Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/31319-vreau-cumpar-masina-stiu-aleg.html)

Magos 07-02-07 16:17

Re: Vreau sa-mi cumpar masina si nu stiu ce sa aleg

Quote:

Originally Posted by Dj Nuca (Post 710453)
Am citit acuma cate ceva despre Fiesta ST. mi se pare o masinutza buna la 14.000E CIP cu optziuni de genu piele si etc:D Ceva de genu caut. nu stiu cat consuma motoru asta de 2l benzina la 150Cp... Dar cred ca daca aflu nici nu o sa ma mai atraga masinutza. Singuru lucru e ca nu prea ma atrage aspectu exterior. Dar cred ca m-as putea obijnui cu el. Nush cat ar fi un focus ST la sh....

daca ai posibilitatea sa il achizitonezi, ia'l!!! e fenomenal... !!!
dar trebuie sa te lamuresc cu ceva,... la pretu de baza, nu are piele, motorul este aspirat, deci mai merge tras din el, asta in cazul in care tu vrei putere muuult mai mare peste o vreme, st-ul are super suspensii, e mica rapida si "bagacioasa"... deci prin oras nu ai treaba cu ea... si in plus are un sound nervos... are evacuare dubla... si mai misto e ca e stock... mp3... se aude ff bine ... eu iti zic din proprie experienta ca am avut ocazia sa o testez!!! :twisted: :twisted: :twisted:

consumul........... real.... :D e de 11 l in oras... :D

Dj Nuca 09-02-07 20:18

Ma bucur sa aud ca nu are consun de 14 - 15 cum auzisem eu vorbe.
In Constantza nu am vazut nici un Fiesta ST. Mie mi se pare frumusik motor de 2.0, 150CP asta inseamna ca daca vrei dupa ce iese din garantzie (dupa ce ma obijnuesc si eu cu ea si mai invatz sa si conduc putzin) Merge un kit turbo, si alte tuninguri dastea... (stiu ca vorbesc vorbe mari, dar mi se pare ca masinutza chiar are potentzial ) Oricum am sa trec cat de curand pe la un deeler sa ma interesez cat costa exact cu pilele si cateva optziuni... Si am sa trec si pe la renault sambata (adica maine) sa vad de Clio Sport.
Desi clio este mai scump imi place mault mai mult Fiesta....

Dj Nuca 10-02-07 08:35

Astazi am fost la delerul Renault din Constanta sa intreb de Clio sport... Am ramas uimit cand am fost intrebat daca: "sport adica in 3 usi? " Si cu ocazia asta am aflat ca varianta sport de la Clio nu este valabila si pentru Romania cel putzin asa a zis delerul meu local. Nu stiu ce sa zic Cica cel mai mare motor ar fi 1,6 16v 110CP Care la randul lui este valabil numai pt varianta in 5 usi.:rolleyes2 Mai ramane sa ajung si la reprezentantza la Ford sa vedem ce vesti bune mai aud si de acolo

Magos 10-02-07 19:51

...la ford nu poti s auzi decat vesti bune... masina este disponibila, chill... :P nu cred ca are rost sa te complici cu piele si altele, deoarece versiunea stock pe care o comercializeaza ei este mai mult decat ok... ;)

RA_2fast4u 10-02-07 19:59

Quote:

Originally Posted by Dj Nuca (Post 741745)
Astazi am fost la delerul Renault din Constanta sa intreb de Clio sport... Am ramas uimit cand am fost intrebat daca: "sport adica in 3 usi? " Si cu ocazia asta am aflat ca varianta sport de la Clio nu este valabila si pentru Romania cel putzin asa a zis delerul meu local. Nu stiu ce sa zic Cica cel mai mare motor ar fi 1,6 16v 110CP Care la randul lui este valabil numai pt varianta in 5 usi.:rolleyes2 Mai ramane sa ajung si la reprezentantza la Ford sa vedem ce vesti bune mai aud si de acolo

un search pe google te scapa de un drum: Fiesta ST – pret incepand de la 12.490 Euro. sare putin peste bugetul tau... dar daca vrei masina noua cred ca ar fi o alegere foarte inspirata...

Dj Nuca 11-02-07 03:58

Am intrat pe sie la Ford si tot ce pot eu visa ma costa 14.000 Cip dar vreau sa stau de vorba cu un deler. De fiecare data cand vorbesti cu delerul se schimba treaba ori in bine (daca exista vreo oferta) ori in rau cine stie cum draq :)) Zilele astea ajung si la ford ca nu e forte departe de mine.

Skillzu 12-02-07 12:37

toata lumea isi da cu parerea,zic si eu o idee acolo pentru un sh....un audi a4 2.5tdi quattro cred k e prea bun.nu te speria de motorul mare,consuma chiar prea bine.quattro....deci sta super bine pe drum...,putere,cuplu,6 trepte....o masina de clasa medie...daca as avea bani e un diesel pe care mi l-as lua cu siguranta(nu sunt fan diesel)

Dj Nuca 12-02-07 21:51

Nu ma sperie motorul mare numai pt consum ... ma sperie si pt costurile de intretinere, din cate stiu eu la un motor de genu asta numa impozitul este de 7 mil pe an... Nu vreau sa ma gandesc la restu..:) Mi-ar place nu zic nu dar nush cat de mult se mnerita.. (maiales audi... la intretinere... )

Dj Nuca 17-02-07 01:15

Nu mai are nimeni nici o idee???

Dj Nuca 12-03-07 21:48

Am fost la Delerul Ford din Constantza zilele astea si culmea aveau un Fiesta ST Exact cu potziunile pe care la vroiam eu pe el. Nu mi-a placut deloc interiorul masinii: Fetzele de usi parca sunt cioplite in lemn masiv de niste bastinasi si au niste manere de sertar, burduful de la schimbatorul de viteze parca era din guma de mestecat, volanul desi imbracat in piele lasa de dorit...
Poate cer eu prea mult la bani astia dar masinutza asta era 17.000 si totusi inafara de exteriorul superb ... Interiorul nu mi-a placut deloc. Am intrebat daca pot sa imbrac in material textil sau piele fetzele de usi si mi sa spus ca nu. Si ca oricu masina la comanda vine in 3 luni de zile ca acesta este termenul de livrare la o maisna care nu e pe stoc...

Xender 21-03-07 14:04

2 Attachment(s)
Nu vrei un Opel Astra (model nou), 1.7 Cdti, 101 cp.

carlito77 21-03-07 14:36

la 13-14000 cip gasesti punto nou 1.9 diesel 120-130 cp

Dj Nuca 21-03-07 21:03

Grande Punto cu ce optziunu vreau eu pe el costa 17.000 :D Si este exagerat de mult pentru un Punto...
Opel Astra Nou imi place dar din cate am vazut la ei optziunile sunt cam scumpicele... nu stiu daca in germania ash gasi ceva atragator...
Nu prea am vrut sa ma orientez spre Seat Leon si Opel Astra ca bani astia le iau chele...
Sunt curios la ce pretz o sa iasa Corsa OPC..:D

Lucian_benz 26-03-07 09:58

Lasa toate astea deoparte si it-ti o masina sigura,eleganta,fiabila,economica.
Mercedes C - Klasse de prin 2001,si nici nu pierzi la pret cand o vinzi.
E o masina beton,parerea mea,decat un Golan...

lagdryan v6 30-03-07 09:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dj Nuca (Post 810761)
Grande Punto cu ce optziunu vreau eu pe el costa 17.000 :D Si este exagerat de mult pentru un Punto...
Opel Astra Nou imi place dar din cate am vazut la ei optziunile sunt cam scumpicele... nu stiu daca in germania ash gasi ceva atragator...
Nu prea am vrut sa ma orientez spre Seat Leon si Opel Astra ca bani astia le iau chele...
Sunt curios la ce pretz o sa iasa Corsa OPC..:D

am un opel astra model 2005 1,7 cdti full options cu toate consumabilele schimbate de curind (toate filtrele ,placute),inclusiv distributia complet noua o am de noua si toate service-urile facute ca la carte poti verifica dc vrei ,impozitul e mic,asigurarea la fel ,consum numai zic in buc 6-7%,km reali 56000 pret 10900 urgent si mai discutam ceva

All times are GMT +2. The time now is 01:08.

- Copyright 2026 4Tuning