![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
Petrica Botez.inca odata scuze,dar tot tu ai fost primul un pic rautacios:))) |
Quote:
|
Cam o spatamana ca vreau sa schimb akolo distributia ca aicea in piatra nu ma risc sa las pe mana incepatorilor sa testeze:D:D am fo la ceva service (nu dau nume sa fac prosta reclama) si zice "da se schimba sigur cum sa nu " apoi se uitau mecabnicii ca la ozeneu :D.. dupa privirea lor.... mai bine nu .. decat sa faca teste si practica pe moturu meu mai bine nu:D:D
Quote:
|
Inceparetule, multumesc pt urare si sa stii ca am fost ''putin intepator'', fara sa vreau. Te astept pe la mine cand ai timp, pt ca am impresia ca ne cunoastem destul de bine daca nu ma insel. Daca ai vorbit tu cu Barsan e si mai bine, ca eu nu prea pot sa plec de aici in timpul zilei(seara ne mai vedem dar cine mai are chef sa faca calcule)
|
Quote:
|
Da maine e vineri asa ca tot la ora 8 tot in centru sa ne vdm:twisted:
|
Da fratilor ....cam asa ar trebui sa arate intalnirile saptamanale...sa nu mai incapa masinile in parcare:D ...si exceptand frigu care unora le-a cam pus probleme....:-)
Tin sa multumesc in special celor din Targu Neamt si din Roman care au facut un efort sa vina pana la Piatra sa participe la intalnire...si apoi celor noi care au venit aseara in centru la intalnire....pe viitor sper ca toata lumea sa fie la ora 8 fix in parcare ca sa nu se mai intample cum s-a intamplat aseara....unuii au fost altii nu.....sa fim toti acolo la fix ca sa vedem ce ne stabilim sa facem... Astept sugestii cu ce am putea face ....in cadrul acestor intalniri in afara de ,,, banala cafea care se bea dupa ce ne intalnim in centru.... Si poate data viitoare aduceti niste camere digitale..io stiu ...aparate foto ca sa se faca si poze....ca e pacat....o fost multa lume si io sincer nu am avut timp sa stau sa mai fac si poze... |
eh .. o perioada eu oi fi absent:( .. pana repar masina:P
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
O adevarata nebunie nu altceva.......cam slabutz cu drumurile drepte bine asfaltate (si eventual ferite de privirile PJN) :)
|
He,:D da' ce-ai vrea, vreo pista de curse, nu?:twisted:
Ii dai pe unde poti, fara sa te vada PJN! Stii tu!:lol: |
Quote:
Ce zici ? Cum a fost intalnirea? ...in afara de faptul ca a fost frig.... Ai plecat destul de repede ...nu am apucat sa stam prea mult de vorba si nici macar nu am apucat sa iti multumesc pt tura cu masina...sper sa ne mai vedem si saptamana asta. ;) |
Nu am plecat acasa ci la Pensiune la Carmen langa Troian. Am inteles ca si voi a-ti fost, dar mai tarziu. Vineri nu mai vin la 8 fix ci la 8si 10, caci unii intarzie si daca e vremea asta de afara nu prea-mi surade sa stau in strada!
Cat despre masina, ti-am zis ca e una obisnuita.:D |
Quote:
Cat despre masina ...mie imi place la nebunie...am o slabiciune pt BM-uri;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning