![]() |
Re: Tuning Ploiesti Summer Party
Si cam ce alte masini ai vazut tu la expozitii, ma rog?
Vrem petrecere in aer liber! Tuning Sound Party 2011 Asa ar trebui sa se numeasca daca o facem luna viitoare ca nu a dat inca vara ca sa-i zicem summer. Dar mai putin conteaza asta. Ideea e sa facem ceva pentru noi si in acelasi timp sa fim si de ajutor. Daca se poate face s-o facem! |
Sunt sceptic ca va iesi in forma prezentata - atata tot.
Spun asta ca de obicei toate sunt bune si frumoase pana la bani. |
Corect. Cunoastem din proprie experienta doar... ;)
|
Quote:
a fost doar parerea mea:) |
Quote:
|
parerea mea este ca nu o sa plateasca intrarea multa lume pt chestia asta si ca o sa iasa discutii in ce privesc banii am mai participat la diverse activitati in care au fost implicati banii si tot mereu au fost discutii
nu conteaza ca au fost activitati de distractie sau activitati mai triste pt cei care stiu despre ce e vb la gratare cu bani la comun si la inmormantarile prietenilor au iesit niste discutii f urate |
In primul rand tin sa va reamintesc ce se intampla cu banii.
Nu va obliga nimeni sa dati bani, eu consider ca e de bun simt.Decat sa aruncati cu banii pe geam la cersetori in oras mai bine ii facem gramada si ajutam niste copii care nu au idee ce inseamna viata alaturi de parinti. In al doilea rand: nu dai bani si vrei sa intri?nu te ia nimeni la bataie, dar ramane valabil ce am scris mai sus. 3: Gratar la comun:Am zis parca undeva ca fiecare isi aduce de acasa.Acum doar banuiesc faptul ca multi din voi va cunoasteti deci nu cred ca se pune problema de discutii. 4: nu va place cu gratar comun?aduc pe cineva si va vinde: mici pastrama etc.Dar mi se pare mai ok sa isi faca fiecare ce are chef. |
Quote:
|
Quote:
|
eu propun sa strang eu banii................
|
Quote:
sunt sigur ca toata lumea ar fi de acord deci -1 e cineva de alta parere? |
Quote:
|
eu cred ca tipul a aruncat pastila sub forma de gluma,cat despre cel care crede ca va fi un picnic"STAI ACASA SI UITA-TE LA TANAR SI NELINISTIT"(SE DIFUZEAZA PE PRO TV)sa revenim la subiect...
|
auzi coane ma cunosti?....numa spune ce faci u pe acs......ce esti critic literar...te bagi k musca in lapte veziti de lucrurile tale la capitala acolo noi suntem mai de la rata...
|
detin de fast-food mobil....deci pot veni cu "taraba" si mici,pastrama,gusteri,orice vietuitoare care o gasim o dam comestibila...ce vreti voi.....o sa va simtiti ca la pitesti..."am venit si noi acilisea....toate alea e calde"....:lol:
sa imi spune-ti din timp sa ies la vanatoare de "marfa"....:))) expo 4tuning la iarba verde....vb lui VON-ul......ZAU ZIC...:lol: on....stim ca mereu au iesit discutii la treburi d-astea din cauza banilor... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning