Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LANCIA (https://forum.4tuning.ro/178-lancia.html)
-   -   Club Lancia (https://forum.4tuning.ro/178-lancia/24929-club-lancia.html)

unanonim 23-01-07 19:01

Re: club Lancia

piese pt lancia delta si prisma mai am eu ...si destul de multe

Fabulous 24-01-07 09:04

5 Attachment(s)
Acea Prisma din pacate, este o cazatura, cel putin asa mi se pare. Inainte sa ii pui bari si alte tuninguri, ar trebui sa readuci caroseria la linie, pentru ca parca curg tablele de pe ea. Nu o zic cu rautate, sa nu te superi, dar ar trebui sa te ocupi putin de tablarie, atata tot.
Masina mea inca nu este tare, dar va fi, foarte tare. Poze, la asa cum este ea momentan, mai jos, daca tot erai curios. Merge la fel de bine precum arata, turbina baga puternic (e 1.9 TDS) si cel mai tare am mers pe A1 (Bucuresti-Pitesti) cu 170 constant, tot drumul, deci am atins viteza maxima constructiva. Sper sa ating 220-240 odata cu noul motor.
P.S. lamaia din geam nu e pentru mine.

Fabulous 24-01-07 09:14

Daca esteti curiosi, cateva planuri de tuning pe care le am, aici: click
Nu stiu daca se va materializa, dar eu incerc macar. Costurile sunt imense, dar iubesc masina asta si incerc sa o fac cat mai buna posibil.

Fi@tz3l 24-01-07 13:06

salutare !am si eo Lancia:D din pacate nui lancia pur pur...e Lancia/Fiat!da oricum...mare fan !super mashini:):D

denis_artin 24-01-07 17:43

fabulous, poai ai poze cu ceasurile?shi dak ai putea sa faci rost d un electromotor...km kt costa?+k am cautat p unde am putut shi sa shtii k am auzit k sunt 3 tipuri d electromotoare pt motoarele d 1.3.....asta mi s-a spus
:sad:

Fabulous 24-01-07 18:00

1 Attachment(s)
Poza cu ceasuri in atasament. Dar nu e vorba doar de ceasuri, e vorba de toata partea care contine ceasurile, tot panoul acela. Iar pret pentru electromotor, cam 3 milioane. Am schimbat eu anul trecut, dar pentru 1.9 td. E posibil ca pentru 1.3 sa fie mai ieftin. Daca te intereseaza, ma uit si iti spun exact.

denis_artin 24-01-07 18:11

e fain panoul...asta e d la delta sa inteleg...
poai sa zicem k ar fi 3 mil..eu sunt din timishoara..cum ash intra in contact cu electromotorul?

Fabulous 24-01-07 18:31

Foarte simplu. Prin curier.

denis_artin 24-01-07 20:31

ok
intereseaza-te...t rog!:)
nu ai cumva un manual tehnic pt lancia prisma (pdf)?

Fabulous 25-01-07 08:43

Nu stiu daca te referi la manual de utilizare sau manual de reparatie. Nu am, dar pot sa fac rost de manual de utilizare pentru Prisma, dar diesel, dar nu pdf, carte reala.

unanonim 27-01-07 19:46

pt fabulos: masina care este in poza este lovita in spate si are sasiul stramb si am inceput sa iau de pe ea sa pun pe alta caroserie poate deaceea arata asa stramba....dar am tot facut ..nou ma refer la mecanica ,iar ca suspensie si motor am facut multe la ea............+va urma ...

unanonim 27-01-07 19:47

apropo felicitari pt masina...

neney 28-01-07 00:05

salut la toata lumea!..pana acum nam avut experienta de a conduce o lancia.eu am acum un tico si sunt cam ridiculizat in trafic de masini mult mai puternice si m-am decis sa-mi cumpar inca o masina pt putere.am gasit o lancia delta din 84 1,6 vopsita segmentat motor electrica facuta stare de functionare buna(nu pot spune perfecta).pret 15 milioane.merita???astept si eu indrumari din partea voastra

uno 28-01-07 09:37

Daca tabla e dreapta pe ea merita. In general caroseria este foarte rezistenta la coroziune (am avut o Prisma din 81 cu vopsea originala care in afara de faptul ca era matuita era ok) cu conditia sa nu fi fost lovita si reparata pt. ca acolo sigur o sa apara rugina.
Pretul de 15 milioane mi se pare cam mic ca sa fie ceva de capul ei. Daca totusi arata bine eu zic ca merita;
Baga si tu niste poze daca poti.

unanonim 28-01-07 10:37

daca tabla este dreapta si in stare buna merita bani pt ca restul cu mici investiti se poate face..

All times are GMT +2. The time now is 11:35.

- Copyright 2026 4Tuning