![]() |
Re: Lancer 2.0 SND intense 135 CP
mai aratane si noua poze cu ultimele modificari!!!
|
2 Attachment(s)
Modificari...minore...
|
Quote:
|
Super frumoasa amice ... e diesel nu ? :lol:
|
Da da da...mai precis SDI ....sau DCI...nu mai stiu....vre-o 1,5:lol:
Da' am auziit ca e unu mai smecher care are una cu turbina si..... pe gaz:lol: |
Cred ca ti-am zarit masina saptamana asta prin Bran... :)
Interesante spoilerele si pragurile :) Chiar arata bine! Imi place! |
Quote:
|
Ai fost cumva in Costinesti vara asta? Prin luna iunie ti-am vazut masina parcata in Costinesti (nu sunt sigur ca era a ta, dar seamana). Oricum e foarte misto (nu mai misto ca un evo), dar pentru un lancer e n1. GG si bafta la tunat :-)
|
luna iulie defapt, scz nu am putut da edit ca au trecut 5 min
|
:lol: Tot io eram si in Costinesti....am avut un concediu mai prelungit :D
|
frumos personalizata
diferita de ce vezi pe strazile din Romania ;) |
E atat de diferita de un EVO si totusi atat de frumoasa :-) Sunt curios cam cum merge fata de un evo 9 (tinuta de drum etc). Oricum ai facut ceva foarte frumos din ea pana acuma si cum spune si wob este diferita de celelalte 90% din masinile din romania. Bafta in continuare si sa te bucuri de ea 8)
|
2 Attachment(s)
2 poze cu exteriorul terminat. Sunt in cautare de jante OZ 35 Anniversary - 16X7 sau17X7...dar la pret imbatabil ca altfel nu-mi permit...in prezent...si nici sa mai astept nu prea am chef...poate ma ajuta cineva cu o informatie
|
salut lav77 ai o masina sooper fain dar in prima poza care ai postato la inceputul topicul inautrul maini era cam mult praf.;) orikm nu conteaza asta dar aqm ai o masinabelea si nu oriknd vezi un asemene lancer in romania tzine tot asa
|
esti sigur ca vrei OZ 35 Anniversary? jantele sunt frumoase, dar nu cred ca ar sta prea bine pe lancer. nu ma prea pricep eu, dar nu i-ar sta mai bine jantele bbs de pe evo 9 mr? http://www.jasononcars.com/CarPhotos...olution-MR.jpg <-astea
Oricum faci cum vrei ca e masina ta :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:10. |
- Copyright 2026 4Tuning