Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan? (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/32615-alegetzi-cielo-logan.html)

D o n n 01-01-08 12:37

Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)

deci faza cu poza...e o aiureala..k iti pun pana maine poze cu logane facute praf...si ori loganu e doar solentza modificata..adika o solentza mai mare in toate unghiurile...ce atata..cielo are decat 2 variante .berlina si hatch...ei ,cei de la daewoo au fost multumiti de cum lea iesit cielo,si nu au mai modificat sa scoata o mie de variante...cum fac toate,,,cume pasatu,1,2,..dupa ce oi scot,vad ce nu au facut bine ,si scot modelu doi cu imbunatatiri..si umbla putin la caroserie..sa nu fie la fel...ce naiba...si loganu are botu kat tico...vrei sigurantza 100% iati tanc sau bludozer si poate sa dea si cu tiru in tine,,,,

PetricaCBD 01-01-08 16:07

Re: Ce Alegetzi Voi : Cielo Sau Logan (daca Mai E Topicu Asta O Data Imi Cer Scuze,)

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1270099)
deci faza cu poza...e o aiureala..k iti pun pana maine poze cu logane facute praf...si ori loganu e doar solentza modificata..adika o solentza mai mare in toate unghiurile...ce atata..cielo are decat 2 variante .berlina si hatch...ei ,cei de la daewoo au fost multumiti de cum lea iesit cielo,si nu au mai modificat sa scoata o mie de variante...cum fac toate,,,cume pasatu,1,2,..dupa ce oi scot,vad ce nu au facut bine ,si scot modelu doi cu imbunatatiri..si umbla putin la caroserie..sa nu fie la fel...ce naiba...si loganu are botu kat tico...vrei sigurantza 100% iati tanc sau bludozer si poate sa dea si cu tiru in tine,,,,

D o n n mane lasa-l pe om ca vrea siguranta:lol: ,eu merg pe premiza cateodata ca omu are si zilele numarate,am vazut oameni care mor in volvo(o masina care are destule stele la teste),acum toti vrem siguranta,dar acum 20 de ani ce siguranta aveai intr-un aro,oltcit sau o dacie 1300 ce faceam umblam cu saci de rafie in torpedou:lol: ,pana la urma fiecare isi ia ce ii place si ce isi permite

D o n n 01-01-08 16:51

dap normal pai eu ce am zis..in sigurantza 100% nu o sa fi niciodata...poate decat in tir...:D k alea nu prea au multe pagube...la accidente cu alte masini...si mi se pare kam absurd sa compari o masina din 96`cu una din 2006...diferentza fiind : abs airbag...si altceva ce are loganu in plus?rasturnari prin curbe,pe care cielo nu lea avut niciodata..

Snapy_xxl 01-01-08 16:56

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1270365)
dap normal pai eu ce am zis..in sigurantza 100% nu o sa fi niciodata...poate decat in tir...:D k alea nu prea au multe pagube...la accidente cu alte masini...si mi se pare kam absurd sa compari o masina din 96`cu una din 2006...diferentza fiind : abs airbag...si altceva ce are loganu in plus?rasturnari prin curbe,pe care cielo nu lea avut niciodata..

1. Tiru sufera pagube dar soferu nu prea are nimic ca e la inaltime
2. Hai sa nu exageram ca Loganu se rastoarna in curbe. Iti da cateva senzatii tari dar doar atat. Daca ai condus Cielo timp indelungat o sa observi ca si el se inclina la curbe mai periculoase dar nu ca Loganu...

D o n n 01-01-08 18:19

dap la aia ma refeream ku tiru...k omu nu prea are nimic....si in leg cu inclinarea...cielo..din cate mi se pare mie,e mai lat.si mai lasat...k inaltime.....aratami o masina care nu se inclina ...dara fara lamborghini,ferarri...dastea ,masina de familie...

XoRRo 02-01-08 23:49

offtopic...
si daca se lovesc 2 TIRuri ? tot nimic nu se intampla ? a fost de curand un accident spre Cheia ... camion cu tir.... in spital toata lumea... mai fara un picior... mai cu gatu unpic rupt...

D o n n 02-01-08 23:52

poi tot offtopic...daca te ineci cu apa sau mancare?mai ajungi sa mori in accident?:))

Snapy_xxl 03-01-08 10:19

Hai ca deja ati deraiat mult de la subiect...

D o n n 03-01-08 16:03

poi daca tot timpu...sigurantza....

Geo_ZGA 03-01-08 19:55

poza aia cu cielo taxi lovit... "viteza mica"...e relativa; dupa cum e lovita masina, mie imi face impresia ca a "ciocanit-o" un autobuz/camion/duba... nu mai tin eu bine minte fizica din liceu, dar stiu sigur ca si masa avea ceva de-a face cu forta de impact ;)
masina super-sigura: Volvo! Tinu a murit in volvo, iar masina a avut doar cateva zgarieturi... airbag-urile nu s-au declansat... si tot asa. nu o fi cielo cu 15 stele la ncap, dar e destul de sigur.
e greu sa compari cele doua masini (cielo cu logan)... sunt aproximativ la fel ca masini noi, diferenta mare este costul de intretinere, care la renault se stie ca este f mare: masini ieftine cu intretinere scumpa.

Snapy_xxl 03-01-08 20:02

Masina lu Tinu se zice ce a fost lucrata. Acum nu poti sa pui la indoiala marca Volvo.

D o n n 03-01-08 21:15

depinde de soarta omului...am asistat la un accident in care un logan a intrat intro dacie cu 170 la ora...sa oprit ceasu la 140...si dacia a fost facuta varza...dar.nu a murit nimeni,dar in logan ...ei doi pasageri din fatza..am avut picoarele ...unu la glezna unu la genunchi rupte...iar cei din dacie(1310) au avut doar zagrieturi....daca gasesc poze ..vi le dau sa vedeti...de asta ce mai ziceti?mai sigura dacia 1310 decat loganu a???????

kamikaze69 11-01-08 18:44

eu in legatura loganului sunt lamurit cum am ajuns in anul 2008 sa nu avem un climatronic pe logan sau un servo city sau alate dotari esp sau cine stie cate mai sunt se lauda a fi o masina foarte reusita crdeti-ma varianta standard e vai de ea tragi de volan ca la raba e naspa mey si pt cei de la dacia ar trebui sa fie un semnal de alarma aerul conditionat cel folosit de logan este deja pe masini din 90 e masina depasita pacat ca e noua cielo asa cum e el e inka foarte bun si are piese ieftine

kamikaze69 11-01-08 18:46

in logan stau ca in raba e varza suspensia motorul de 1.4 foarte puturos si consuma pfuuuai are tata abia asteapta sa o vanda :)))

D o n n 11-01-08 19:54

sicner diferentza in 10 ani dintre cielo si logan,e abs`ul.....altceva?gasiti voi? servo frana/directie are si cielo,,ac are si cielo.altceva?cielo nare abs....aaa si airbag....2 diferentze...in 10 ani chiar 11

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning