![]() |
Re: Ford Fiesta Rs1800
Mah masina e inca in lucru,inca nu am luat toate piesele,mai am nevoie de ceva coturi,si teava de inox si cuple siliconice pt admisie,care sper sa se rezolve maxim pana luni...in rest totul e ok :) asteptam sa vedem ce va fi :D
|
Jantele sunt Azev?Arata bine acum mai ales ca ai dat dunga aia de pe capota jos:D
|
Quote:
|
Vad ca tu pui prea mare baza in axele cu came,dar fara alte modificari nu o sa ai rezultatul dorit.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Ideal ar fi sa duci chiluloasa la preparat,crezi ca daca pui axele si iti trage pana in 7500 cum zici tu mai are acelasi flow ca la 6500?Motorul e facut si el pt o limita,daca esti dispus sa investesti baga niste supape mai mari,polisheaza canalele de adimise evacuare,si de ce nu mai umbla la raportul de comprimare.Admisia aia nu imi place deloc,degeaba e invelita in material termoizolant,am avut si eu aceeasi admisie si nu e vb ca se incazeste plasticul respectiv ci galeria ca toata caldura degajata de motor bate 'spre' ea.Eu imi pusesem clapeta de acceleratie de 2.0 16v,la tine nu e cazul dar o poti da jos si vezi ca are un 'sant' micut o poti poliza si polisha dupa,iar cel mai mare invonenient este si debitmetrul care in interior 'gaura este prea mica'.Ti-am lasat niste poze mai jos...Exista si ceva alternative dar dupa cum am zis,cat esti tu dispus sa investesti.
PS:poza cu clapeta e de cand lucram eu la a mea... |
Quote:
|
Serpii ...eu ti-am dat si o varianta mai ieftina pt serpi undeva mai in spate dar daca vrei ceva bolt on...
http://www.burtonpower.com/parts-by-...ta/ashm19.html nu 600lire :) sau mai este una tot acolo la vreo 200 cu diametre mai mari la teava etc...si cu clapetele e treaba buna,cauta un megasquirt si umbla la volanta...si usureaza masina cat poti de mult ;)...daca vrei sa tii motorul aspirat si sa faci ceva vb cu TEKNO aici pe forum ca e doctoras in zetec aspirat urcat sus in cai...el stie tot ce tine de zetec aspirat ! |
Quote:
|
de cand ma stiu...modelul asta de masina nu mi'a placut...nu stiu de ce...dar mi s'a parut pur si simplu hidoasa. pana acum :D. arata foarte bine..spor in continuare :)
|
O vand,le vand pe amandoua ..care e interesat,sa dea un semn sau sa sune.0769699152
|
Che passa? de ce o rasturnare de "situatie" asa brusca?
|
pacat ca ai luat decizia asta... era un proiect minunat...
io sper sa te razgandesti... bafta |
Cum am zis si pe topicul Asconei cred ca te-ai lovit la cap...ori te-ai dat pe iarba=)))
|
Vand una din ele,sau pe amandoua...Vreau sa imi cumpar Celica Gt Four,am gasit una la un pret excelent si incerc sa o cumpar,nu imi permit sa tin 3 masini,nu ma mai lasa tata:)) Nu as vinde masinutza asta niciodata...sper sa nu o vand :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning