![]() |
Re: Nova project
il cheama mirica :))))
|
graba strica l**a ... am editat reply-ul, scuze :lol:
|
oke...m-am pricopsit un un cd-player Kenwood KDC-PS9590R cap de serie:)
Audio section Maximum output power............................................. ....50 W ´ 4 Full Bandwidth Power (DIN 45324, +B=14.4V) ..............30 W ´ 4 Tone action Bass : .................................................. ........100 Hz ±10 dB Middle : .................................................. .......1 kHz ±10 dB Treble : .................................................. ......10 kHz ±10 dB Preout level / Load (during disc play) KDC-PS9590R/9090R..................................4500 mV/10 k½ KDC-8090R............................................. ....1800 mV/10 k½ Preout impedance (during disc play) KDC-PS9590R/9090R .................................................. .80½ KDC-8090R............................................. .................² 600½ General Operating voltage (11 – 16V allowable) ..............................14.4 V Current consumption....................................... ......................10 A Installation Size (W x H x D) ..........................182 ´ 53 ´ 162 mm Weight .................................................. ..............................1.9 kg |
:(
sunt blestemat:( ieri dimineata mi-a fost furata masina cu totu :( am gasit-o pe un camp abandonata cu usile capota si porbagajul deschise fara nimic luat din ea decat polita de pe spate cu difuzoare cu tot:( au cotrobait prin torpedou prin cotiera in cautare de bani dar nu au gasit nimic, de acte nu s-a atins casetofonul nu avea fata pe el asa ca nu s-a atins de el spre norocul meu simteam ca innebunesc cand am auzit ca mi-a fost furata masina acum ma gandesc ca sunt norocos ca nu am gasit-o data foc sau chiar deloc zilele astea o sa imi schimb butucele la masina ca cel de pe stanga se deschide si inchis(din cauza ca l-a fortat) si sa imi instalez un nou sistem de alarma. incerc sa imi revin din soc si sa aloc un fond pentru alte difuzoare pentru spate eventual cine are si o polita pentru supernova sunt dispus sa o cumpar:( nu stiu pentru ce sa optez ca eram destul de multumit si de vechile difuzoare |
esti norocos ca ai mai gasit-o...mie mi-a furat masina si nu am mai gasit-o nici in ziua de azi...e aiurea sa vezi ca dispare din parcare si nu stii unde e ...
|
4 Attachment(s)
hehehe incep sa imi revin
adaugam urmatoarele componente la sistemul de pe masina mea: Amplificator Magnat RX 44 2 difuzoare subwoofer WCC 124s incinta pentru subwoofere 1 set cabluri alfatec V25 desi incinta pentru difuzoare este deja facuta sunt pe cale de a construi alta incinta pentru a duce pana la urma la capat proiectul initial cel din poza |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning