![]() |
Re: Discutii despre inscrieri concursuri 2010
Na ca s-a inchis si poll-ul vis-a-vis de concursul anual.
In principiu a fost o votare slaba. Macar la Moto 1:18 am luat locul 1, alaturi de steaua23 machete 1/24 loc 2... la scara 1:18, dezastru :evil_laug Tin sa-i felicit pe toti participantii la concurs, multumesc celor care m-au votat, celorlalti care nu m-au votat, nu le multumesc :lol: :twisted: |
1 Attachment(s)
Locul 3 1:43 Tuning -> AUDI RS6 :rolleyes:
Le mulţumesc celor care m-au votat. |
Ok, hai ca acum s-a terminat concursul si pot sa zic si eu ceva.
S-au sters poze bune cu machete bune pentru ca nu aveau dimensiunea corecta, dar nimeni nu s-a prins ca la concursul de 1:18 exista o macheta la o alta scara :oops: |
Quote:
|
Quote:
Felicitari castigatorilor:!::!: Multumesc foarte mult pentru voturile primite:!::!: |
Felicitari tuturor...
poate moderatorii fac un sticky cu clasamentele - locul 1, 2 si 3 cu cate o poza....sa vada toata lumea ce a iesit, plus ca fara asa ceva nu vad ce rost au avut concursurile.... |
Quote:
Ar da bine un clasament cu primele 3 locuri din fiecare categorie de machete. +1 |
Quote:
Daca cele mai rare si detaliate sunt Bburago, nu inteleg de ce 1:18 nu ar fi 1:24. |
1. Sorry ca abia acum am inchis si premiat castigatorii, am fost putin cam ocupat si abia acum am avut timp.
2. La moto s-a discutat realizarea de poll-uri separate 1:18 si 1:24, dar din cauza numarului mic de eventuali participanti am hotarat sa lasam un singur poll, faptul ca in denumire era trecut 1:18 e mai mult sau mai putin relevant. 3. Cadourile de anul asta sunt ca de obicei o saptamana sticky pentru fiecare castigator la topicurile de prezentari (eddy nu primeste nimic, el are deja sticky :P). Pentru concursurile din decembrie 2011 vom deschide un topic de discutii din timp si vom vedea ce se doreste si in ce masura putem sa indeplinim dorintele userilor. |
Nu cred ca ar mai fi ceva d adaugat. Concursul a fost bine organizat. Poate la anu este gandita mai bine treaba cu pozele, subscriu steaua,MC ! ;)
P.S. Felicitari castigatorilor ! :D |
Quote:
|
Frumos concurs si mai ales este de apreciat cine a organizat concursul mie unu mi-a placut multumesc pentru voturi locul 3 la 1/43 stock,sper ca la anu sa raman sau sa mai cresc un loc in top.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning