![]() |
Re: CHITUL
Quote:
|
sal baieti am si eu o intrebare, se poate chitui peste grund ?
|
daca slefuiesti,altfel nu face priza......e prea fin
|
si cu cat ar trebui slefuit ?
|
asta cu numerele la hartie abraziva nu le am:D dar mai bine zic eu slefuiesti tot ce vrei sa chituiesti macar stii o treaba....sau mai asteapta ca sunt cativa aici care pot sati spuna..bafta
|
aveam idee ca se poate chitui peste da nu eram sigur, ms , poate imi rasp baieti care stiu
|
Quote:
Nu se poate chitui peste grund pentru ca nu face "priza" chitul pe grund...adica ai putea sa chituiesti dar in scurt timp chitul va sari sau se va crapa. Iti recomand sa indepartezi tot grundul daca e posibil cu un diluant, eventual nitro, dupa care sa slefuiesti zona respectiva cu P80-P120 in functie de starea suprafetei. De preferat a se slefui cu o masina de slefuit orbitala pt ca zgarieturile produse de un smirghel frecand "la mana" sunt mai mari decat cele produse de orbitala. De asemenea este bine sa slefuiesti zona de pierdere a chitului cu P150-P180 inainte de a aplica chitul pt a evita "tragerea" chitului in zgarieturi in timp. |
asta e genu de topic unde isi dau toti prapaditii cu parerea......ar trebui sa fie postate manuale de utilizare sau ghiduri de utilizare si sa posteze doar cei care lucreaza in domeniu....nu de alta dar cineva poate chiar are nevoie de sfaturi nu de pareri neavizate
|
Chituire/Turnare carena scuter
Am nevoie mare de ajutor! Am un scuter Kymco Super 8 in 4T. Am carena din fata-dreapta sparta (o gaura de ~4 cm lungime si ~2 cm latime) undeva pe la mijlocul acesteia si o alta parte a carenei este lipsa, adica nu mai e. Cea din urma era in forma de Y, iar acum nu mai are piciorul acela care separa farurile si a ramas in forma de V.
Caut o persoana care se ocupa cu asa ceva. URGENT! Contact: [email protected] sau aici pe forum. Va multumesc! P.S. daca nu am postat la locul potrivit, imi cer mii de scuze. |
merge chituit peste fuller dar trebuie sa smiegluiesti, cum se spune in domeniu (sa faci masa) cu un p 220 p150 sa fie putin mai abraziv
vezi sa nu fie ud |
si nu va mai da-ti cu parerea daca ati auzit de la unul de la altul
aproape tot ce vad pe aici habar nu aveti de ce vorbiti |
E un forum, nu poti tine pe nimeni sa nu posteze... cat despre corectitudinea raspunsurilor, nu poti decat sa astepti cat mai multe pareri, sa studiezi... intr-adevar, unii abereaza, dar asta nu inseamna ca tot ce scrie aici sunt prostii.
Nu multi tinichigii/vopsitori stau pe forum sa dea sfaturi. |
inteleg
|
A folosit cineva chit peste solutie antirugina?
Solutia este pensulabila,varianta aceea care se inegreste la contactul cu metalul. Multumesc, |
te sfatuiesc cureti rugina de tot ptr a fi mai sigur eu unu nu am incredere in solutiile acelea de antirugina
parerea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning