![]() |
Re: Oltcit 1.1 B 32 SCH
Quote:
|
Daca ai putina incemanare si sti pe ce sa pui mana in maxim 3zile poti schimbat motorul,cutia si bucsaria de pe fata totul e sa sti unde sa umbli si mai ales sa ai piesele pregatite.
|
motor cutia si toata suspensia fata intr-o zi le dai gata,daca tragi tare de dimineata pana seara ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Imi place cum arata cu noile jante:D
|
Wow! Sunt dementiale jantele :D Abia astept sa o termini sa ii tragi o sesiune foto :D sa ne clatim ochii cu dansa :dance:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
gata azi a fost ultima seara cand am iesit cu el, de maine dimineata se demonteaza tot...am dat o ultima forja, scarturi si o plimbare in tromba de bulevard! :D revin cu info si poze pe durata lucrarilor de reabilitare la nenea oltean. Mersi Opia de pozele de la gratar, iam facut azi pomana la motor :lol: !!! |
5 Attachment(s)
se lucreaza :lol: si normal ca daca se lucreaza, au lucrat si cei mici pe masina mea...Poze cum am gasit azi masina, m-am trezit tarziu si na de aici pictura. Asea ca azi am stat si am sters la masina, am frecat de zici ce e aia, si ghici ce...a ramas in unele locuri patata si se vede nasol. :rolleyes2 ce mai parinti au si copii astia, daca ii prindeam pictam eu cu sangele lor :lol: oricum magarie frate...asta e ROMANIA!
in alta ordine de idei, in sfarsit am gasit motoru perfect...a durat ceva, dar e tipla. 1.1 cutie 4 trepte franta 8) deabia astept sa termin cu actele si sa ajunga masina la mine in spate si sa ma apuc sa il reinvii pe asta micu. :twisted: curand iese la joaca! |
hai ma ca nu ii sta rau nici cu floricele pe ea(glumesc),zi merci ca nu sunt cu vopsea ci doar cu acuarela ;) .nasola treaba,acum stai la panda si vezi cand mai vin sa o picteze,ca doar e "tabla de desenat" stearsa acuma:D.glumesc,cred ca daca imi faceau mie asa,turbam :evil:,sti reclama aia: nu ai cu cine ma ,nu ai cu cine,niste TZARANIII (parintii,ca,copii tot copii raman)
|
Deseneaza bine dracosii... :lol:..cred ca se gandisera ca nu ai de lucru si ti`au dat ceva de facut. :rolleyes2
De acum in colo stai de 6 si ii altoiesti. :twisted: |
:D am vazut pozele si inainte sa ma apuc sa citesc ce ai scris chiar ma gandeam ca a fost alegerea ta sa iti pictezi masina... mai ales cu floricele :shock::lol:
|
eu i-as cauta si le-as cere sa scrie si flower power pe ea si apoi as da un lac peste toata masina sa se pastreze in timp :))
|
+1 la ce a zis juliakos :) si mie imi place cum a iesit, felicitari pt munca pe care nu a trebuit sa o depui :))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:36. |
- Copyright 2026 4Tuning