Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Concursuri si Provocari (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari.html)
-   -   Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri (https://forum.4tuning.ro/507-concursuri-provocari/246481-discutii-propuneri-reclamatii-concursuri.html)

machete13 13-04-11 21:14

Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri

Si mie imi pare dubios, dar nu uitati ca totusi ne aflam pe 4tuning.ro si este singura macheta tunata din concurs

Cozmescu-Alin 13-04-11 21:16

Userul SOF320 este descalificat. A publicat fotografia in alta parte.

ciprian_f 13-04-11 21:47

Quote:

Originally Posted by machete13 (Post 4253192)
Si mie imi pare dubios, dar nu uitati ca totusi ne aflam pe 4tuning.ro si este singura macheta tunata din concurs

Macheta nu conteaza, doar fotografia:-P

machete13 13-04-11 21:54

Daca era juriu puteam impune ce sa conteze, altfel utilizatorii voteaza ce le place, daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
Totusi talentul iese in fata intotdeauna , asa ca nu va pierdeti speranta.

ciprian_f 13-04-11 21:59

Quote:

Originally Posted by machete13 (Post 4253405)
daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.

corect:lol:

SOF320 13-04-11 22:08

Quote:

Originally Posted by machete13 (Post 4253405)
Daca era juriu puteam impune ce sa conteze, altfel utilizatorii voteaza ce le place, daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
Totusi talentul iese in fata intotdeauna , asa ca nu va pierdeti speranta.

Aici se merge mai mult pe "prietenie"..... :):):)
Exemplu clar.......participantul din Pitesti si votanti din Pitesti .... care intamplator se cunosc intre ei :):):):) Si de aia cred ca o sa l votez si eu tot pe VASYXPLOD, asta daca in ultima zi o sa mai aive sanse la premiu.....

Data viitoare daca se vrea un concurs FAIR trebuie gandite mai bine votarea , juriul, tema......Eu zic ca aproximativ la fel era rezultatul votului si daca puneam toti concurentii decat o cola alba....fara macheta fara peisaj fara paturi fara calorifere :) Putini au votat poza in sine......restul obligatii, prietenii , pupincuristi...si asa mai departe....

cruizer11 13-04-11 22:12

Eu as propune ca urmatorul concurs sa aiba un juriu secret,care sa nu aiba nici o legatura cu forumul.In felul acesta nu vor mai fi voturi pe prietenii,iar castigatorul va fi desemnat pe merit.

SOF320 13-04-11 22:20

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 4253465)
Eu as propune ca urmatorul concurs sa aiba un juriu secret,care sa nu aiba nici o legatura cu forumul.In felul acesta nu vor mai fi voturi pe prietenii,iar castigatorul va fi desemnat pe merit.

E greu la ce te gandesti tu (noi)

Eu propun sa fie un juriu atat de secret incat sa nici nu aflam rezultatul votului vreodata :):):)

Lasa ca e bine asa.....acum m am desteptat si eu.....imi fac 10 conturi si la urmatorul concurs (sau peste 6 luni ) o sa am si eu garantat 10 voturi.......Si sa nu va ganditi vreun retard ca nu as putea sa mi fac 10 conturi si sa ma votez de pe ele.....:):):) Dar prea mare bataia de cap pentru o macheta Welly.....Apropo, sa speram ca o sa castige Alin, sa nu fie in zadar arderea machetei :):):)

PS: daca juriuul nu o sa aive legatura cu forumul nu o sa poa sa voteze ca tre vechime 6 luni...daca nu trebuie vechime isi fac astia in 2 ore 10 usere

daca te referi sa nu aive legatura cu forumul / machete or sa se aleaga useri mai "smecheri" gen moderatori...ex CLAUDIA ( Moderator) ...pe cine a votat??? Pe Alin :):):) Concluzia: BLAT :):):) Ma rog ..interpretabila faza.....Claudia poa sa zica despre poza ca e minunata si ca i a placut enorm...corect???

Miria 14-04-11 00:04

Ce inseamna sa aive?Nu inteleg de la ce verb vine?

SOF320 14-04-11 00:05

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4253775)
Ce inseamna sa aive?Nu inteleg de la ce verb vine?

de la aievea...pururea...in veci...e prescurtat.....

PS: ca sa te scutesc de la o viitoare intrebare...POA vine de la POATE si TRE de la TREBUIE ca am observat acum ca am mai folosit niste "neintelegeri" de astea :):):):) Acum sper ca nu o sa intrebi si toti oltenii de la ce vine FACUI FUSEI MANCAI BAUI MERSEI :):):):)

Miria 14-04-11 00:07

:-PAh am inteles.Mai nu te stiam asa religios sau e cu ocazia Sarbatorilor Sfinte Pascale?Oricum felicitari daca esti o persoana credincioasa,sincer sa fiu rar am mai intalnit.
Multumesc pentru lamurire!

steaua23 14-04-11 00:09

Toti moderatorii l-au votat, dar chiar nu conteaza. Oricum majoritatea au votat ori macheta ori omul. Prea putini s-au uitat la poza ...

SOF320 14-04-11 00:12

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4253779)
:-PAh am inteles.Mai nu te stiam asa religios sau e cu ocazia Sarbatorilor Sfinte Pascale?Oricum felicitari daca esti o persoana credincioasa,sincer sa fiu rar am mai intalnit.
Multumesc pentru lamurire!

Glumeam Dl Miria...stiti bine ca mi plac intepaturile si caterinca.....si, Da ,sunt un pic si credincios, si cu bun simt cand trebuie.....Numai bine

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 4253782)
Toti moderatorii l-au votat, dar chiar nu conteaza. Oricum majoritatea au votat ori macheta ori omul. Prea putini s-au uitat la poza ...

Exact asta am zis si eu...ca daca postam toti cate o coala alba......tot asta era rezultatul votului.....dar sa nu generalizam...au fost vreo 3 useri care au votat si poza in sine.....si apoi s au uitat la utilizatorul care a postat o....Presupun ca de aia nu te ai inscris...si de aia am postat si eu poza pe alt forum, deoarece nu mi a pasat daca ma descalifica....dupa ce am vazut la votare :):):)

smilarlorant 14-04-11 00:38

2 Attachment(s)
o poza cu multe voturi, mai mult macheta e votata ca e cmc, numai ca poza asta am mai vazut-o undeva. avea voie sa participe?

DrifterGT 14-04-11 01:14

Aveam voie să modificăm pozele în photoshop din alb negru în curcubeu şi invers ? :bored:

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning