Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxim) (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/260594-masina-second-vs-masina-masina-veche-vs-masina-3-4ani-maxim.html)

22VIN 31-05-11 14:27

Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi

Ce nu inteleg unii din ambele tabere (masina low noua vs premium vechi sh) este ca ideile lor pur si simplu nu se aplica tuturor oamenilor.
E simplu:
- daca esti pasionat de masini, ai posibilitatea de a-ti repara masina (ai service, ai cunostinte bune de mecanica, ai prieten bun cu service) si preferi o masina mai puternica si mai stabila e normal ca n-o sa te orientezi spre Logan care e strict o masina de transportat decent din A in B si n-are nicio treaba cu puterea, viteza sau sportivitatea. Iti cumperi o masina SH care "face" orice Loganul n-a fost facut sa faca si stii ca daca o sa se defecteze ceva ai cum sa remediezi problema fara prea multe batai de cap.
*Daca esti un cocalar borat o sa-ti iei un premium cu cat mai multe dotari in putinii bani pe care-i ai si o s-o tii pe dreapta ori de cate ori se strica pentru ca de-abia ai bani sa-i pui benzina. Dar te vad pi*dele si esti mare baro$$an.

- daca esti om normal care priveste masina fix ca pe un mijloc de transport in care n-are chef sa pompeze bani normal ca o sa te orientezi spre ceva nou care in mod logic are mai putine sanse de a se defecta decat o masina cu minim 150k km. Spuneti-mi si mie: daca Loganul e o masina atat de praf pe langa un E36 de ce multi nemti nu-si cumpara E36-le lor sh de care sunt atat de pline parcurile lor? De ce cumpara masini Dacia intr-un numar asa de mare? E clar ca orice om care nu este pasionat de auto o sa prefere o masina noua cu cel mai bun raport pret/calitate.

peter 31-05-11 14:47

Re: Masina second vs masina noua, sau masina mai veche vs masina mai noua(3-4ani maxi

Nu inteleg de ce s-a pus problema cu E39,daca nu iti iei Logan nou iti iei E39.

Sunt multe alte masini SH care ajung la pretul Loganului mai noi.

Pentru E39 trebuie sa ai ceva bani de intretinere fata de un Opel sau alta marca.

obisnuit 31-05-11 15:02

In tot cazul cam in orice versus e imposibil sa nu apara comparatii cu bmw e39 si e 36/e 46 . Zici ca doar alea sunt masini si restul Opel Ford Honda MAzda sunt carute. Deh asta e meteahna rumanului sa se vada "valoarea mea". Adica pai ce io nu-s bO$$ da' b0$$ am Biemveu doar nu-s spartan sa-mi iau logan cand pot sa am limuzina jmek3ra :lol:
Cei care afirma totusi ca ar lua oricand un cazan cu aceeasi bani dati pt o masina mai noua dar mai lowend sunt frustrati oarecum . Cred ca oricine si-ar permite si-ar lua cu siguranta masini noi indiferent de clasa atata timp cat n-ar sta doar in suma respectiva alocata masinii. ADica unu care latra ca si-ar lua e39 ca-i mai bun decat e 60 cu siguranta daca ar avea posibilitati financiare si-ar lua e60 si n-ar mai guita ca vezi doamne e mai buna rabla decat modelele noi.
Intr-adevar e un regres de calitate fata de ce era odata (in unele cazuri), dar sa nu uitam totusi ce tehnologii sunt la ora actuala si nivelul de siguranta fata de cazanele ce se faceau pana in 2000 si care acum sunt rable . Dar na, noi estem romani, cand strugurii ie acrii e usor sa scrii pamfleturi. Fiecare isi ia ce isi permite ,dar ce bine ar fi daca ar fi unii mai sinceri si nu ar mai umple thread-urile de ineptii ..

Gixer 31-05-11 21:35

Quote:

Originally Posted by obisnuit (Post 4364203)
In tot cazul cam in orice versus e imposibil sa nu apara comparatii cu bmw e39 si e 36/e 46 . Zici ca doar alea sunt masini si restul Opel Ford Honda MAzda sunt carute. Deh asta e meteahna rumanului sa se vada "valoarea mea". Adica pai ce io nu-s bO$$ da' b0$$ am Biemveu doar nu-s spartan sa-mi iau logan cand pot sa am limuzina jmek3ra :lol:
Cei care afirma totusi ca ar lua oricand un cazan cu aceeasi bani dati pt o masina mai noua dar mai lowend sunt frustrati oarecum . Cred ca oricine si-ar permite si-ar lua cu siguranta masini noi indiferent de clasa atata timp cat n-ar sta doar in suma respectiva alocata masinii. ADica unu care latra ca si-ar lua e39 ca-i mai bun decat e 60 cu siguranta daca ar avea posibilitati financiare si-ar lua e60 si n-ar mai guita ca vezi doamne e mai buna rabla decat modelele noi.
Intr-adevar e un regres de calitate fata de ce era odata (in unele cazuri), dar sa nu uitam totusi ce tehnologii sunt la ora actuala si nivelul de siguranta fata de cazanele ce se faceau pana in 2000 si care acum sunt rable . Dar na, noi estem romani, cand strugurii ie acrii e usor sa scrii pamfleturi. Fiecare isi ia ce isi permite ,dar ce bine ar fi daca ar fi unii mai sinceri si nu ar mai umple thread-urile de ineptii ..

Prietene, esti un obisnuit intr-adevar.....si anume nu iesi din tipar!
Daca chiciu de E60 e mai nou decat E39 pt tine clar e mai bun si daca pt oricine altcineva nu e asa ala e cel putin "ciudat" ?! Mie de ex imi vine sa vars numai cand vad un E60 umflat ca un fazan si interiorul cu bordul ala invers care parca te inteapa(si ma bucur cand vad cate unu lovit bine).....deja am inceput sa le urasc mai tare ca pe multe audiuri si asta e deja mare lucru. Tu chiar crezi ca toata lumea se uda mai tare cand vede ca in talon scrie la anul de fabricatie 2005 in loc de 2003?!
Uite faci pariu cu mine ca, daca tre sa tin masina respectiva macar 5 ani, dintr-un E39 din 2001 si orice E60, eu aleg fara tagada E39-le, chiar daca ar fi intr-o stare putin mai rea decat E60-ul. La fel de ex as prefera mai bine un E38 in detrimentul la E65, pt ca si la seria 7 E65 si E66 s-au cam facut de kko bavarezii, singura care a spalat onoarea in acea vreme a fost E90.
Tu ai habar ce "cazane" se faceau inainte de 2000?! Asa vb de parca tu ai lucrat la linia de productie sau ai fost in show-room-uri inainte de 2000 sa vezi cat erau de naspa de noi.....pt ca iti spun sincer tu cam compari mere cu pere, pt ca nu e corect sa compari o masina cu km si ani multi cu una chiar daca inferioara tehnic mai noua, pt ca e si normal ca, cea noua sa iasa mai bine de obicei.

Si de unde repede ca esti cocalar sau tigan daca preferi Mercedes sau BMW?!!
Si neamtu si francezu si englezu de le ia de noi tot tziganian este?!
Mie de ex imi plac marcile respective pt tractiunea spate care o au pe toate modelele respectabile(A-klasse e defapt Corsa si fiind scurta si cu motorizari nu foarte puternice nu avea rost sa aiba RWD) si pt motorul longitudinal care asigura o mai buna distributie a maselor pe punti/roti.

obisnuit 31-05-11 21:56

Prietene ai expus 1000 de idei si niciuna clara. Ce treaba are tractiunea spate cu faptul ca tu esti un hater al modelelor noi?
Zi si mie ce are superior un e39 fata de un e60? Ti-am mai zis-o si o repet unii pur si simplu sunt indoctrinati de cazane.
E un model frumos e39, pentru unii e ok si acum dupa 10 ani de folosire "tinut in garaj si rulat cu maxim 130 pe autobahn". Dar oricand un e60 e superior la orice capitol indiferent ca iti place tie sau nu. Ca are designul mai mult sau mai putin discutabil e alta poveste , dar ce sustii tu sunt niste ineptii .
La fel , un e90 e mai bun decat un e 46 care la randul lui e o evolutie fata de e36.
E problema ta daca tie iti plac modelele vechi , dar asta nu inseamna ca sunt mai bune nicidecum.

ps: Dar ce prietene tu ai stat la liniile de productie ? Nu atunci parerile tale sunt la fel de credibile ca ale mele , sau invers in cazul de fata. Deci revino pe pamant si fa o tura cu ceva modele 2010 2011 si vezi totusi poate observi ce are diferit un 5 nou fata de un 5 din 2000. Asa din povestite toti suntem mecanici si ne pricepem si ne dam cu parerea din forumuri. Daca tu repari e36 nu inseamna nicidecum ca esti vreun guru Bmw si parerea ta trebuie sa fie etalon ca zici tu ca e60 e prost.
Ca tie nu-ti place si esti fan modele anii 2000 e ok ,e parerea ta ,dar nu mai abera macar cu volumul dat la maxim.

Gixer 01-06-11 14:44

Quote:

Originally Posted by obisnuit (Post 4365387)
Prietene ai expus 1000 de idei si niciuna clara. Ce treaba are tractiunea spate cu faptul ca tu esti un hater al modelelor noi?
Zi si mie ce are superior un e39 fata de un e60? Ti-am mai zis-o si o repet unii pur si simplu sunt indoctrinati de cazane.
E un model frumos e39, pentru unii e ok si acum dupa 10 ani de folosire "tinut in garaj si rulat cu maxim 130 pe autobahn". Dar oricand un e60 e superior la orice capitol indiferent ca iti place tie sau nu. Ca are designul mai mult sau mai putin discutabil e alta poveste , dar ce sustii tu sunt niste ineptii .
La fel , un e90 e mai bun decat un e 46 care la randul lui e o evolutie fata de e36.
E problema ta daca tie iti plac modelele vechi , dar asta nu inseamna ca sunt mai bune nicidecum.

ps: Dar ce prietene tu ai stat la liniile de productie ? Nu atunci parerile tale sunt la fel de credibile ca ale mele , sau invers in cazul de fata. Deci revino pe pamant si fa o tura cu ceva modele 2010 2011 si vezi totusi poate observi ce are diferit un 5 nou fata de un 5 din 2000. Asa din povestite toti suntem mecanici si ne pricepem si ne dam cu parerea din forumuri. Daca tu repari e36 nu inseamna nicidecum ca esti vreun guru Bmw si parerea ta trebuie sa fie etalon ca zici tu ca e60 e prost.
Ca tie nu-ti place si esti fan modele anii 2000 e ok ,e parerea ta ,dar nu mai abera macar cu volumul dat la maxim.

Spre deosebire de tine eu chiar am vazut E39 cu 0km expus in Cj-N la reprezentanta RMB (atunci bmw inca nu avea reprezentanta in Cj)

Tu mai esti si cam indoctrinat cu televizorul, adica te-au prostit ca au nusce senzori si beculete masinile astea tot mai noi, tot mai multe beculete si senzori care normal si logic ca se mai si strica, desi la cati bani tre sa dai pe ele ar trebui sa fie pe viata. Vorbesti de masinile noi de parca astia numai de cativa ani s-au prins cum tre sa fac o masina, si clar nu ai habar ca defapt un model de ex 2010 e gandit inca din 2000 si cintre tre sa le faca stie cum o sa arete de cel putin prin 2007. Eu cred ca daca ar fi sa te intreb pe tine un Corsa din 2007 e mai bun in offroad decat un G-klasse sau Patrol din 85, asai?!
Vad ca nu te tine la pariu ce l-am propus mai sus, bun atunci, hai sa facem unul de robustete daca zici ca-i mai bun un model nou decat vechi, si anume hai sa luam o bordura de 20cm perpendicular la 100kmph cu 3 modele de BMW, si anume E34, E39 si E60, si daca ies mai putin sifonate modelele noi dupa solicitarea asta suport eu reparatiile si daca e fix invers tu.....te tzine, ca pe mine da, ba chiar mai mult, daca ar castiga E60-u ti-l si cumpar, dar daca mai rau decat E39 mi-l si cumperi?!
Baiu cel mai mare cu astia ca tine stii care-i ?:
DIN CAUZA LA INTELIJENTI D-ASTA CA TINE MASINILE NOI AU INCA NISTE PRETURI DE PARCA AR MERGE GRATIS SI AR TINE 100 DE ANI!!!

Bong 01-06-11 23:40

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4366998)

Vad ca nu te tine la pariu ce l-am propus mai sus, bun atunci, hai sa facem unul de robustete daca zici ca-i mai bun un model nou decat vechi, si anume hai sa luam o bordura de 20cm perpendicular la 100kmph cu 3 modele de BMW, si anume E34, E39 si E60, si daca ies mai putin sifonate modelele noi dupa solicitarea asta suport eu reparatiile si daca e fix invers tu.....te tzine, ca pe mine da, ba chiar mai mult, daca ar castiga E60-u ti-l si cumpar, dar daca mai rau decat E39 mi-l si cumperi?!
Baiu cel mai mare cu astia ca tine stii care-i ?:
DIN CAUZA LA INTELIJENTI D-ASTA CA TINE MASINILE NOI AU INCA NISTE PRETURI DE PARCA AR MERGE GRATIS SI AR TINE 100 DE ANI!!!

Când ai propus „pariul” ți-ai etalat inteligența într-un mod brutal. Îți propun eu altul : intri tu cu un e39 într-un zid la 70 km\h și eu cu un e60. Garantez că din cele 4 variabile, recte eu , tu , e39 și e60 cele mai șifonate o să fie e60 și cu tine.
Mașinile mai noi într-adevăr sunt mai ușor de șifonat, lucru făcut INTENȚIONAT pentru a absorbi impactul mașina, nu pieptul tău în centură. Doar dacă are la fel de multe airbag-uri un e39 full cu un e60 bază (am dat un exemplu aiurea, că nu sunt documentat exact), să nu faci greșeala să crezi că sunt la fel de sigure. Siguranța se scoate în proporție de 85% din alți factori, gen felul în care se deformează caroseria, lonjeroanele etc. Dintr-un e-klasse din 2010 garantez că la impact la 100 km\h cu un zid nu rămâne mare lucru. daună totală clar, în timp ce cu o cobră pleci liniștit acasă cu bara strâmbă, dar cu coastele prin plămâni. (și aici am exagerat puțin, dar esența e valabilă).

!!!!! și E39 costa o grămadă de bani la vremea lui,
Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4366998)
NISTE PRETURI DE PARCA AR MERGE GRATIS SI AR TINE 100 DE ANI!!!

. un TU din anul 1999 ar ține sus și tare e34. Dacă am fi în 2025 TU-ul ar ține sus și tare modelul f10. Te înțeleg oarecum că ești frustrat de faptul că nu îți permiți o mașină mai nouă din aceeași clasă, și ești prea valoros pentru o clasă inferioară...dar asta nu înseamnă că mașina ta e miezul din fanta.

phaeton 02-06-11 00:02

prea multe discutii inutile si absolut fara nici un argument concret.
cel mai bine a pus problema amphetamine.
depinde doar de gustul si necesitatile fiecaruia.

eu nu as sta absolut nici macar o secunda pe ganduri si m as orienta spre o masina veche, e39 sau e46, ma refer strict la bugetul meu.

daca tata ar avea aceeasi dilema i as achizitiona cu totul alta masina, lucrul ca s a si intamplat. logan NOU (11.000euro)

daca nevasta, la fel ar avea de ales o masina sub 10.000 euro, as indruma o spre sandero, polo, kia etc.

repet, depinde doar de necesitatile fiecaruia si pentru ce isi cumpara o masina.
eu, care imi doresc sa vireze masina concomitent cu mainile si gandurile mele, si sunt dispus sa simt fiecare denivelare in stomac, optez pentru o masina veche (ex: e36, e 39, e46)

oricine altcineva care are cu totul alte asteptari de la un agregat, si anume transportul din A in B, masina noua fara discutie

la 40 de ani nu voi mai dori acelasi lucru, dar masina se alege in functie de posibilitati, necesitati si varsta.

Gixer 02-06-11 08:45

Quote:

Originally Posted by Bong (Post 4368297)
Când ai propus „pariul” ți-ai etalat inteligența într-un mod brutal. Îți propun eu altul : intri tu cu un e39 într-un zid la 70 km\h și eu cu un e60. Garantez că din cele 4 variabile, recte eu , tu , e39 și e60 cele mai șifonate o să fie e60 și cu tine.
Mașinile mai noi într-adevăr sunt mai ușor de șifonat, lucru făcut INTENȚIONAT pentru a absorbi impactul mașina, nu pieptul tău în centură. Doar dacă are la fel de multe airbag-uri un e39 full cu un e60 bază (am dat un exemplu aiurea, că nu sunt documentat exact), să nu faci greșeala să crezi că sunt la fel de sigure. Siguranța se scoate în proporție de 85% din alți factori, gen felul în care se deformează caroseria, lonjeroanele etc. Dintr-un e-klasse din 2010 garantez că la impact la 100 km\h cu un zid nu rămâne mare lucru. daună totală clar, în timp ce cu o cobră pleci liniștit acasă cu bara strâmbă, dar cu coastele prin plămâni. (și aici am exagerat puțin, dar esența e valabilă).

!!!!! și E39 costa o grămadă de bani la vremea lui, . un TU din anul 1999 ar ține sus și tare e34. Dacă am fi în 2025 TU-ul ar ține sus și tare modelul f10. Te înțeleg oarecum că ești frustrat de faptul că nu îți permiți o mașină mai nouă din aceeași clasă, și ești prea valoros pentru o clasă inferioară...dar asta nu înseamnă că mașina ta e miezul din fanta.

Tu prima data invata sa te exprimi ca nu prea mi-am dat seama ce ai vrut sa zici....nu te infoca sa expui cat mai multe idei ca nu se mai intelege nimic din ce ai vrut sa spui.
Fazele cu E-ul nou, cobra si zidul nu sunt chiar asa cum zici tu, si oricum nu la asta m-am referit ci la faptul ca, masinile noi sunt facute sa nu te ierte daca ai atins ceva precum cele vechi care chiar daca si la acestea daca e lovitura serioasa instrambi ceva, dar macar mai poti merge pana acasa, pt cand la astea noi iti poti lua adio de la fuzeta, bratele de aluminiu care ori se stramba tare, ori se rup, chipurile ca sa nu mai pleci cu ele strambe sa risti sa recidivezi ci sa o duci de la locul faptei cu platforma sau tractata!
Mai tu ori esti oligofren ori nu ai citit mai sus: fac ceva maro pe modele mai noi, daca tot vb d-astea cu frustrarile, sa stii ca eventual tu le ai grupa mare.
Daca tot consideri ca e asa atunci hai la mine cu un E39 si cu-n E60, si daca iti aleg E39-le mi-l dai gratis ok Pana nu faci asta tine-ti pliscu cu afirmatiile de cocalar ciudos!
PS: Vezi ca mai esti si ipocrit grupa mare, pai de ce preferi coptura de E30 in detrimentul la un E36?!! Acuma sa-ti spun ca esti frustrat si sarantoc ca nu-ti permiti E36 care "normal ca fiind mai nou si mai scump e mai bun indiferent de stare" si nici macar la valoarea mea ca posesor de E36 nu te ridici??!!!!
Recunosc ca imi place E90(deci un model nou, multumit?!) dar E60 nu mi-ar trebui nici gratis daca nu l-as mai putea vinde!

sponsoru 02-06-11 09:03

Ce tiganeala pe orice thread.. Cine are bani de masina noua/ ultima generatie vad ca nu prea posteaza pe aici. IN schimb e amuzant sa vezi ca cei care nu-si permit arunca cu jigniri in cei care isi iau masini mai noi , chiar daca nu de clasa premium ( ca de n-am biemveu n-am valoare parol maica ) , si uite asa in orice versus se aduce in discutie Biemveul . e39 deja zici ca e masina suprema . Am vazut pe nu stiu cate versusuri indiferent despre ce sunt, ca se trezeste cate unu care a gresit strada si se ajunge la comparatii hazlii de genul e39 e mai bun decat un logan ca are cinspe mii de cai , piele , bizonica etc .
Un moderator sa dea niste warnuri totusi ca asa ajungem sa vedem jigniri pe orice thread si totusi e un forum unde bunul simt ar trebui sa primeze.
Si incercati inainte sa postati sa scrieti si corect si fara abrevieri messengeristice gen "vb k "etc.
exemplu de post cu bun simt:
"Si ceea ce ma enerveaza mai tare la prostia rumanului, e ca, daca ti-ai luat Bmw deja gata, numai ca sa areti ca poti, si asta pt ca prostul respectiv habar nu are ca mai sunt si oameni pasionati de anumite chestii pe care le ofera masina respectiva, chiar daca aceleasi care i-a facuti faima si implicit pretul care o face in general mai exclusivista! Desi de obicei cand vrei sa areti numai ca poti da o suma cu 5 cifre in E pe o masina, clar iti iei una noua, care mai e si sclipicioasa si impresioneaza firile slabe."
Ungi !

Bong 02-06-11 16:04

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4368671)
Tu prima data invata sa te exprimi ca nu prea mi-am dat seama ce ai vrut sa zici....nu te infoca sa expui cat mai multe idei ca nu se mai intelege nimic din ce ai vrut sa spui.
Fazele cu E-ul nou, cobra si zidul nu sunt chiar asa cum zici tu, si oricum nu la asta m-am referit ci la faptul ca, masinile noi sunt facute sa nu te ierte daca ai atins ceva precum cele vechi care chiar daca si la acestea daca e lovitura serioasa instrambi ceva, dar macar mai poti merge pana acasa, pt cand la astea noi iti poti lua adio de la fuzeta, bratele de aluminiu care ori se stramba tare, ori se rup, chipurile ca sa nu mai pleci cu ele strambe sa risti sa recidivezi ci sa o duci de la locul faptei cu platforma sau tractata!
Mai tu ori esti oligofren ori nu ai citit mai sus: fac ceva maro pe modele mai noi, daca tot vb d-astea cu frustrarile, sa stii ca eventual tu le ai grupa mare.
Daca tot consideri ca e asa atunci hai la mine cu un E39 si cu-n E60, si daca iti aleg E39-le mi-l dai gratis ok Pana nu faci asta tine-ti pliscu cu afirmatiile de cocalar ciudos!
PS: Vezi ca mai esti si ipocrit grupa mare, pai de ce preferi coptura de E30 in detrimentul la un E36?!! Acuma sa-ti spun ca esti frustrat si sarantoc ca nu-ti permiti E36 care "normal ca fiind mai nou si mai scump e mai bun indiferent de stare" si nici macar la valoarea mea ca posesor de E36 nu te ridici??!!!!
Recunosc ca imi place E90(deci un model nou, multumit?!) dar E60 nu mi-ar trebui nici gratis daca nu l-as mai putea vinde!

Singura mea frustrare este că am ceva cu oamenii care se consideră miezul din dodoașcă pentru că au o mașină, și o transformă în legendă.

Și încă o chestie... mașina mea face după 1 an jumate de depreciere cel puțin cât 2 de ale tale ca preț, iar ca fiabilitate cât vreo 3.

Îți urez o zi bună în continuare

Gixer 02-06-11 22:24

Quote:

Originally Posted by Bong (Post 4369659)
Singura mea frustrare este că am ceva cu oamenii care se consideră miezul din dodoașcă pentru că au o mașină, și o transformă în legendă.

Și încă o chestie... mașina mea face după 1 an jumate de depreciere cel puțin cât 2 de ale tale ca preț, iar ca fiabilitate cât vreo 3.

Îți urez o zi bună în continuare

Cum poti numi masina un junghi cu tractie fatza?! :poke:
Tai-o cu tirifliciu tau d-aci, ca numai cand ai spus de fiabilitate mi-am dat seama ca am de-a face cu un habarnist total!
Mai zici si de pret....poti sa-mi dai tu 10 suze d-a tale ca nu-ti dau nici raciu meu de E36 cu numere straine! Si asta pt ca diferenta intre masina mea si raciu tau e ca si intre G-klasse sau Patrol cu blocante si samurai-ul de serie :))
PS: Suzuki face numai motociclete si scootere, in rest, la masini isi bate joc de clienti grupa mare :P

a3ds 02-06-11 22:35

Ca va place sau nu, e39 chiar este o legenda in lumea pasionatilor de automobile, eu cred ca este cea mai buna masina fabricata de bmw vreodata. Si da, mult mai reusita decat e60. Si eu intentionez sa imi iau un e39 in viitor.

aleks 02-06-11 23:12

Quote:

Originally Posted by Gixer (Post 4370631)
Cum poti numi masina un junghi cu tractie fatza?! :poke:
Tai-o cu tirifliciu tau d-aci, ca numai cand ai spus de fiabilitate mi-am dat seama ca am de-a face cu un habarnist total!
Mai zici si de pret....poti sa-mi dai tu 10 suze d-a tale ca nu-ti dau nici raciu meu de E36 cu numere straine! Si asta pt ca diferenta intre masina mea si raciu tau e ca si intre G-klasse sau Patrol cu blocante si samurai-ul de serie :))
PS: Suzuki face numai motociclete si scootere, in rest, la masini isi bate joc de clienti grupa mare :P

Eu am e46 şi în principiu o consider o maşină mai economică, mai fiabilă şi mai ieftin de întreţinut decât un Logan nou de exemplu, din orice poziţie. Nu mai e la modă, nu mai e frumoasă, nu mai e state of art, dar e un tovarăş de drum excelent, cum n-am mai avut demult.
Totuşi, să spui că Swiftul nu e o maşină bună, şi că un e36 îi este superior dovedeşte faptul că habar n-ai ce-i cu maşina asta, şi că faci o comparaţie la care cunoşti foarte bine doar e36, iar despre Swift n-ai nici cea mai vagă idee. Crede-mă că-ţi poate da nişte senzaţii demne de o maşină premium/sport la preţ de Fabia, iar ăsta e un lucru foarte greu de obţinut în condiţiile actualei pieţe auto moderne.

Gixer 02-06-11 23:37

Da, stiu ca Suzuki "stift" nu e o masina buna, si nu pt ca nu are tractie spate sau cestiu ce pretentii as avea eu de la o masina, ci pt simplul fapt ca se strica la ele mai ceva ca si matizurile sau fordurile vechi. Un prieten a lucrat la o firma de paza ce avea un parc de astfel de masinute si imi spunea ca tot mereu au probleme cu ele chit ca aveau sub 100mii km fiind luate de noi din showroom la pachet!......si daca mai ai norocul sa ai si motorul de 1.3jtd de la fiat, ai pus-o de-un turbo la 80 mii km!!! .....asta este, doar se fabrica in Hungary, iar cablajele noi le facem rumanski prost platiti :cry:
Ca-ti da cinste ce senzatii, aia depinde de sofer mult mai mult decat de masina....si cu dacia poti sa ai adrenalina ca-n evo daca conduce Aur sau Gartofan sau eu dupa 3-4 beri pe la padure :P

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning