![]() |
Re: Ce sporturi practicam/am practicat ?
da...dar unii nu stiu diferenta intre sex si masturbare.... cand faci sex...mai cunosti si alte persoane!!
DON, doar daca e extrem... :P |
Quote:
|
Quote:
Ala e sex manual mah :lol: Ce tare... "cand faci sex...mai cunosti si alte persoane". Tu faci treaba acolo, mai intra unul sau una-n camera, si tu in timpul ala...: - Buna, ma numesc asa..., nu vrei sa bem o cafea mai tarziu nitel..., acum sunt ocupat. |
asta nu e sport ...e hobby ! :mrgreen:
|
pai asa cunosti tu persoane??? eu zic sa ....CUNOSTI!! adica sa poti vb despre ele mai atent si mai in amanunt....
'ti-ar ocuparea a draq..e raspunul pers care intra si te vedea asa. |
practic inotu de putin timp..
am fost la volei ,handbal si tenis in spatele discotecii vara cand era cald atata daca ar fi sa ma apuc de vreun sport acum la 18 ani si 1.61(ultimadata cand m-am masurat) ar fi parasutismu sau motocross...... |
Quote:
|
cand bem pe coltz ? se pune sport - ca mai transpiram cand fugim de gaborii :mrhappy:
domnu' manager - azi avem vreo sparla ? :mrgreen: |
Quote:
|
Bai..., tu ai inebunit?
Auzi..., cand faci dragoste nu faci sex... Vorba unui prieten: - Ce mi-e geam, ce mi-e fereastra... Cand faci dragoste nu-i la fel ca si cand faci sex... De parca nu bagi pitonu' la scorbura... :lol: Hai bah Plantoane ca esti tare :lol: |
Tratati topicul cu seriozitate va rog !
|
am facut innot,practic pescuitul si mai nou d'ale beuturii :),km atat k in rest se numesc hobbyuri
|
Quote:
0-7-4-x xxx xxx ce stie pustiu la 18 ani cu dragoste and stuff.... hihihi..nebune... ATENTIE: mai sunt si fete logate si se pare active. take the necessary measures, kids! :oops: ACUM SERIOS, ai tu dreptatea ta..doar ca nebunii astia din COMUNITATE (love this word...suntem niste comunitari cu toii) nu ai cu cine sa vb..numai masini stiu... ce rai..ptiu... cred ca fetele poate mai inteleg... apropo..reusesti sa vrajesti cu chestia asta ca nu am mai folosit-o demult... DON..geam e diferit de fereastra... uite stii care e culmea bogatului? sa imi pun termopan la ochelari!! fereastra se deschide..geamul nu neaparat!! la masina...parbrizul e geam sau fereastra?? :P :P |
hai c-ati inceput s-o zguduitzi aiurea cu dragostea and the additional shit.....mah...traiti-va viatza ca e frumoasa.cu anii astia nu ne mai intalnim.eu cred ca suntem inca la capitolul sex cu totii.....cum spune si parazitu' : "pai ce facem fetelor , ne f____ sau ne cantarim? "
scuze TNG-ule pt OT dA' me enerveaza dragostea asta.....sa nu mai vad discutii despre dragoste ca va umplu de mascari pe toti......glumesc :) |
dap...asa e...fiekre cu stilul lui si cu dragostea lui...asat e forum de masini....ce Dumnezeu!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning