![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
Quote:
|
2 Attachment(s)
- acum am primit si pozele cu buza fata, mai sa o vopsesc si e perfecta :D
|
Quote:
|
nu vezi ca e din doua bucati?...nu are cum sa fie de dacie sport
|
+ ca aia de sportiva e de tabla iar asta e din plastic toata ziua
|
scuze da nu am vazut ca este din 2 bucati :D si stiu ca e din tabla aia de dacie sport.
|
1 Attachment(s)
Quote:
- este din 2 bucati ca am taiat-o la mijloc sa vina perfect ca era mai mare pentru ca se atasa peste caroserie - posibil sa fie modelul de dacie sport, o sa caut pe net o poza cu ea intreaga ca nu am avut inspiratia sa fac una inainte sa o tai :) LE: am gasit si o poza pe net :P |
Quote:
|
Buna ideea cu fusta de TLX :-P am studiato si eu putin, ca am pe acasa una si aveam ca aceeasi idee:-P dar mie mila sa o stric ...
|
3 Attachment(s)
cam asa arata o buza de dacie sport :D
|
Quote:
- a mea era exact ca in poza care am pus-o cu dacia aia alba - oricum cand ajung acasa o sa fac o poza la bucata care mi-a ramas si o pun pe forum, nu prea ma intereseaza exact de unde este atata timp cat arata bine :D |
1 Attachment(s)
A zis Cristy mai sus aia e de la TLX si ai taiat-o de deasupra liniei negre ca sa ai cum sa o prinzi
|
1 Attachment(s)
Si a tras putin de bordura fustei fata ca sa poata sa faca prinderea cu 6 surubele mici:-P de preferat negrese ca sa nu se observe de la o posta
In poza se observa 3 din cele 6 suruburi:-P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva vreme pe topic, intre timp am mai lucrat la masina
- am tras in folie neagra semnalele fata - am vopsit panoul ignifug de la motor - am pus o folie protectoare de aluminiu pe panou - am reparat podeaua masinii unde a fost nevoie - am pus peste tot folie si se simte o diferenta cel putin de sunet acum sper ca la iarna sa simt si protectie termica Pun niste poze noi cu masina care le-am facut azi :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning