![]() |
Re: machete in lucru ...BlooRS
1 Attachment(s)
am mai lucratl abmw dar mai putinca ..deh..cu scoala si o gramada de teme si teste.
in fine,am dat forma la body kit urmeaza finisarile.momentan ma gandeesc la paintjob.eu as incerca ceva de genul asta:arrow:(ce parere aveti)? |
succes, o sa ai ceva de munca:!:
|
de c enu o faci pe o foaie a 4 si sa faci si detatliile... o s-o colorezi cu markere dalea de subliniat asa fac cei care vor sa vopseasca masinile adevarate
|
multumesc FED express:D
pai bro ,in primul rand aia care fac cu markere nu sunt dalea de subliniat;) sunt unele speciale si eu nu am d-alea de care am nevoie..o vak pe foaie A4 dar tot cu creioane o fac ca sa imi iasa tranzitia intre culori si umbrele... Maine s-ar putea sa ma apuc de bodykitul de la golf..jenti poate o s aimi iau sambata sau vineri o macheta de aia street tuners de la kaufland sa ii iau jentile,sa le pun pe golf |
va spun ca nu voi putea intra decat in weekenduri(scoala) inafara de asta de acum pentru ca voi fi plecat .
la golf am acoperit manerele spate usa spate manerul si sigla de la portbagaj si incerc un bad boy,am schimbat si jentile. revin cu poze in cateva minute.:D |
7 Attachment(s)
aseara nu am mai putut pune poze asa ca le pun acum:D:
|
Quote:
|
prinde forma:!::wink:
tot nu pricep de ce folosesti corector:rolleyes2... |
fiindca daca nu ii mai place il poate decoji?:-s
nu te-as sfatui sa faci badboy... |
Si daca foloseste vopsea cam care crezi ca e problema? O baie in lichid de frana pe timpul noptii, spalata piesa si e ca noua.
|
in lichid de frana se duc toate detaliile...daca il bagisub un jet de apa vopseaua ramane insa corectorul nu
|
Quote:
5 caractere |
scuzati ca nu am mai postat dar am fost plecat.
pai corector am folosit ca sa stiu cum va arata ca oricum il dau jos dar nu am vopsea alba inca..fac eu rost oricum.multumesc de sfaturi si pareri .eu tot ii las bad boy pentru ca imi place(dar ca idee ..de ce sa nu ii fac?(am acoperit doar grila cu poxilina pentru ca pe faruri pun banda izolatoare vopsita)). acum nu am poze dar va arat weekendul viitor. merci:D |
1 Attachment(s)
acum lucrez in paralel la un ford mustang model vechi am facut un rollcage si am cateva planuri de transformare in modelul nou
|
super sper sa itzi iasa hai ca mi-a ridicat pedeapsa
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning