dintre prize si uite asa am pus sase dude.
masina aia nu a avut nici o treaba cu cursele,are doar 2,3 tone.

UITE DE ASTEA SUNT BUNE SHOWURILE,ne cunoastem si mai facem dinamica fluidelor(asta e chestia f interpretabila=a berii,a apei, a benzinei, a NOSului)

sper ca am lamurit problema si te provoc LUCIAN la o dinamica prin otopeni,dar tunata culoare blonda.

X-Ray-Eyes 20-02-07 20:36

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 761010)
p.s. la ceva legat de engine sau putere ...v-ati gandit ?

Doar 3 categorii mari si late ???
Exterior , Interior si Best Of SHow ???
Unde sunt restul ???
Best Engine , Best Paint~Job ... etc.

Si va convine ca masina sa arate la exterior de nota 10 si sub capota sa infloreasca mucegaiul de praf si mizerie si sa curga in 2 zile tot uleiul din motor ???
Eu nu am vazut in nici o poza de la vreun TuningShow de pe afara asha ceva ...

TopArt 20-02-07 20:49

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 761444)
Doar 3 categorii mari si late ???
Exterior , Interior si Best Of SHow ???
Unde sunt restul ???
Best Engine , Best Paint~Job ... etc.

perfect de acord !!!

am scris mai sus:

1.
Quote:

Originally Posted by Topart
pentru o jurizare transparenta propun 2 subcategorii: subcategoria best custom exterior (campul de bataie al "pimp my ride"-istilor si "boyd coddington"-ilor autohtoni) si subcategoria best import exterior (pleiada de kit-uri importate si modul fericit sau nefericit in care-au fost alaturate diversele subansamble ale diferitelor firme intr-un tot unitar, nu in ultimul rand - montarea fericita sau nefericita a diverselor subansamble de caroserie, in concordanta cu jante, anvelope, suspensie, frane, etc.) - in acest fel se poate rezolva foarte simplu "razboiul" custom/import.

si 2.
Quote:

Originally Posted by Topart
din juriu trebuie sa faca parte:
...
reprezentanti tehnica si mecanica auto
...

asta vis-a-vis de Best Engine ca si categorie. o sustin cu toata seriozitatea si placerea, mi se pare un plus adus evenimentului ! ;)

X-Ray-Eyes 20-02-07 21:42

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 761480)
perfect de acord !!!
Best Engine ca si categorie. o sustin cu toata seriozitatea si placerea, mi se pare un plus adus evenimentului ! ;)

Si Best Engine nu inseamna ca vopsesti capacul motorului cu oja sau ca pui un extinctor vopsit cu albastru pe care ai trantit un sticker cu nos langa baterie ... sau ca tragi niste tuburi colorate cumparate de la electrica pentru izolatie ...

Best Engine dupa parerea mea inseamna un MOTOR NOU cu un PLUS DE IMBUNATATIRI pe care potzi sa "il lingi" de curat si impecabil ce este !

BH-15-RIC 20-02-07 21:44

;) HONDARULE hai sa zic ca as fi de acord cu toate criteriile tale de punctare sau depunctare dar ii una tare care ma supara si nu prea pot fi de acord cu ea - vopsea sarita, zgariata sau lacuita prost - asta e mai greu pentru noi de exemplu care folosim masinile zi de zi !!!!!!!!!!!!!;)
Si chiar daca nu ar fi asa nu uita ca noi venim cam de la 600 km distanta si e chiar greu sa nu iei o pietricica in spoiler sau pe capota !!!!!!!!!!!;) ;) ;)

Lucian 20-02-07 21:54

Quote:

Originally Posted by gaju (Post 761434)
a fost doar design,dar jur ca a avut un impact mai mare decit am crezut vreodata...si jur ca au mers toate
am motor de 1.8 si nu stiam cum sa imi umplu spatiu dintre prize si uite asa am pus sase dude.

UITE DE ASTEA SUNT BUNE SHOWURILE,ne cunoastem si mai facem dinamica fluidelor(asta e chestia f interpretabila=a berii,a apei, a benzinei, a NOSului)

sper ca am lamurit problema si te provoc LUCIAN la o dinamica prin otopeni,dar tunata culoare blonda.

E ok ... dar eu prefer brunetele . Ideea mea era ca daca pun ceva pe masina pun .... sa aibe un sens nu doar optic . Daca pun doar optic .... fac masina sorcova doar pt tuning show . Nu am nimic personal cu tine si cifra 6 a fost spusa la nimereala .

Lucian 20-02-07 21:55

Quote:

Originally Posted by dshockevo (Post 761408)
Hondarul a zis ca se Puncteaza o masina pt cele enumerate mai sus , nu ca s-ar depuncta o masina care nu are asa ceva ...

Si daca nu are nu se puncteaza .... deci ....

Yackone 20-02-07 22:04

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 761665)
;) HONDARULE hai sa zic ca as fi de acord cu toate criteriile tale de punctare sau depunctare dar ii una tare care ma supara si nu prea pot fi de acord cu ea - vopsea sarita, zgariata sau lacuita prost - asta e mai greu pentru noi de exemplu care folosim masinile zi de zi !!!!!!!!!!!!!;)
Si chiar daca nu ar fi asa nu uita ca noi venim cam de la 600 km distanta si e chiar greu sa nu iei o pietricica in spoiler sau pe capota !!!!!!!!!!!;) ;) ;)

sunt prefect de acord cu tine RIC...
de exemplu eu ma inscriu la best ext...masina mea va fi prefecta la imbinari, lufturi si alte chestii...singura problema e ca masina nu va fi facuta si pt best paint job...voi fi depunctat ca am o culoare "normala" si ca masina are defectele traficului de zi cu zi???...nu cred ca este normal...asa intelege sa fie depunctata daca anumite linii de design nu se imbina cu masina...dar nu ca eu folosesc masina in fiecare zi si c-o tin aer liber...asta ar insemna ca in inaintea fiecarui tuning show sa-mi vopsesc masina... ;)

BH-15-RIC 20-02-07 22:27

De acord si cu ce spui tu YACKONE caci si dupa parerea mea nu ar trebui depunctata o masina care are culoare normala , ci masinile care au cameleon sau altceva sa le fie acordat un punct in plus de ex. dar in nici un caz depunctata !!!!;)

AlecsM 21-02-07 00:56

Quote:

aualeuuuu ...tu esti cu tobele ???? am mai si citit ce ai scris pana acum :D:D:D loool ...no offence si sorry de offtopic da nu m-am putut abtzine :P sper sa nu t superi dae e cel putzin exagerat de "unikat" !

cat despea masinile usor zgariate ...tocmai d'asta zic io k ar trebui bagata la alta categorie de concurs masina facuta numai pt show si care vine p platforma !!

X-Ray-Eyes 21-02-07 01:01

Quote:

Pai de unde 2,3 tone ??? ca normal are vreo 1,3 tone ! Inca o tona de la ce ?

gaju 21-02-07 07:06

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 762120)
Pai de unde 2,3 tone ??? ca normal are vreo 1,3 tone ! Inca o tona de la ce ?

muzicantii,8 baterii,pe bune am pus-o pe cintar cu mine in masina

All times are GMT +2. The time now is 08:28.

- Copyright 2026 4Tuning