![]() |
Re: e36 1.8is coupe Estoril Blue !!!
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
salut |
Quote:
|
Quote:
dar unde mai exact vrei sa pui obc-ul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si sincer nu cred ca deranjeaza atat de mult lumina |
Quote:
|
deci masina e chiar bomba !!! merita fiecare euroi !!!
parerea mea o stiii preaaaa bine !!!!!!!!!! nu o da k o sa iti para rau dupa !!!!! |
Quote:
|
Quote:
uite un link e imposibil sa nu gasesti ceva frumos si calitate:lol: |
masina sa vandut , se poate vedea pe strazile din CONSTANTA !!! 1 mil de kilometri !!! se poate inchide , pacat ca nu a vrut sa o cumpere cineva de prin bucuresti si a ajuns pe mana cui nu trebuia ..nu are rost sa mai dau detalii !!
|
7 Attachment(s)
Buna seara colegii , multumesc frumos moderatorului "plictisit" pentru ca mia redeskis topicul !!!
este vorba despre masina din TOPIC ...de la BARBARII din CONSTANTA ...a ajuns pe la COLEGATU si astazi cum am vazuto pe bazar 4tuning a trebuit sa o cumpar !!! cum am si scris in momentul cand am deskis acest TOPIC ....masina nu a ajuns pe mainile cui trebuia !!!! simple detalii : Usa sofer data peste cap , balama rupta , usa indoita ...BINE ca nu e foarte GRAV (maine poze in detaliu) TE rogi de ea sa prinda 100 la ora intrun timp cat mai scurt (ambreiaju nu patineaza , volanta nu bate , MOTORUL nici atat , nus coate FUM alb negru mov albastru de nici un fel) Oglinda sofer Lipsa , cea pasager fisurata , comenzile electrice Oglinzi numai sunt functionale Fetele CUSTOM de e36 ...au ajuns .....O sa vedeti maine pozele .... intre timp a primit niste imbunatatiri de la Colegatu : suspensie sport(arcuri) , proiectoare , difusor spate M , bandouri complete pe laterale de STOCK .... i sau pus niste jante BBS cu miez auriu care o sa dispara (deci de vanzare) ca nu-mi plac Incepand de maine o sa incep cu inceputul : TESTER sa vedem ce are de nu merge cum trebuie (promisiune de la Colegatu ca ma ajuta) , Oglinda sofer si ...informare reparare usa Tinichigerie si vopsitorie !!! |
8 Attachment(s)
astazi sau pus stickere pe jante facute la o firma de colantari !!!
(fond negru mat cu scris Auriu) poze la USA cu PROBLEMA facuta de BARBARII din CONSTANTA .....Oglinda magica .... (cealalta fisurata) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:07. |
- Copyright 2026 4Tuning