![]() |
Re: E36 - HELLROT!!
Ingrijita masina...pt ce suspensie optezi si ce finala ai tu pt 1,6?(ma intereseaza si pe mine)fara suparere,trebuie completat kit-ul M...dar toate la timpul lor...respect
|
Quote:
Ti-am dat PM! |
Frumoasa lista......sa fie ridicate componentele cat mai rapid pe masinuta sa fie grava!:peace:
|
Quote:
|
Frumoasa masina ;)
|
Ca de la hellrot la hellrot, la suspensie si eu iti recomand koni, weitec, h&r sau bilstein, noua din inox reglabila gasesti marca AP, facuta tot de weitec cu 350 euro noua.
Ta-technix, supersport, jom, fk sunt praf, dupa 1 an le ia rugina + ca manevrabilitatea masinii e la pamant. |
Hai Bogdane cu niste poze :)
Ahh .. si stickerul ! :D |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pana una alta am cumparat si grila +nari facelift,urmeaza sa colantez narile in carbon sau negru mat(nu m-am decis inca)si grila vopsita...dar asta doar la primavara..
|
Quote:
|
Quote:
Nush ce sa fac ca daca le fac carbon,o sa fac si lipul de la bara m carbon si bandourile de M ce vor veni....sau poate ma apuca chefu weekendul asta si o tai in garaj si ma apuc sa le fac eu negru mat!:) |
Tu sti, eu unul nu iti recomand, pt simplul fapt ca carbonul folie nu o sa arate niciodata cum arata carbonul real... E prea mult din pct meu de vedere. Daca era ceva WOW intelegeam.
|
Quote:
Oricum mersi de sfat,cred ca am sa-l urmez pana la urma si le voi matui si vopsi negru mat! |
Quote:
Masina arata foarte bine, se vede ca a fost ingrijita. Nu ti-ar placea mai mult cum arata cu finala cu 2 iesiri drepte in locul astora DTM style ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
- Copyright 2026 4Tuning