![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
la robi faci? :) ca daca imi vei spune DA e clar stiu de acum ca va iesi f misto :)
|
vrem pozeeeee !!!!!! :P spor la treaba
|
[QUOTE=SoundIdentity;737225]aceasta masina va fi in totalitate show car 100% fara liniute ca va avea mult surplus pe ea ;) iar la 16 v scuza-ma vr6 cu 16 v nu prea e :) daca te uiti atent la acel golf pozat din lateralele fata si spate aceleasi jante sunt fara distantiere si exact asa va arata si al meu ;) si cobrarea si tinuta caroseriei fata de jante ;)
mda sorry eu credeam ca jantele sunt pt 2 nu pt noul 4! daia ziceam si de 16 V!!! nu am mai citit titlul topicului !!!!! |
[QUOTE=balann_jointt;741802]
Quote:
|
[QUOTE=SoundIdentity;743783]
Quote:
|
MAINE DACA TOTUL MERGE BINE VA ARAT POZELE CU SUSPENSIA SPORT SI JANTELE MONTATE ;) spatele e ok clantele au disparut in afara de sofer aceea faza va fi printre ultimele ..in rest de suspensii jante modificari aripi cred ca las exteriorul cfurat fara decupari in caroserie o fac mai discreta si finutza ;) polo l-am gaurit peste tot :):) la golf e mai frumos clean ...vorbim, maine ;)
|
17 Attachment(s)
salut baietii..am revenit cu primele poze
prima mea obiectiune este sa nu ma criticati ca am scos 3 clante si ceea de la sofer e ramasa deoarece acela este printre ultimele inainte de vopsire si haionul de spate ...deocamdata capota fata 3 usi lipsite de clante si latirea aripilor 3 buc a 4 a se deruleaza maine ;) suspensii sport reglabile ..antenele ejectate ;) oricumn accept orice parere sfat si negative :):):) |
sal sandule....... frumoasa achizitie.....
ce sa zic ... un mare + pentru bad boy look spoileru spate... insa ... nu prea da chiar asa de bine ... il schimbi sau il lasi pe asta ? in rest... ce sa zic.. bafta cu proiectu si sa ne auzim d bene |
doamne fereste sa tin kitul acesta primitiv :):):):):):) cu masina asta vreau sa demonstrez ce e posibil sa scoti din golf 4 ;)
|
Super arata cu jantele si prelungirea imi place;) ar fi super sa-l termini pana pe 1 aprilie sa arati ce poate iesi dintr-un golf 4!;)
|
nu`mi place sandu ... nu`mi place ... si stii de ce? pentru ca nu e al meu :D :D :D ... bafta in continuare ... :)
|
un singur sfat...continua frate k esti p drumul cel bun:D
|
34 Attachment(s)
nici o parere la pozele expuse pe pagina anterioara?chiar nimeni le pun din nou acuma cand nu era cu evazarile a aripi ;)
|
Prea frumos Sandu;) hmmm....oare ce se vede in portbagaj!
|
E superba masinuta .Pozele vor vorbi in continuare...si acum o parere de care sigur nu vei tine cont deoarece am vazut ca esti chitit pe galben...schimbai culoarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning