![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Si mie imi pare dubios, dar nu uitati ca totusi ne aflam pe 4tuning.ro si este singura macheta tunata din concurs
|
Userul SOF320 este descalificat. A publicat fotografia in alta parte.
|
Quote:
|
Daca era juriu puteam impune ce sa conteze, altfel utilizatorii voteaza ce le place, daca scrii intrun colt ca esti orfan s-ar putea sa iei mai multe voturi din cate am vazut la romanii au talent.
Totusi talentul iese in fata intotdeauna , asa ca nu va pierdeti speranta. |
Quote:
|
Quote:
Exemplu clar.......participantul din Pitesti si votanti din Pitesti .... care intamplator se cunosc intre ei :):):):) Si de aia cred ca o sa l votez si eu tot pe VASYXPLOD, asta daca in ultima zi o sa mai aive sanse la premiu..... Data viitoare daca se vrea un concurs FAIR trebuie gandite mai bine votarea , juriul, tema......Eu zic ca aproximativ la fel era rezultatul votului si daca puneam toti concurentii decat o cola alba....fara macheta fara peisaj fara paturi fara calorifere :) Putini au votat poza in sine......restul obligatii, prietenii , pupincuristi...si asa mai departe.... |
Eu as propune ca urmatorul concurs sa aiba un juriu secret,care sa nu aiba nici o legatura cu forumul.In felul acesta nu vor mai fi voturi pe prietenii,iar castigatorul va fi desemnat pe merit.
|
Quote:
Eu propun sa fie un juriu atat de secret incat sa nici nu aflam rezultatul votului vreodata :):):) Lasa ca e bine asa.....acum m am desteptat si eu.....imi fac 10 conturi si la urmatorul concurs (sau peste 6 luni ) o sa am si eu garantat 10 voturi.......Si sa nu va ganditi vreun retard ca nu as putea sa mi fac 10 conturi si sa ma votez de pe ele.....:):):) Dar prea mare bataia de cap pentru o macheta Welly.....Apropo, sa speram ca o sa castige Alin, sa nu fie in zadar arderea machetei :):):) PS: daca juriuul nu o sa aive legatura cu forumul nu o sa poa sa voteze ca tre vechime 6 luni...daca nu trebuie vechime isi fac astia in 2 ore 10 usere daca te referi sa nu aive legatura cu forumul / machete or sa se aleaga useri mai "smecheri" gen moderatori...ex CLAUDIA ( Moderator) ...pe cine a votat??? Pe Alin :):):) Concluzia: BLAT :):):) Ma rog ..interpretabila faza.....Claudia poa sa zica despre poza ca e minunata si ca i a placut enorm...corect??? |
Ce inseamna sa aive?Nu inteleg de la ce verb vine?
|
Quote:
PS: ca sa te scutesc de la o viitoare intrebare...POA vine de la POATE si TRE de la TREBUIE ca am observat acum ca am mai folosit niste "neintelegeri" de astea :):):):) Acum sper ca nu o sa intrebi si toti oltenii de la ce vine FACUI FUSEI MANCAI BAUI MERSEI :):):):) |
:-PAh am inteles.Mai nu te stiam asa religios sau e cu ocazia Sarbatorilor Sfinte Pascale?Oricum felicitari daca esti o persoana credincioasa,sincer sa fiu rar am mai intalnit.
Multumesc pentru lamurire! |
Toti moderatorii l-au votat, dar chiar nu conteaza. Oricum majoritatea au votat ori macheta ori omul. Prea putini s-au uitat la poza ...
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o poza cu multe voturi, mai mult macheta e votata ca e cmc, numai ca poza asta am mai vazut-o undeva. avea voie sa participe?
|
Aveam voie să modificăm pozele în photoshop din alb negru în curcubeu şi invers ? :bored:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning