Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

CRyS` 11-07-09 10:20

Re: Unde spalam masina in Iasi?

Pot sa spal motorul la un Renault Megane 1.5 DCI? Ce trebuie sa acopar in afara de alternator? :D Cine stie?

MnezO 11-07-09 11:13

eu stiam ca la masinile pe motorina nu trebuie sa acoperi nimic :???:

skimpy 11-07-09 12:04

despre spalat motorul, de pe vremea cand rulam fin cu dacia mamei, am preferat sa il spal singur.
incepand de la perie de sarma si carpe cu apa, pana la degresant si silicon pentru plastice.
singurul "inconvenient" e ca te murdaresti :)
mie unu imi place "down and dirty" :D

CRyS` 15-07-09 17:31

Dar sa il spal cu abur? Erau acei "spalatori ambulanti" pe la Mall sau Selgros ce spalau cu aburi,dar acum nu mai sunt. Unde se mai spala cu aburi in Iasi?

MnezO 15-07-09 17:49

Dute bre la spalatorie ca stiu ei ce acopera acolo ;)

CRyS` 16-07-09 01:42

Duuuuuuteeeeee tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Nu mai am incredere in toti spalatorii din Iasi care abia au terminat 4 clase si nu au habar de ceva mecanica sau electronica! Lasa-ma!!!

MnezO 16-07-09 10:09

Eu am masina pe motorina si acolo vis-a vis de plus stiu eu ce sa acopere la motor stai linistit !

LaMishto 18-07-09 04:54

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2488353)
Dar sa il spal cu abur?

Am auzit ca acidul sulfuric curata cel mai bine :))

Lasand gluma deoparte, acopera si tu ce ai electric pe-acolo si baga jetu-n el. :P

MnezO 18-07-09 10:20

asa i-am zis si eu :P ! daca nu coboara jos cu o galetusa de apa si freaca la Burete !;)

skimpy 19-07-09 12:05

+1 ptr burete

MnezO 19-07-09 19:40

:poke::poke: Poi la Burete iese exact cum vrei tu !

tyberyuSS 29-08-09 20:00

(CRyS')cred ca se mai spala cu aburi in parcarea kaufland nicolina...si in parcare la carrefour felicia parca...oricum nu strica s cauti! eu imi spal masina la o spalatorie din bularga.. langa petrom "10 min"

IS-O-ISAC 30-08-09 09:59

Green Clean...

La ei imi spal acum masina:)

sunt niste baieti care vin la tine acasa si iti spala masina, fara apa!!!
au o solutie de la americani, care e eco si biodegradabila care are in compozitie si ceara....deci masina iese tzipla

a mea mi-au facut-o sapt asta pe la inceput si m-a prins o ploaie prin dorna, dar masina mi-a ramas "uscata" in sensul ca toata apa s-a scurs de pe ea.

la interior au facut ceva mai smeker...au un aspirator cu aburi si mi-au dat cu aburi toata tapiteria si pe jos...si jantele o data mi le-au facut cu solutie si o data cu aburu de la aspiratoru ala...

eu am dat de ei printrun pliant care l-am gasit in portiera:)

nr de tel e 0747.570.500

ah si am uitat sa zik de preturi:>

e 22 de lei int+ext. eu de obicei dau 25-30 de lei...k is buni baietii si ii chem cand sunt la birou, deci fac economie de timp:)

MnezO 30-08-09 10:51

Interesanta combinatia o sa incerc !

D3m0N 30-08-09 13:08

am mai auzit si eu de astia... :-? dar nu am vazut faptele...

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning