![]() |
Re: Despre american muscle nu zice nimeni nimic?
Quote:
|
sincer nu mi-se pare mult deloc ,tinand cont la cum ar trebuii sa arate masina . MULT NOROC IN PROIECTUL FIREBIRD !!!
|
Quote:
|
Sa ne tii si pe noi la curent cu proiectul :D
|
imi poate spune cineva mai multe despre un dodge charger anul fabricatiei 69 stiu doar ca are 7.2L v8
|
@ DaciaFWE
De ce nu incerci sa-ti arunci putin privirea pe WIKIPEDIA, in ceea ce priveste istoricul? continuind discutia de AICI, nicinu trebuie sa privim asa de departe. Pe la mijlocul anilor 90 cind a aparut ultima generatie de Firebird, cind am vazut cum arata, m-am simtit parca m-a batut cineva. Ce a fost Firebird-ul si ce a ajuns? Asta mai e FIREBIRD: http://www.thirdgen.org/tech/images/...irdTransAm.jpg Asta ce naiba mai e? Nissan, Toyota, Mizubishi? Ce e? http://www.theautochannel.com/media/...bird_coupe.jpg Daca stam sa n-e gindim, intr-e modelele astea doua este o diferenta de numai 4 - 5 ani si deja leda europenizarea in cap de nu sti ce naiba e. |
Cam aceeasi chestie s-a intamplat si cu Cadillac-urile.
Economia ne distruge ! :D |
La Cadillac e ....................durere, ce mai.
Ultimele Eldorado si Nordstar mai merg cit de cit dar ce a urmat dupa ele sint 1:1 gioase Opel rebotezate de toata jena. |
Salut! Parca discutam de muscle cars. Din cunostiinetle mele classic muscle sunt:
- Chevrolet Camaro - Chevrolet Chevelle - Chevrolet Corvette - Chevrolet Nova - Dodge Charger - Dodge Challenger - Ford Mustang - Oldsomobile 88 - Pontiac GTO - Pontiac Firebird - Pontiac Trans Am - Plymouth Barracuda - Opel Astra cu nr de teleorman, cu dotari de muscle: la volan taranu de rigoare in trening, manele la maxim (am valoare, am dusmani), parcarea laterala la 2 metri de bordura, daca se poate sa nu mai aiba nimeni loc pe langa el e perfect, tuning constand in abtibilturi cu flacari si dragoni kinezesti, becuri de xenon vopsite albastru cu carioca permanent!:D:D:D |
12 Attachment(s)
Astea sunt fetzele celebrelor muscle. Din cate stiu eu ar mai fi cateva: dodge polara, plymouth roadrunner etc! Intrebarea mea este daca evolutiile lor mai pot fi numite muscle!
Din cate observ eu arata a masini si sunt singura categorie accesibila publicului larg care spala pe jos cu succes (aspect, putere, pret, intretinere) cu categoria exoticelor! |
1 Attachment(s)
Va ramasesem dator cu ultimul muscle!
|
Firebird / Trans Am e aceasi varza.
Difera doar motorizarea indiferent daca au T-Roof sau nu. Ar mai fi de ex. si Trans Am GTA. Singura diferenta motorul TPI (folosit si la Corvette) in loc de TBI si bordul cu afisoare digitale in loc de analog mecanic. PS: - La muscle ai uitat FORD TORINO ;) http://www.fordpic.com/Ford/2009/09/Torino.jpg - Lasa-le naibi de jigodii europene gen astra. Baga-l la chici :D |
era o gluma vis a vis de astra! doamne fereste!
|
Da! probabil ca am uita mai multe!
Sincer sa fiu prefarata mea este trans am din 77 ! Bandit! Nu stiu daca este mai mult varza decat stifturile care i`au urmat! dar imi place cum arata! Nu am vaziut nici macar 1 in Romania! sincer sa fiu dintre toate musclele pe care le`am insirat nu am vazut decat 2! Daca ar fi sa imi cumpar una de pana in 6000 euro ce mi`ai recomanda? |
Sint pe mobiles dar sint destul de scumpe.
V8 clasic cu Edelbrock |
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning