![]() |
Re: E30 - CJ 89 LOW
ai si baie de e34 ? :D
Spor la "aruncat" pe masina :twisted: |
Quote:
este si baie,evacuare(saxofon) 2.8, cutie ZF,suporti E36,tampoane E34,cardan. in principiu mai trebuie destul de putine si-i sus,doar vremea sa ma lase sa lucrez... |
3 Attachment(s)
care radiator este cel mai recomandat pentru M50B25? bineinteles din cele care potrivesc!
|
Cel de e30 324td
|
poate ti se rupe volanu ala care lai luat si nu lai platit si te incolocesti de vreun pom
|
Quote:
zile trecute ti-am scris iarasi,bine zic? de unde asemenea discutii? asteptai sa ma intep? nu ma uit la asemenea banuti si ii trimit oricand, dar nu se face asa ceva. am luat de la Zoli(COX) a doua zi alti suporti, poti verifica. stie cineva daca radiatorul de 524 E28 este identic cu cel 324 E30?am gasit un 524 dezmembrat! |
Quote:
Daca chiar vrei sa faci o fapta buna trimitei voloanul propietarului masini mele ca a fost prima lui masina la 18 ani si vrea si el o amintire.O sa iti las eu adresa. |
Quote:
|
cand te apuci de montat motorul?
|
Quote:
ce sa fac pana la urma? sa pun evacuarea de 2.8 sau o las cea originala? |
Nu cred ca faci mare lucru cu evacuarea de 2.8. Ramane la alegerea ta
|
Quote:
probabil o sai pun totusi ca arata mai bine oricum si sunt mai subtiri in carne. |
Quote:
|
Quote:
ce imi recomandati sa fac? |
eu am de 2.5 cu vas si s-a spart rapid :lol: pune de 2.4 TD cu vas separat si nu o sa ai probleme.
PS: in loc de bimetal poti sa pui un electroventilator cu buton din interior ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning