![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Hmmmm...o fata cu un proiect pentru masina. Si nu orice proiect ci un proiect cu un golf 2. Suna bine si speram sa iasa la fel de bine. La multi ani cu masinuta sa o ti cat mai mult si sa ai grija de ea...mult succes cu proiectu
|
bun bun bun, vad ca merge treaba foarte bine:eyebrow:
felicitari si spor in continuare, stau pe aproape, aici in umbra:cool: o sugestie: acoperirea manerelor, inntr-un cuvant cat mai clean, asa imi place mie, si asa mi-as face eu un Golf, daca asa avea:D bafta si spor la muna:!: |
lupele de pe ce masina sunt ?
|
:) salut, ma gandeam eu ca is facute home made dar sincer vezi bine cu ele pe strada? adica daca trece din fata noapte pe langa tine o masina mai vezi drumu ??? eu tampesc ma chioresc la drum cu farurile astea de zici ca am lumanari in ele :((( oglinda praf. auzi da nu ai putut incorpora un bec h4 acolo?? sa ai si lunga? e nasol ca daca te dispera noaptea unu nu ai lunga:D si daca te prinde politia e nasol ca nu ai lunga:) ia talonu
PS: poti pune pe ele sticla normala ca zic eu sar vedea mai bine:P PS2: o bijuterie masina frumoasa tare:X |
Quote:
|
Alex30: multumesc mult, bafta si tie cu masinuta ta
FED express: cu siguranta manerele vor fi acoperite;) charlieptm: de pe un volvo...mai am o pereche pentru proiectoare:D nesscar: atunci cand m-am apucat eu sa vopsesc farurile..mergeam cu golful la munca si a fost o solutie pentru moment , mergeam noaptea si imi trebuia lumina...vad bine cu ele asa cum sunt acum..dar farurile, atunci cand va fii si timpul lor...vor trece pe la boss-ul Jock sa le faca cum trebuie si vor avea si geamul clar...( acum am o masina de zi cu zi deci nu trebuie sa ma mai grabesc) daffy duck™: nu te uit;) maine iti dau mesaj si iti spun unde sa vii sa bem:D |
Quote:
te-am nimerit la fix :lol: chiar imi facusem chef de o bauta cu cineva.... hai repede cu masina ca sa facem pozeeee!!!!!!!!! |
Quote:
|
14 Attachment(s)
....niste "machiaj" pentru "printesa"..:D8)
|
foarte bine! :)) am ramas "WTF" cand am vazut ce unghii ai! :lol: hai la munca, pa!
|
Quote:
|
no daca asa ii place la fata :) eu zic ca o sa iasa o treba buna :> rezultatul final o sa lase guri cascate ;)
|
Quote:
Zet'o ,mergea si chit de fibra peste bizon.. ;) ...si pe mine mai lasat cu gura cascata ... foarte ,da foarte bine , bravo ;) |
Quote:
|
Quote:
Pe plastic se foloseste o anumita marca , pe tabla , alta marca , la suduri si cositorie , la fel , alta marca... On topic : Felicitari pentru munca pe care o depui ... Rar o fata sa faca asa ceva. Iti doresc multa bafta si rabdare in ceea ce vrei sa faci. sunt convins ca va fi ceva unic si nu il ultimul rand pe placul tau. Pasiunea inseamna mai mult ceea ce faci pentru masina decat ceea ce faci la masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning