![]() |
Re: [EXT] Dacia 1310 ... it`s black...it`s white ..yeyeye :P
Nu e kitsch.. e o masina frumoasa in care s-au investit foarte multi bani si foarte mult timp. Una din principalele atractii la toate showurile de tuning autohtone ;)
|
Frumoasa Rau Mashina ! Bravo Proprietarului ... nijte poze la motor se poate ?!? :D
|
E OK dar cred ca ar mai trebui lucrat la detalii.
Deranjant este zona farurilor unde īmbinarile sīnt dezastru, marginea aripa / semnalizator si...................arunca prostiile alea albastre de sub ea ca o strica rau de tot. Chiciul asta luminos gen "The fast & the furious" este de mult out si īi strica tot fazonul. La ce ma refer, vezi īn poza de jos: |
nu cred ca mai e valabila masina,am vazuto acu cateva luni in pajura fara jenti plina de praf si parca era si lovita nu stiu sigur,pacat de ea!
|
Nu stiu dar am impresia ca unii baga o groaza de bani īn masini sa le faca dupa care trag 4 - 5 liniute vreo 2 show-uri se urca cu ele-n pom si le arunca. Pacat de atīta munca.
A mea din avatar m-a costat tuning-ul īn jur de 16.000 EURO si abea acum dupa 11 ani de la finalizarea lucrarii s-a dus motorul (ca mi la mīncat fiu-meu) si primeste altul. Īn rest īn toti anii astia nici o zgīrietura. |
Cu niste jante mai mari , 19, 20 ar fi perfecta . GJ frumoasa dacia.
|
am inteles ca este intr o stare deplorabila acum...nu mai e ce a fost deloc
|
E posibil sa nu mai fie deloc:D am trecut zilele astea de cateva ori prin comuna unde statea noul propietar si n-am mai vazut-o pe acolo...ori a vandut-o, ori remat power:???:
|
Quote:
|
Vernesti...drumu spre Brasov din Buzau
|
Merge :D
Arata bine ! O am intr'un joc :D |
Destul de reusita , imi plac jentile totusi , daca era mai bine facuta tablaria si un kit mai lung cea era superba , mult noroc pe data viitoare ;)
|
votat e frumoasa intr'adevar
cred ca e singura dacie din Romania care a fost modificata cu gust |
Ii duc dorul acestei masini... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning